Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Czystek
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Nolifequ,

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Bez5tresu
Nick osoby oskarżanej: Veanaye
Miejsce (TeamSpeak3/Forum/Serwer): Discord
Opis sytuacji: Na discordzie w dniu 15.01 napisalem wiadomość o pewnym graczu. Ci co byli w tedy obecni wiedzą o tej sytuacji. Ta wiadomość nie łamała żadnego podpunktu regulaminu. Veanaye usunęła wszystko odnośnie tego. Problemu bym nie miał gdyby napisała dlaczego, żeby poprosiła by tak nie robić, ale zniknęła każda wiadomość odnośnie tej sytuacji. Była to obleśna cenzura pod którą wpadłem ja jak i parę osób z discorda. Pisałem o tym jeszcze dnia następnego, lecz wszystko zostało tak samo usunięte. Nikt nie wiedział czemu, nikt nie wiedział kto to usuwa, jak i była zerowa reakcja na moją prośbę o ujawnieniu tożsamości, lub odezwanie się w prywatnej wiadomości. Patrząc na to, że administratorka osiągnęła rangę Smod i ma około 2 letni staż w administracji takie sytuacje są niedopuszczalne. Dostałem wiadomość od administratora discord z mniej więcej informacją co się stało i dlaczego nie powinniśmy tak robić. Jak sama przyznała temat został jej opisany 3 po 3. Nie wypada zrzucać swoich zachowań i obowiązków na mniej doświadczonego administratora. Napisała mi później w tickecie o co dokładnie chodzi, lecz dostałem tą wiadomość w dniu dzisiejszym o 11:43, a sprawa ciągnęła się już ponad 36 godzin w tedy też dowiedziałem się dopiero o tożsamości osoby która usuwała te wiadomości. Jest to zachowanie bardzo nie fajne w stosunku do graczy którzy nie czują się komfortowo na discordzie przez to, że są cenzurowani, jak i dla administratora który musiał to tłumaczyć, bo co prawda nie wiem czy było to dla niej nie komfortowe, lecz jak jestem zwykłym graczem to nie chciałbym odpowiadać za innego gracza.
Screeny sytuacji (wymagane jeśli miejsce to serwer): Nie mam screenów. Ciężko jest mieć screeny usuniętych wiadomośći.

• Superka 1
  • Dislike 1
  • Thinking 1
  • Idk 1
  • Nie ośmieszaj się 2
  • XD 3

Nie będąc zagłębionym w tę sytuacje ciężko w ogole się wypowiedzieć i to zrozumieć. Mówisz o "pewnym graczu" "pewnej sytuacji" itp.
Rzuciło mi się jednak w oczy jedno ciekawe zdanie, a mianowicie zrzucanie winy na innego, mniej doświadczonego administratora. Nie wiem na ile jest w tym prawdy i czy masz jakieś poparcie swoich słów, ale jeżeli tak jest to rzeczywiście takie zachowanie jest nieodpowiednie ponieważ to nie pierwsza taka sytuacja.
Tak jak wspomniałem przez bardzo zagmatwane przedstawienie całej sytuacji skarga będzie ciężka do zaakceptowania, neutral.

3 godziny temu, BDmati napisał:

Nie będąc zagłębionym w tę sytuacje ciężko w ogole się wypowiedzieć i to zrozumieć. Mówisz o "pewnym graczu" "pewnej sytuacji" itp.
Rzuciło mi się jednak w oczy jedno ciekawe zdanie, a mianowicie zrzucanie winy na innego, mniej doświadczonego administratora. Nie wiem na ile jest w tym prawdy i czy masz jakieś poparcie swoich słów, ale jeżeli tak jest to rzeczywiście takie zachowanie jest nieodpowiednie ponieważ to nie pierwsza taka sytuacja.
Tak jak wspomniałem przez bardzo zagmatwane przedstawienie całej sytuacji skarga będzie ciężka do zaakceptowania, neutral.

