Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nitka_10
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Nolifequ,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: xD4rken
Nick Administratora, który banował: Fillplay
Kiedy to się stało?: dziś o 19:51
Opis sytuacji: Dostałem bana za używanie nielegalnie F3 + A. Które klikłem i mi się zbugowały bo miałem klawe za 40zł xd nwm troche to jest przesada według mnie.  
Screen bana

obraz_2026-01-10_200909664.png

Edytowane przez Nitka_10
.
  • Superka 1
  • Like 1

Ja jestem za zdjęciem bana, i wiem że tak bylo chociaż wątpię że administracja uwierzy że " przez przypadek " cheat to jest paczka, która ulatwie grę, nawet jakby klawiatura mu się nie zbudowała to ten skrót pozwala widzieć przez ściany graczy, gracz @Nitka_10nie chodzi na pvp, więc nie miało by mu to jak kolwiek pomóc 

Edytowane przez Klaun

IMG_20221229_221419.jpg

SMod

F3+a jest na naszym serwerze uważane za niedozwoloną modyfikację w momencie kiedy zostanie użyte na mapie surowcowej. Jednorazowe użycie można jeszcze puścić płazem, bo czasami faktycznie komuś się przypadkowo kliknie. Nie można jednak puścic płazem sytuacji kiedy ktoś użyje tego 165 razy na przełomie 15 sekund, w tym samym czasie kopiąc się pod ziemią na mapie surowcowej. Skąd ja mam wiedzieć czego ty mogłeś tam szukać? Nie wierze w tłumaczenie, że ci sie klawiatura zacięła, bo nie jesteś pierwszym gagatkiem który się tak tłumaczy. W sekundzie 20:47:04 użyłes tego tylko raz, podobnie w 20:47:09 tylko 2 razy, ale na przykład w sekundzie 20:47:11 już 27 razy. No sory, ale tak nie wygląda zacięta klawiatura. W momencie kiedy klikałeś to F3+a i po tym jak to klikałeś, kopałeś się pod ziemią na mapie surowcowej. Skąd ja mam wiedzieć, do czego tu użyłeś tego F3+a, może szukałeś wtedy wieśniaków, jaskiń, albo trial chambera.

image.png

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

SMod

Ale skąd ja mam widzieć czy ty znalazłeś coś ciekawego. Może znalazłeś jakieś wieśniaki które jeszcze nie zostały zgłoszone, bo jakiś gracz od 6 dni nie wbijał, albo znalazłeś trial chambera którego koordy sprzedałeś, albo sam już zdążyłeś rozkopać i się stamtąd ewakuować na stałe. Ban jest za używanie, nie koniecznie za znalezienia czegoś. Nawiązując do innego teoretycznego przypadku, możesz grać na doomsdayu i mimo tego być tak słaby w pvp że nikogo ci się nie uda zabić, ale bana i tak wyrwiesz za używanie, nie za zabijanie graczy.

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

W dniu 11.01.2026 o 11:27, Nitka_10 napisał:

to może dawajcie bany jak kto ktoś znajdzie ? a nie banujecie bez powodu  bo znalezienie tym sposobem jest nie możliwe jak dla mnie.

Ci kretyni daja bana jak przypadkiem cos znajdziesz... serwer to scierwo a ludzie tam banuja na lewo na prawo nie wiem moze maja premie za to... dawno juz nie gram bo z idiotami ciezko sie dogadac

• Like 1

• Administrator
  • Decyzja
Admin

image.png

• XD 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...