Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

xNikvlqa_
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez berkowskyy,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: xxnikvlqaa_
Nick Administratora, który banował: niewiem 
Kiedy to się stało?: 20listopada 21:17
Opis sytuacji: Dostałam bana za rozpowszechnianie danych osobowych na discordzie jeżeli coś takiego było to na minecraft ale sobie nie przypominam. jeśli wogóle coś takiego było to wolałabym mieć bana na minecraft bo np jak likowałam imie to jakoś innym nie przeszkadzało jak ktoś nie chciał to przestałam. Nie udostępniłam żadnych danych tej osoby w jakiejkolwiek formie
Nie publikowałam, nie przesyłałam i nie rozpowszechniałam żadnych informacji dotyczących tej osoby.
Screen bana

image-33.png

Edytowane przez xNikvlqa_
  • Nie ośmieszaj się 2
  • XD 1

Jestem na nie. Rozpowiadałaś dane osobowe graczy oraz wysyłałaś ich zdjęcia (sama w powyższej wiadomości przyznałaś się do tego). Ban jest w pełni zasłużony, uważam że odwołanie powinno zostać odrzucone.  (na poniższym zdjęciu kolejny raz przyznała się do rozsyłania zdjęć) image.thumb.png.69a990d7816097bb9127f855d8ef01fc.png

Edytowane przez Kariii
  • Superka 2
  • Sigma 1

5 minut temu, RudyPij4k napisał:

Dla mnie nie , jeżeli leakowałaś dane na discordzie, to oczywiste, że i tam dostaniesz bana. Ps. przyznałaś się o lekowanie na mc😉

Pozdercia😽

nie, nie przyznałam się napisałam pisałam tylko, że pisałam ich imiona ale nie pisali ze nie mogę jakby im nie pasowało to by od razu pisali

• XD 2

Wielokrotnie pisałaś na chacie w mc że kogoś zlikujesz a po rozmowie z tobą powiedziałaś że nawet nie wiesz o kogo chodzi a takie zachowanie jakim jest rozprzestrzenia danych osobowych jest poważne więc jestem na nie 

PS

To oloo_ cię zbanował bo mi sama powiedziałaś 

• Sigma 1

2 minuty temu, Kewrix napisał:

Wielokrotnie pisałaś na chacie w mc że kogoś zlikujesz a po rozmowie z tobą powiedziałaś że nawet nie wiesz o kogo chodzi a takie zachowanie jakim jest rozprzestrzenia danych osobowych jest poważne więc jestem na nie 

PS

To oloo_ cię zbanował bo mi sama powiedziałaś 

nic ci nie mowiłam że olo jak ci już mowiłam to casp ale nie jestem pewna wiec nie napisalam

19 minut temu, Kariii napisał:

Jestem na nie. Rozpowiadałaś dane osobowe graczy oraz wysyłałaś ich zdjęcia (sama w powyższej wiadomości przyznałaś się do tego). Ban jest w pełni zasłużony, uważam że odwołanie powinno zostać odrzucone.  (na poniższym zdjęciu kolejny raz przyznała się do rozsyłania zdjęć) image.thumb.png.69a990d7816097bb9127f855d8ef01fc.png

likowałam na klanowym a nie na realcrafcie XDDD

• Nie ośmieszaj się 1

54 minuty temu, xNikvlqa_ napisał:

likowałam na klanowym a nie na realcrafcie XDDD

to dalej jest leakowanie. Chcę ci tylko przypomnieć, że w klanie są osoby które grają na tym serwerze.

• Superka 1

Co, że na klanowym, dalej leakowałaś, ani to śmieszne ani fajne. Za odrzuceniem, ban jak najbardziej słuszny, wstydziłabyś się pisać cokolwiek xd

Edytowane przez Koriksss
  • Superka 2
  • Sigma 2

image-13.png

• Administrator
Admin

Bana dostałaś ode mnie, dowodów z oczywistych względów nie zamieszczę, leakowałaś na discordzie, więc dostałaś bana na discordzie, w takim przypadku nieważne gdzie występuje "leakowanie", czy na discordzie rckowym, czy na klanowym, czy na jakimś kompletnie niepowiązanym z realcraftem, leakowałaś wizerunki/dane osób z rcka, więc dostałaś bana, moim zdaniem nie ma nawet opcji na przeniesienie bana na minecrafta

• Superka 3

18 godzin temu, Casp2115 napisał:

Bana dostałaś ode mnie, dowodów z oczywistych względów nie zamieszczę, leakowałaś na discordzie, więc dostałaś bana na discordzie, w takim przypadku nieważne gdzie występuje "leakowanie", czy na discordzie rckowym, czy na klanowym, czy na jakimś kompletnie niepowiązanym z realcraftem, leakowałaś wizerunki/dane osób z rcka, więc dostałaś bana, moim zdaniem nie ma nawet opcji na przeniesienie bana na minecrafta

gdzie likowalam?

jak nie na klanowym

• Skull 1

Ty sama chyba mieszasz się w tym co piszesz. Przyznałaś się do świadomego leakowania danych, wiec nie ma o czym mówić, skoro wiedziałaś co robisz. Nie ważne czy był to jakiś discord klanowy, pw czy serwerowy discord, robiłaś to ze świadomością, że są to osoby z serwera, które grają regularnie. Rozumiem, że jeżeli sama byłabyś postawiona w takiej sytuacji i ktoś leakowalby twoje dane to jest to jak najbardziej okej?