Nie mogę tutaj dokładnie o tym mówić, gdyż zostało mi to zakazane. Myślę, że mogę tą sytuacje opisać jednak nie podawać dokładnych nicków i tym podobnych: Zleakowałem stary nick jednego z graczy. Napisałem go parę razy, za każdym razem został usunięty, bez żadnej wiadomości, bez wyjaśnienia na privie. Sytuacja mniej więcej została mi wyjaśniona przez administratora discord po jedynym z usunięć tego nicku. Zaznaczyłem to w pierwszej wiadomości. Dokładne wyjaśnienie zostało mi napisane w dniu wczorajszym o godzinie 11:43, ponad 36h od pierwszego usunięcia. To Właściwie jest cała sytuacja odnośnie tego wszystkiego.
 Jeszcze dodam tutaj linie obrony "nie miałam czasu odpisać, ponieważ pracuje". Napisała mi Veanaye wiadomość o takiej treści (W dłuższej wersji, ale mniej więcej to można zrozumieć z tej wiadomości). Skoro administratorka miała czas patrzeć na discorda i co 5 minut usuwać wiadomości, to również miała czas na napisanie tej wiadomości. 

Kolejna bezsensowna skarga. 
PO 1 po co zaczynałeś z tym żeby się uwziąć na takiego gracza. Równie dobrze mogło zostać konto kupione na allegro. Tutaj tylko napiszę przykład: Powiedzmy że jest sobie gracz na serwerze o nicku klaudia12 i znudził jej się mc czy z jakiegokolwiek innego powodu sprzedała konto na allegro. Ten ów gracz może ci podpadł na serwerze. Wraca pod innym nickiem wychwytujesz to jak i w tej sytuacji i atakujesz go bo zmienił nick a ta osoba nie wie o co chodzi i nie wie dlaczego jest atakowana. 
Po 2 skąd akurat wiesz że to Veanaye usuwała wiadomości, nie jesteś w adm czy adm discord więc nie masz dostępu do logów discord. Więc istnieje opcja że uwziąłeś się na Veanaye, wkradłeś się na kanały administracyjne lub jest tzw kręt ktory ci powiedział że to akurat Veanaye. Jeśli masz na to dowód niezbity że to akurat ona trzeba było dodać ss tego. 
Za odrzuceniem.

• Superka 1

Godzinę temu, QamilWorkout napisał:

PO 1 po co zaczynałeś z tym żeby się uwziąć na takiego gracza. Równie dobrze mogło zostać konto kupione na allegro. Tutaj tylko napiszę przykład: Powiedzmy że jest sobie gracz na serwerze o nicku klaudia12 i znudził jej się mc czy z jakiegokolwiek innego powodu sprzedała konto na allegro. Ten ów gracz może ci podpadł na serwerze. Wraca pod innym nickiem wychwytujesz to jak i w tej sytuacji i atakujesz go bo zmienił nick a ta osoba nie wie o co chodzi i nie wie dlaczego jest atakowana. 
Po 2 skąd akurat wiesz że to Veanaye usuwała wiadomości, nie jesteś w adm czy adm discord więc nie masz dostępu do logów discord. Więc istnieje opcja że uwziąłeś się na Veanaye, wkradłeś się na kanały administracyjne lub jest tzw kręt ktory ci powiedział że to akurat Veanaye. Jeśli masz na to dowód niezbity że to akurat ona trzeba było dodać ss tego. 
Za odrzuceniem.

Po pierwsze to skarga nie dotyczy ataku na żadnego gracza, a po drugie to jeżeli to nie była ona to administracja po prostu odrzuci skargę. Ale jeżeli jednak ją piszę to raczej ma na to jakieś potwierdzenie. A w takiej sytuacji nie szukałbym  raczej "kreta" bo to zawiniła jednak druga strona.

Edytowane przez BDmati
  • Superka 1

58 minut temu, QamilWorkout napisał:

Za odrzuceniem.

