Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Badusiak__

adamek
Wiadomość dodana przez _ZmK_,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Badusiak__
Nick Administratora, który banował: Veanaye
Kiedy to się stało?: nie wiem
Opis sytuacji: Witam, dostałem bana pernamentnego za MK+5 mimo, że wszystkie konta, które były moimi ''Multikontami'' nie były nawet zarejestrowane na serwerze. Wchodziłem z nich na maksymalnie 5 sekund i był to czysty przypadek ponieważ wbijałem z nich na inny serwer a na rcka wbijałem misclickiem.
Screen banaimage.thumb.png.c392e3c13f0f177d0da914e40f7092a6.png

Edytowane przez _ZmK_
  • Superka 2
  • Nie ośmieszaj się 1

SMod

Cześć, czy na pewno na wszystkich kontach miałeś te maksymalnie 5 sekund? Z tego co widzę to na jednym troszkę dłużej byłeś. Opisz dokładniej sytuacje, w których wchodziłeś z innych nicków na nasz serwer.

• Idk 1

giphy.gif

17 minut temu, Veanaye napisał:

Cześć, czy na pewno na wszystkich kontach miałeś te maksymalnie 5 sekund? Z tego co widzę to na jednym troszkę dłużej byłeś. Opisz dokładniej sytuacje, w których wchodziłeś z innych nicków na nasz serwer.

Witam aniu faktycznie na jednym mam spedzone więcej czasu niz 5 sekund, wbiłem żeby inny gracz wyskoczył za linie na pvp ale odwołanie nie dotyczy jednego MK a mk+5 

• Nie ośmieszaj się 1

Wywabianie kogoś na warpa aby wyskoczył jest po prostu głupie. Logiczne jest to że jak jest jakiś stivek na pvp a nie ma nikogo ogarniętego to gracz wyskoczy. Możliwe jest to, że koordynowałeś tą akcję z matijablonka, ponieważ najzwyczajniej w świecie jesteście Duo. Dobrze wiecie, że jak jesteście to raczej nikt nie wyskoczy na warpa. Na nie 

• Nie ośmieszaj się 3
  • XD 1

chipi chipi chapa chapa dubi dubi daba daba 

BOOM BOOM BOOM BOOM

chipi.jpg

5 godzin temu, WyspyKanaryjskie napisał:

Wywabianie kogoś na warpa aby wyskoczył jest po prostu głupie. Logiczne jest to że jak jest jakiś stivek na pvp a nie ma nikogo ogarniętego to gracz wyskoczy. Możliwe jest to, że koordynowałeś tą akcję z matijablonka, ponieważ najzwyczajniej w świecie jesteście Duo. Dobrze wiecie, że jak jesteście to raczej nikt nie wyskoczy na warpa. Na nie 

bracie doslownie to napisałem twoja opinia na temat jednego multikonta nic nie zmienia przy odwolaniu od bana za mk+5

W dniu 17.12.2025 o 13:12, WyspyKanaryjskie napisał:

Hej, słuchaj, nie chciałbym cię obrażać ale jesteś tępy jak paczka gwoździ.

Otrzymujesz ostrzeżenie 20% za niestosowne zachowanie do innych Użytkowników. // _ZmK_

Edytowane przez _ZmK_

2 godziny temu, goronce_maslo napisał:

Na nie, ban zasluzony, sobie poczekasz do nastepnej edycji to moze zmądrzejesz

w jaki sposób zasluzony jesli w powodzie mam mk+5 a ja mialem jedno mk ktorego uzylem na 10 minut XDDDD

6 godzin temu, goronce_maslo napisał:

Na nie, ban zasluzony, sobie poczekasz do nastepnej edycji to moze zmądrzejesz

Usuń to 

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za OffTopic. // _ZmK_

Edytowane przez _ZmK_