Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

odwołanie od bana

z7v_
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Fillplay,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...
Nick Administratora, który banował: ...
Kiedy to się stało?: ...
Opis sytuacji: ...
Screen bana: ...

Nick zbanowanego: z7v_
Nick Administratora, który banował: Veanaye
Kiedy to się stało?: 15 min temu
Opis sytuacji: wziołem z działki osobie która mnie dodała statułetke za top 5 lotto na poprzedniej edycji i jak chciałem oddać jej to od już nie miałem statułetki w ec i odstałem bana
Screen bana

tasa.png

wziołam sobie ze sklepu buty za 20 tysiency a jak chciałam oddać to już tam czekała policja co teraz

jesli nie dogadales sie z wlascicielem dzialki (a skoro prawdopodobnie cie zglosil to tego nie zrobiles) to byla to kradziez pozdrawiam i na nie

Edytowane przez dora

SMod

Bana otrzymałeś, ponieważ po tym, jak gracz, od którego ukradłeś główkę cię zgłosił - nie widziałeś w tym swojej winy. Tłumaczyłeś swój czyn tym, że gracz dał ci dostęp do działki, więc miałeś prawo brać sobie rzeczy od niego (pisałeś do niego, że chcesz dostęp do działki w celu ogarnięcia rud). To, że gracz nie pisał ci wprost, że masz nie zabierać jego własnych rzeczy z jego własnej działki też nie tłumaczy twojego zachowania, które było sprzeczne z zasadami panującymi na serwerze, jak i w społeczeństwie.

giphy.gif

• Decyzja
SMod

Faktem jest, że do działki dodają się na własną odpowiedzialność, ale udowodnione kradzieże dalej są karane. Dodanie do działki nie jest przyzwoleniem na branie sobie z niej czego tylko chcesz, a tym bardziej na branie tego typu cennych trofeów jak główki za topki. Uważam że ban wydany przez Veanaye jest stosunkowo krótki, więc patrząc na to co zrobiłeś, nie ma możliwości zdjęcia ani skrócenia blokady.

Odwołanie odrzucam.

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

SMod

image.png

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...