Po pierwsze nie wierzę w takie przypadki, że ta sama osoba trzyma się z tymi samymi osobami, zakłada ten sam klan, a poprzednia posiadaczka sprzedałą konto na allegro.
Po drugie mam przyznanie w tickecie. Jak widać zamieszczonym niżej screenieimage.png.5649d676fda372b7c1c91969792682d3.png

• Dislike 1

"Nikt nie wiedział czemu, nikt nie wiedział kto to usuwa, jak i była zerowa reakcja na moją prośbę o ujawnieniu tożsamości, lub odezwanie się w prywatnej wiadomości."

Najpierw kogoś oczerniasz, bo nie podałeś żadnego dowodu na tożsamość admina który usuwał twoje wiadomości, a zaraz później wtrącasz zdanie, które zacytowałam powyżej. Może się zdecyduj, bo zeznania masz różne, napisane byleby było. 

Z resztą, w pisaniu niesprawdzonych informacji opartych jedynie na twoich domysłach jesteś akurat dobry. 

Twoje zachowanie to czysta prowokacja i chęć rozkręcenia jakiejś dramy rodem z podstawówki, uderzając do tematów, które były poruszane i wyjaśnione lekko ponad rok temu. 
Już na discordzie ci tłumaczyli, że skoro twoje wiadomości zostają usunięte, to ktoś do tego uprawniony na pewno jakiś powód znalazł. Czekałeś bodajże 1 dzień zanim zrobiłeś ticket? Skoro tak bardzo cię to ubodło, mogłeś zrobić to od razu, a nie odwalać atencyjną szopkę. 

• Superka 3
  • Nie ośmieszaj się 2
  • Mrozi 1
  • Skull 1
  • XD 1

7 godzin temu, QamilWorkout napisał:

Niestety ale tu nie ma nic napisane że to ona usuwała. Masz jeszcze jakiś dowód? 

image.png.a85f32401f97cd8525f4b6f5a2eb582a.png

7 godzin temu, AnnaBoleyn_ napisał:

"Nikt nie wiedział czemu, nikt nie wiedział kto to usuwa, jak i była zerowa reakcja na moją prośbę o ujawnieniu tożsamości, lub odezwanie się w prywatnej wiadomości."

Najpierw kogoś oczerniasz, bo nie podałeś żadnego dowodu na tożsamość admina który usuwał twoje wiadomości, a zaraz później wtrącasz zdanie, które zacytowałam powyżej. Może się zdecyduj, bo zeznania masz różne, napisane byleby było. 

Z resztą, w pisaniu niesprawdzonych informacji opartych jedynie na twoich domysłach jesteś akurat dobry. 

Twoje zachowanie to czysta prowokacja i chęć rozkręcenia jakiejś dramy rodem z podstawówki, uderzając do tematów, które były poruszane i wyjaśnione lekko ponad rok temu. 
Już na discordzie ci tłumaczyli, że skoro twoje wiadomości zostają usunięte, to ktoś do tego uprawniony na pewno jakiś powód znalazł. Czekałeś bodajże 1 dzień zanim zrobiłeś ticket? Skoro tak bardzo cię to ubodło, mogłeś zrobić to od razu, a nie odwalać atencyjną szopkę. 

Kurcze czytanie ze zrozumieniem u was serio nie jest dobre, skoro nie potraficie zinterpretować dobrze screenów. Nie oczerniam nikogo, mówię jaka jest prawda. Nie wiem czy znacie określenie "błędne koło". Ktoś usuwa wiadomości, nie pisze powodu, wiadomość jest rozsyłana dalej.

Nie wiem czemu mówisz coś o domysłach, skoro stary nick nic nie zmieni. Jeśli by nic nie miał do ukrycia to jednak nie byłoby to tak utajane nie sądzisz? Tym bardziej tutaj podkreślasz, że jestem dobry w snuciu domysłów (nie wiem do czego odnosisz, skoro znasz mnie tak nie wiele czasu), lecz tutaj (gdzie moja argumentacja jest poparta screenem) to jednak nie jest tak bez podstawne. Czy tematy były rozkręcane rok temu? Nie wiem, nic mi się o uszy nie obiło, więc nie jestem w stanie tego określić, lecz gdyby nie usuwanie wiadomości całej tej jak to nazwałaś "afery z podstawówki" by nie było.

