Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

BarrySigma
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez _ZmK_,
Wiadomość dodana przez _ZmK_,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: BarrySigma
Nick Administratora, który banował: _ZmK_
Kiedy to się stało?: wczoraj 28.12.2025
Opis sytuacji

piszę w sprawie bana za X-Raya. Chciałbym przyznać się do błędu i wyrazić szczerą skruchę. Wiem, że używanie X-Raya jest niezgodne z regulaminem i daje nieuczciwą przewagę nad innymi graczami. Było to z mojej strony głupie i nieprzemyślane zachowanie.

Zrozumiałem swój błąd i zdaję sobie sprawę, że takie rzeczy psują rozgrywkę oraz zaufanie na serwerze. Nie próbuję podważać decyzji administracji ani się usprawiedliwiać — przyjmuję bana jako konsekwencję złamania zasad.

RealCraft to serwer, na którym bardzo dobrze mi się grało, dlatego szczególnie żałuję tej sytuacji. Jeśli byłaby taka możliwość, proszę o rozważenie dania mi drugiej szansy. Obiecuję, że w przyszłości będę grał w pełni uczciwie i bez żadnych niedozwolonych modyfikacji. Jestem gotów zgodzić się na okres próbny lub inne warunki, jeśli uznacie to za słuszne.

Dziękuję za poświęcony czas i zrozumienie.

Screen bana

Zrzut ekranu 2025-12-29 180751.png

Edytowane przez _ZmK_

• Admin Forum
  • Decyzja
Admin Forum

Witaj, myślę że powinieneś odczekać kare. Na sam +, że się przyznałeś dlatego kara jest adekwatna do popełnionego czynu. Cheatowanie na samym starcie edycji już powinno Ci dać do myślenia, że wyłapujemy takie osoby. Okazałeś skruchę lecz nie będę przychylny do odbanowania lub zmniejszenia kary. Swoją poprawę będziesz mógł pokazać po odczekaniu kary. Będę Cię obserwował. Oczywiście, apelację odrzucam. 

• Admin Forum
Admin Forum

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...