Kilka razy pojawiła się sytuacja gdzie groziłaś zleakowaniem gracza i taki Kewrix, który sam tutaj o tym napisał nawet był postawiony w takiej sytuacji, bo widziałam to na chatXD.. 

Wróć do rzeczywistości i sobie napisz odwołanie, gdy będziesz mogła napisać tutaj jakiekolwiek sensowne argumenty i faktycznie zamiast udawać, że nie wiesz o co chodzi to przyznasz się do winy.

Za odrzuceniem, żałosne.

Edytowane przez kviatkowskaa
  • Superka 3

8 minut temu, kviatkowskaa napisał:

Ty sama chyba mieszasz się w tym co piszesz. Przyznałaś się do świadomego leakowania danych, wiec nie ma o czym mówić, skoro wiedziałaś co robisz. Nie ważne czy był to jakiś discord klanowy, pw czy serwerowy discord, robiłaś to ze świadomością, że są to osoby z serwera, które grają regularnie. Rozumiem, że jeżeli sama byłabyś postawiona w takiej sytuacji i ktoś leakowalby twoje dane to jest to jak najbardziej okej?

Kilka razy pojawiła się sytuacja gdzie groziłaś zleakowaniem gracza i taki Kewrix, który sam tutaj o tym napisał nawet był postawiony w takiej sytuacji, bo widziałam to na chatXD.. 

Wróć do rzeczywistości i sobie napisz odwołanie, gdy będziesz mogła napisać tutaj jakiekolwiek sensowne argumenty i faktycznie zamiast udawać, że nie wiesz o co chodzi to przyznasz się do winy.

Za odrzuceniem, żałosne.

XDD sami mnie likowali np wicuniu tylko ze tego nie zglaszalam wiec co ty piszesz

• Nie ośmieszaj się 4

7 minut temu, xNikvlqa_ napisał:

XDD sami mnie likowali np wicuniu tylko ze tego nie zglaszalam wiec co ty piszesz

Ale mnie nie interesuje takie cos w momencie, gdy odwołanie dotyczy TWOJEGO LEAKOWANIA. Nie ma co się takim czymś wybraniać, bo równie dobrze mogłaś zgłosić i sama nie leakowac. :)

Wciąż za odrzuceniem.

• Superka 1
  • Sigma 1

23 godziny temu, RudyPij4k napisał:

Dla mnie nie , jeżeli leakowałaś dane na discordzie, to oczywiste, że i tam dostaniesz bana. Ps. przyznałaś się o lekowanie na mc😉

Pozdercia😽

pani rudypij4k ty to powinnas akurat byc ostatnia osoba ktora by dawala nie na prosbe o odwolanie od bana za leakowanie... z wiadomych przyczyn

a co do bana nikolki to troche średnio ale jak juz to bym byl za skroceniem chociaz bana bo jednak perm wyklucza gracza z wszelakiej mozliwosci komunikacji z innymi uzytkownikami, wiadomo likowanie itd no ale jednak skoro to bylo na klanowym to nie powinno to wplywac az tak na konsekwencje bo mialy do tego dostep jedynie gracze z klanu a nie caly serwer

pozdro

• Dislike 4

2 godziny temu, xNikvlqa_ napisał:

gdzie likowalam?

jak nie na klanowym

Jest dużo dowodów, które pokazują, że udostępniałaś wizerunki innych graczy oraz podawałaś ich osobiste dane. W tej sytuacji nie ma znaczenia, czy inne osoby również leakowały - sprawa dotyczy ciebie. Dodatkowo wykręcanie się teraz innymi osobami jest po prostu śmieszne. Próbujesz się ratować, jednocześnie wkopując innych. Zastanów się nad tym, co piszesz. Jestem nadal za odrzuceniem odwołania.

• Superka 1

Godzinę temu, Kariii napisał:

Jest dużo dowodów, które pokazują, że udostępniałaś wizerunki innych graczy oraz podawałaś ich osobiste dane. W tej sytuacji nie ma znaczenia, czy inne osoby również leakowały - sprawa dotyczy ciebie. Dodatkowo wykręcanie się teraz innymi osobami jest po prostu śmieszne. Próbujesz się ratować, jednocześnie wkopując innych. Zastanów się nad tym, co piszesz. Jestem nadal za odrzuceniem odwołania.

Zgadzam się w 100%. Wszyscy piszą o tym samym, a ty dalej nikolka próbujesz się bronić, w tym ośmieszając się. Każda twoja wypowiedź wkazuję na to, że mimo wszystko dokonałaś się leakowania. Nie zmieniam zdania dalej, na nie.

• Superka 2

• HeadAdmin
  • Decyzja
HeadAdmin

image.png

• Superka 2

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...