A kiedy było to pisane? W tedy gdy zrobiłem ticket. Pisała o tym jedynie Karinka, a jak ktoś gada typową administracyjną gadką licząc na awans to jest to co najwyżej śmieszne.image.png.5c2548a63b5a9d106b97a84b1fbc8fea.png

Napisałem tego ticketa dokładnie po tym jak mi napisała. Nikt wcześniej o tym nie pisał. Ale wiadomo, jak się nie zna chronologii to będzie mówione, że to ja jestem tym najgorszym. 
A z tą atencyjną szopką to naprawdę poleciałaś. Okej atencja, atencją każdy jej potrzebuje, lecz to totalnie nie było tym kierowane. Mam lepsze zajęcie by satysfakcjonować siebie, a nie pisać stare nicki graczy. 

Jeszcze odnosząc się do tego punktu:
Gdzie mam różne zeznania? Jak coś to czytania ze zrozumieniem uczą w pierwszej klasie podstawówki. Najpierw napisałem chronologicznie jak było: "Nikt nie wiedział czemu, nikt nie wiedział kto usuwa". Dalsza część skargi odpowiada na drugie pytanie, a na pierwsze nie, bo została mi mowa o tym zakazana. Na prawdę przeczytajcie to jeszcze raz ze zrozumieniem, chociaż wiem dlaczego nie chcecie

• Dislike 1

Hej! Chciałam się wypowiedzieć w tej sprawie, ponieważ zostałam w nią wciągnięta. Napisałam do Ciebie to, ponieważ chciałeś się dowiedzieć, kto usuwa twoje wiadomości. Zamiast zwrócić się bezpośrednio do administracji poprzez ticketa pisałeś cały czas na chacie głównym by ta osoba się przyznała.  Robiłeś po prostu zbędny szum, który dało się ominąć, gdybyś od razu napisał z zapytaniem dlaczego twoje wiadomości są usuwane. Uważam, że wina nie leży po stronie administratora, ponieważ to ty powinieneś wyjść z inicjatywą i dowiedzieć się, dlaczego temat, który z jakiegoś powodu poruszałeś, był od razu wymazywany.  Próbowałam Ci pomóc w tamtej sytuacji odsyłając cię do źródła informacji, a nie zapunktować by dostać awans. Każdemu graczu powiedziałabym to samo co tobie, ponieważ to należy do moich zadań. Jestem za odrzuceniem skargi. Dziękuję za przeczytanie i życzę miłego dnia!

• Superka 3
  • XD 1

Z całą sympatią do Veanaye uważam że skarga jest słuszna. Nie będę się rozwodzić na temat szkodliwości czynu autora bo to nie o tym wątek. Usuwanie wiadomości bez jakiegokolwiek komentarza czy wskazania powodu powoduje chaos informacyjny i poczucie niesprawiedliwej cenzury.

Rozumiem, że administratorzy mają również obowiązki poza serwerem, jednak skoro był czas na selektywne usuwanie wiadomości oraz przekazanie innemu administratorowi informacji, aby to on tłumaczył sytuację graczowi, to był też czas na krótką wiadomość bezpośrednio do zainteresowanego, nawet w formie jednego zdania z zapowiedzią późniejszego wyjaśnienia. Niestety od osoby z wysoką rangą i wieloletnim stażem w administracji wymaga się transparentności i jasnej komunikacji. W tej sytuacji standard ten nie został zachowany. 

Nie zgadzam się też, że to gracz powinien domyślać się lub dopytywać, co robi źle. Normą w każdej formie moderacji jest podanie powodu decyzji - tak jak przy banie na serwerze, gdzie zawsze widnieje informacja za co.

