Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

MiatrzMistrzow

MistrzMistrzow
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Fillplay,
Wiadomość dodana przez _ZmK_,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: MistrzMistrzow
Nick Administratora, który banował: _Minta
Kiedy to się stało?: 23:32
Opis sytuacji: Bylem na bossie krystianna nie mogl wygrac na samego mnie jak  ich bylo z 12 i podejrzewam ze minta go faworyzuje bo dal mi bana tak o nawet jak mnie na serwie nie bylo wiec pozdrawiam go
Screen bana:

image.png.ad30f3079d7f167b083fcc6a4e67b7d2.png

Edytowane przez _ZmK_
  • Like 1
  • Thinking 1

Na tak według mnie gracz powinien zostać sprawdzony zanim zostanie zbanowany ponieważ jak zakładam clip nie jest wystarczającym dowodem by kogoś zbanować jak już powinniście go wziąć na sprawdzanie jeżeli się okaże, że coś ma to wtedy można mu dać bana 

Edytowane przez mshewrote

Niesamowity pokaz umiejętności. Samodzielne pokonanie bossa przy lagach, podczas gdy obrywasz od czterech osób jednocześnie, podziwiam cię. Te nagłe obroty o 180 stopni i idealne trafienia w bossa (królika) to pewnie wynik świetnej podkładki pod myszkę, dywanu gamingowego albo jakiegoś nowego clienta? Najlepszy jest ten punish crit po knocku od creepera. Gratuluję czystej gry, odwołanie pierwsza klasa. Definitywnie na NIE.

• Superka 1

20 godzin temu, MistrzMistrzow napisał:

Nick zbanowanego: MistrzMistrzow
Nick Administratora, który banował: _Minta
Kiedy to się stało?: 23:32
Opis sytuacji: Bylem na bossie krystianna nie mogl wygrac na samego mnie jak  ich bylo z 12 i podejrzewam ze minta go faworyzuje bo dal mi bana tak o nawet jak mnie na serwie nie bylo wiec pozdrawiam go
Screen bana:

image.png.ad30f3079d7f167b083fcc6a4e67b7d2.png

Gościu w ciągu 10 minut bicia bossa ja mam z 10 momentów jak ty robisz idealny zwrot w strone bossa. Bezsensowne jest to odwołanie. Nie pozdrawiam

2 godziny temu, mshewrote napisał:

Na tak według mnie gracz powinien zostać sprawdzony zanim zostanie zbanowany ponieważ jak zakładam clip nie jest wystarczającym dowodem by kogoś zbanować jak już powinniście go wziąć na sprawdzanie jeżeli się okaże, że coś ma to wtedy można mu dać bana 

Tak jak odpowiedziałem MistrzowiMisrzow. Jest wiele momentów gdzie on robi idealny zwrot w stronę bossa i uderza go parę razy pod rząd.

Godzinę temu, Krystianna napisał:

Tak jak odpowiedziałem MistrzowiMisrzow. Jest wiele momentów gdzie on robi idealny zwrot w stronę bossa i uderza go parę razy pod rząd.

Ze mną było podobnie pare edycji temu był na mnie KLIP gdzie podobno grałem na cheatach a po godzinie dostałem unbana za niewinność tak jak napisałem na górze gracz powinien zostać sprawdzony a jeżeli zostało by coś znalezione najwyżej zbanowany. dzień wcześniej na bossie przeknockaliśmy go w 4 a to, że jesteście słabi i w kilku nie umiecie go przeknokać to już wasza wina.

2 godziny temu, Krystianna napisał:

Gościu w ciągu 10 minut bicia bossa ja mam z 10 momentów jak ty robisz idealny zwrot w strone bossa. Bezsensowne jest to odwołanie. Nie pozdrawiam

Gostek to tak samo jak bym ci napisał masz cheaty bo kopiesz marchewki po coś jest ta myszka żeby machać chyba tak? Zresztą ja co drugi strzał missowalem w tego krolika i chętnie bym zobaczył tego clipa co tam zrobiłeś bo jestem pewny że nie trafiałem wszystkiego a co do aim assista i tego co zobaczyłem w internecie nie da się mieć aim assista na zwierze więc to jest nie możliwe żebym go miał :)

2 godziny temu, Krystianna napisał:

Żeby zobaczyć jego nazwę jak ma milion kolorów które przelatują przez gracza to żaden problem jak coś  i nie było chyba ani jednego momentu gdzie go trafiłem chociaż 4 razy z rzędu chyba że jak sam go bilem przez chwilę to wtedy jedyna możliwość 

2 godziny temu, H0rnet3 napisał:

Niesamowity pokaz umiejętności. Samodzielne pokonanie bossa przy lagach, podczas gdy obrywasz od czterech osób jednocześnie, podziwiam cię. Te nagłe obroty o 180 stopni i idealne trafienia w bossa (królika) to pewnie wynik świetnej podkładki pod myszkę, dywanu gamingowego albo jakiegoś nowego clienta? Najlepszy jest ten punish crit po knocku od creepera. Gratuluję czystej gry, odwołanie pierwsza klasa. Definitywnie na NIE.

Hm ciekawe skąd się tak na nazwach cheatow znasz zresztą nie mam pojęcia co to jest ten punish crit a creeper to Knocka chyba nawet nie ma bo on nawet nie wybucha gostek  a co do obrocen to nie czaje o co wam chodzi jak się normalnie obracałem + paru  od was hitalo mnie albo plecami albo bokiem w tym byłeś ty  zresztą czekam na admina i jestem chętny wbić na sprawdzanie :)

• Decyzja
SMod

Po rozmowie z administratorami którzy decydowali o banie i przeglądnięciu klipów stwierdzam, że ban został wydany słusznie i nie ma potrzeby sprawdzenia gracza. Nagrania bezapelacyjne wskazują na posiadania przez gracza jakiejś formy niedozwolonych modyfikacji do pvp używanych podczas walki na bossarenie. Logi z antycheata tylko potwierdzają przypuszczenia administratorów którzy decydowali o blokadzie. Kolejnym argumentem na nie sprawdzanie gracza, jest wysoka szansa, że cheaty użyte do walki były cheatami injectowanymi i styl walki gracza zbanowanego mógł bardzo łatwo zostać ustawiony i bardzo przypomina mechaniki dostępne w jednym z najpopularniejszych cheatów injectowanych.

Odwołanie odrzucam.

• Wow 1

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

SMod

image.png

• Superka 1

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...