Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Pawel000000

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: 000000
Nick Administratora, który banował: fillplay
Kiedy to się stało?: 28.12
Opis sytuacji: Nie rozumiem skąd domysł o uzywanie jakiegos xraya skoro nawet nie wiemjak go zainstalowac. nie posiadam zadnych aplikacji niezgodnych z regulaminem . zakupilem sobie svipa zeby z niego korzystac a nie czekac 4 dni z powodu błędu oraz niekompetencji admina.. na jakiej zasadzie ktos stwierdzil ze zostaly uzyte jakies aplikacje ?
Screen bana: ...image.thumb.png.a71de93b002c33cb2c9a539d05391510.png

SMod

Nie rżnij proszę głupa i nie próbuj zrobić w balona starego administratora. Na moich oczach wkopałeś się w 3 różnych miejscach na /rtp na 3 różne spawnery. Mam dowody - screeny i nagranie. Wszystko zostanie przedstawione osobie rozpatrującej odwołanie. Powodem twojej 5-dniowej przerwy nie jest "niekompetencja admina", ale tylko i wyłącznie twoja głupota. Kupiłeś range? Trudno. Łamiąc regulamin po jej kupnie sam sobie strzelasz w kolano i tracisz wydane na serwer pieniądze. 

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

chyba nie wiesz z kim piszesz... za stary jestem na takie tlumaczenia... wykopałem 50 otworów i szukałem spawnerow na słuch pokaz tez to ze kopałem w randomowych miejscach i nie zycze sobie tekstów typu " rzniecie glupa " wobec mojej osoby bede pisał wyzej skoro twoja niedostateczna wiedza na temat gry nie pozwala ci sprawiedliwie rozpatrywac spraw

SMod

Nie wiem ile dziur wykopałeś, ja widziałem 3 i każda z tych 3 była wkopana pod innym kątem, bezpośrednio na spawner, ewidentnie na odpalę, a ty zamiast biegać jak człowiek po surowcowej i szukać jaskiń, biegałeś jak typowy X-raowiec patrząc się w ziemię. Na TS-sie żadnej rozmowy nie będzie. Swoim zachowaniem skreślasz swoje szanse na przeprowadzenie procedury sprawdzania przeze mnie. Nie boje się nazywać rzeczy po imieniu, jak próbujesz ze mnie zrobić idiotę tekstami o "błedzie oraz niekompetencji admina", albo głupimi pytaniami "na jakiej podstawie zostało to stwierdzone", to będę to nazywał dokładnie tak jak jest, czyli robisz z siebie kretyna, w momencie kiedy ja mam wszytsko nagrane i zescreenowane. Wiek i to ile tu grasz nie ma nic do rzeczy, możesz grać na tym serwerze od 2010 jak jeszcze był na hamachi i być najstarszym człowiekiem na świecie, ale jak będziesz łamał regulamin, to administracja odpowiednio cię ukara, a co do twojego X-raya nie miałem żadnych wątpliwości.

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

mysle ze napisales juz wszystko :) jestes kompletnie nie odpowiednią osobą na ziemi do tej roli :) i życze nieudanej kariery. Mam wrażenie że w dziecinstwie musiał się ktoś mocno wyżywać nad toba moze ojciec ? moją niewinnośc podtrzymuje bo nie mam nic do ukrycia, nie widziales wcxzesniejszych moich nieudanych prob i od razu wyciagasz wnioski nieudane oczywiscie mam nadzieje że rozpatrzy mnie ktoś kto zna sprawiedliwosc w przeciwnym razie zwróćcie mi pieniadze za svipa i pojde grac gdzies gdzie ktos nie wyciaga DEBILNYCH wniosków

• Nie ośmieszaj się 1
  • XD 1

• HeadAdmin
HeadAdmin

image.png

• Superka 2

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...