• Superka 5
  • Like 2
  • Sigma 1

Czystek, kłania sie czytanie ze zrozumieniem. Veanaye mowi o pracy, a ty, że się przyznała. Ona ci odpisuje do pierwszego zdania które napisałeś. 
Nie, nie napisałam wczesniej bo tak jak doskonale wiekszość osób wie... itd. Ty jednak zatrzymałeś sie na "Nie, nie napisałam bo tak... 
Zacznij czytać ze zrozumieniem proszę.

• Skull 1
  • XD 1

witam 

Osoba która usuwała wiadomości (nie wiem czy to SModerator na ktorego jest skarga czy nie) ma problem z myśłeniem przyczynowo-skutkowym, jeśli zamiast raz usunąć i napisać dlaczego tak nie pisać to ciągle usuwała

Z drugiej strony - jeśli na ticket odpowiedziała Veanaye to możemy się domyślać, że to ona była osobą usuwająca wiadomości (bez przyczyny)  

Jestem na tak - i to nie Czystek był powodem syfu na czacie, tylko osoba, które te wiadomości usuwała zamiast wprost napisać czemu nie można tak pisać, ciekawe co by było gdyby ktoś podawał stary nick czystka na diskordzie, czy też byloby usuwane mimo, że ŻADEN punkt regulaminu nie został złamany

Dziekuje, Pozdrawiam

• Superka 1
  • Like 3
  • Haha 1

Brałam udział w tej sytuacji chcąc nie chcąc, więc naprostuję tutaj parę istotnych faktów w tej sprawie:

1. Nikt nie prosił mnie o wyjaśnienie sytuacji, więc ciężko tu mówić o zrzuceniu odpowiedzialności na mnie. Sama postanowiłam zaingerować z powodu chaosu na chacie jaki wywołało usuwanie wiadomości przez innego administratora. Widząc że administrator jest niedostępny, a chaos nie ustępuje musiałam zareagować. Nie można więc tutaj zarzucić vaenae zrzucanie odpowiedzialności na rangi niższe (jednak uważam, że brak wyjaśnienia od razu w momencie usunięcia wiadomości też nie był odpowiednim zachowaniem) 

2.Jako administrator discord w moim interesie w tej sytuacji było pilnowanie chatu. Jeśli widziałam że administrator wyżej rangowo odemnie usuwa z jakiegoś powodu wiadomości to idąc logiką stwierdziłam że powinnam poprosić o zaprzestanie tematu (wciąż nie znając przyczyny usuwania tych wiadomości). Nie zmienia to jednak faktu, że sama nie zgadzam się z zachowaniem Vaenaye. Usuwając wiadomości i mając na to czas, mogła równie dobrze napisać nawet krótki powód usuwania tych wiadomości, co pozwoliło by uniknąć chaosu i dyskusji na chacie jaka miała miejsce po usunięciu tych wiadomości, a także oszczędziło by mi wplątywania się w ta sytuację. 

rozumiem że nie każdy siedzi cały czas na dc, że pracuje lub się uczy ale jednak zaczynając coś powinniśmy doprowadzać to do końca, a nie zostawiać bałagan który ktoś inny musi potem posprzątać. 

Rozumiem więc frustrację i zdezorientowanie czystka. Nie złamał żadnego punktu regulaminu. Jeśli dla danego gracza wspominanie jego starego nicku jest tak krzywdzące to wypadałoby to jasno nakreślić. 

z całą sympatią do Vaenaye uważam że skarga jest słuszna. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. 

• Superka 5

❤️ Helpka ❤️ 

Witajcie sigmy,witajcie AM3N. Wielki powrot klanu=nowe problemy. 
Czy naprawdę wspominanie czyichś starych nicków jest powodem do podejmowania pewnych procedur?
 Jako iż jest to ogólnodostępne,nie powinno byc z tym zadnych problemow(XD!!!!)  To nie ludzie robia problem z twojego starego nicku. To ty robisz problem z faktu ze ktos go znalazl. Pokazujesz jak bardzo cie to boli wiec sie pogodz z ,,konsekwencjami,, przeszłego nicku. ABSURDEM jest zawracanie gitary administratorom o taki badziew,błachostke. Wsadz nos w komputer i zaakceptuj fakt ze internet pamieta dluzej niz twoje ego.
Pozdrawiam cie aniu cieplutko,

za przyjeciem skargi
HABEMUS PAPAM!!

• Superka 4
  • Sigma 1

jeśli ktoś chce poniekąd chronić swojej tożsamości i przeszłości to nie widze czemu Administracja miałaby Ci pozwolić na leakowanie jej (Twoje słowa), kto chce ten się domyśli/sprawdzi na namemc. Dla mnie to wygląda tak jakbyś Ty odkrył czyjś sekret i za wszelką cene chciał go upublicznić, żeby zrobić tej osobie na złość. btw w jednym momencie exposujesz to na czacie, a potem w skardze piszesz, że nie możesz o tym pisać - tego typu rzeczy możesz wspominać w skardze jeśli zapewnią odpowiedni kontekst co do sytuacji, czy wprowadzają inną perspektywe

W dniu 18.01.2026 o 21:27, Czystek napisał:

Nie mogę tutaj dokładnie o tym mówić, gdyż zostało mi to zakazane

W dniu 17.01.2026 o 14:30, Czystek napisał:

Pisałem o tym jeszcze dnia następnego, lecz wszystko zostało tak samo usunięte

jeśli raz zostało usunięte to chyba logicznie myśląca osoba skojarzy, że był ku temu powód i nie powinna robić tak ponownie, chyba że chce się spotkać z tym samym rezultatem, interpretowałbym to w Twoim przypadku jako świadomą prowokacje Administratorki do popełnienia domniemanego błędu

W dniu 17.01.2026 o 14:30, Czystek napisał:

Nie wypada zrzucać swoich zachowań i obowiązków na mniej doświadczonego administratora

czemu (kwestia obowiązków, nie wiem jak można komuś narzucić swoje zachowanie)

na nie

• Superka 3

Z całym szacunkiem i tym że lubię Anię skarga jest do przyjęcia. Czystek nie złamał żadnego punktu w regulaminie, nie było to zabronione, są rzeczy które ktoś odwalił i tyle. To już zostaje w pamięci graczy i trzeba się z tym pogodzić (czego niektórzy nie potrafią pisząc o jakiejś atencyjnej szopce xd). Nie chcę aby Anna dostała degrada ani jakiegoś suszenia głowy, tylko po prostu aby było to wyjaśnione tak aby taka sytuacja następnym razem nie miała miejsca. Jeżeli ktoś usuwa wiadomości to powinien być ku temu jasny i klarowny powód, a nie takie no usuwanie bez powodu, gdzie nie wiadomo o co chodzi, kto usuwa, czemu i dlaczego, przez to może to rodzic konflikty na linii gracze-adm.

chipi chipi chapa chapa dubi dubi daba daba 

BOOM BOOM BOOM BOOM

chipi.jpg

Szkoda, że cała sytuacja została opisana w tak ogólny sposób. Z perspektywy zewnętrznej można by stwierdzić, że skarga nadaje się do odrzucenia. Natomiast jako naczelny krecik, który poznał wszystkie szczegóły tej sprawy, mogę powiedzieć tylko jedno: XD. Nie w mojej pozycji jest ujawnianie szczegółów, aczkolwiek zachęcam @Czystekdo zrobienia tego mimo wszystko, tak aby reszta poznała pełen wymiar sytuacji. Jesteśmy na forum, które służy właśnie ku temu.

Pomijając już usuwanie wiadomości bez jakiegokolwiek wytłumaczenia czy ostrzeżenia: skoro ktoś rzekomo łamie zasady, to czy nie byłoby uczciwym podejściem faktyczne zastosowanie się do „regulaminu” i wlepienie ostrzeżenia? Bo jeśli usuwamy treści tylko dlatego, że są niewygodne, to może jednak róbmy to regulaminowo. Skoro jednak żadne ostrzeżenie nie zostało Czystkowi przyznane, to pojawia się pytanie, czy sytuacja faktycznie była łamaniem regulaminu, czy raczej klasycznym kolesiostwem mającym na celu ukrycie niewygodnych rzeczy.

Z perspektywy administratora jest to działanie skrajnie nietransparentne i, mówiąc wprost, po prostu głupie. Co więcej, same wytłumaczenia tylko pogłębiają wrażenie, jak bardzo trudno jest sensownie uzasadnić decyzję o usuwaniu tych wiadomości.

Wracając do kwestii kolesiostwa - wytłumaczcie mi, Szanowni Administratorzy, dlaczego w sytuacjach dotyczących innych graczy, gdzie motyw zmiany nicku jasno wynikał z gnębienia przez pozostałych użytkowników, sprawa nie była traktowana z taką powagą? Pomijam już fakt, że chodziło wtedy o osoby niepełnoletnie, co de facto jeszcze bardziej podnosi wagę takich sytuacji. Dlaczego ciągła nagonka na viviego czy na wyspy (i zaznaczam, że wspominanie wysp nie wynika z jakiejkolwiek sympatii do jego osoby, bo nasza relacja jest wręcz przeciwna) nie była w żaden sposób moderowana i była traktowana jak normalna kolej rzeczy? Co jeszcze zabawniejsze, przypadkowo kryta jest poprzednia tożsamość osoby, która w dość magicznych okolicznościach dostała unbana z perma za poważne przewinienie. Ciekawe. Let that sit in. Być może podwójne standardy? 

Z całą sympatią do Veanaye, ale być może to dobry moment, żeby na serwerze zaczął funkcjonować system, który jest transparentny niezależnie od tego, kto z kim się trzyma. Ja wiem, że to są tylko klocki, ale skoro administracja kreuje się na poważną instytucję i uważa swój status społeczny za wyższy od reszty, to zacznijcie się też tak zachowywać. Za przyjęciem skargi.

• Superka 4
  • Like 1
  • Sigma 1

image.png.d35c2a18449ac49803689d72c46e1d8d.png

Wypowiedz szmitenhoh idealnie odwołuje się do zaistniałej sytuacji. W punkt!!

Nie od dziś wiadomo ze co niektórzy gracze mają pewne benefity. AnnaBoleyn_ Ukrywając gracza(wladcastopy)na banie/bądź BL(gracz wladcastopy gral z annaboleyn edycje po permie na mk)za kopiowanie itemów powróciła z impetem robiac dym o to,że na OGÓLNODOSTĘPNEJ STRONIE widnieje jej stary nick zwany papi295 i papiezowa295. Pełnoletnia osoba, śmiem twierdzic 20lat+ robi afere właśnie o stary nick, niedorzeczne wyolbrzymianie sytuacji.

Wszystko powinno byc jasne i czytelne, administracja o to nie zadbała,wiec skarga jest idealna do przyjęcia( nic do veanaye nie mam,lecz wyszlo jak wyszlo).

Regulamin nie zostal naruszony,lecz permisje tak. Bezpodstawne dzialanie,to nie byly dane osobowe aby uznac to jako LEAK. 

Z fartem dla papi. <3

• Superka 1

• Administrator
  • Decyzja
Admin

Usunięcie wiadomości bez podania konkretnej przyczyny jest błędem ze strony @ Veanaye. Administracja powinna informować graczy, za co zostali ukarani lub z jakich powodów ich wiadomości zostały usunięte. Ponadto sama przyczyna usunięcia również nie stanowi uzasadnionego powodu do podjęcia takiej decyzji. Jeśli ktoś chce być anonimowy, to niech zadba o to we własnym zakresie. My jako administracja nie będziemy uczestniczyć w tego typu sytuacjach i cenzurować informacji, które są dostępne publicznie dla wszystkich.

• Superka 5
  • Like 1
  • Sigma 2

• Administrator
Admin

skarga_adm_akceptowane.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...