Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

AREX
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez _ZmK_,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...AREX
Nick Administratora, który podtrzymał w mocy: ...jakiś przegryw r6_ coś tam
Kiedy to się stało?: ...17/11/2025
Opis sytuacji: ...składam odwołanie od odrzuconej apelacji od bana z dnia 16/11/2025 z powodów takich że było ono całkiem nieuwzglendniające gracza serwera, ten platfus r6_ coś tam mi odrzucił że niby coś tam adekwatna długosc i że jakas obraza admina na działce - jak podrzucacie ludzią tabliczki na działki że cos niby pisali to nie dziwota ze potem są jakies tabliczki popisane, poza tym jaka mi tam kradziez, on tam ma juz za duzo wiec po co mu wiecej, poza tym on dokonał aktu dywersji na mnie bo chcial mi dac oszust 100 k za przekopanie całego stone na działce a to jest stawka jak dla psa wiec ponownie postulaty przedstawiam: wnosze o skrót bana do 3 dni i przyznanie temu typowi bana na 14 dni za próbe oszustwa na kwote potencjalnie 1kk bo tyle wlasnie moze być warta taka usługa przekopki działki oraz przyznanie mi od niego zadość uczynienia w kwocie 1kk. 
Screen bana: ...nie trza

• Dislike 1
  • Nie ośmieszaj się 2
  • XD 2

Po pierwsze jak ty się wyrażasz do administracji? Po drugie odwołanie zostało już odrzucone i zostalo tam wszystko wyjasnione. Po trzecie, skoro stawka gracza ci nie pasuje to nie trzeba się na nią zgadzac. Tabliczki nie są popodrzucane. Ban wydany poprawnie i nikt nie bedzie ci dawac zadnego zadośćuczynienia xddd. Za odrzuceniem, juz sie tak nie kompromituj na tym forum xd.

edit: dodam ze sam chciales bana to po co sie juz DRUGI raz odwołujesz

Edytowane przez _Pacif1c

image2.png

image1.png

Piszesz odwołanie od bana, którego dostałeś między innymi również za obrażenie administracji i obrażasz w odwołaniu administratorkę? 
Nabierz szacunku do innych i pisz odwołania, trochę kultury wypadałoby posiadać.

Za odrzuceniem, nie potrafisz się zachować ani tu, ani na serwerze to przeczekaj, aż kara się skończy. 

Edytowane przez kviatkowskaa

• Decyzja
Mod

Panie @AREXTo już nie jest pierwsza taka sytuacja. Dokładnie 11.11.25 pisałeś do mnie w sprawie wyjaśnienia sytuacji z Banem. Od pory ukończenia twojej kary zachowanie nadal jest takie jakie było. Celowe niszczenie rozgrywki graczy oraz obraza administracji to chyba twoje wyznaczniki numero uno. Bezczelnym jest to co pokazałeś pisząc  taką wypowiedz w tym temacie. 

Wszystkie wyjaśnienia odnośnie bana masz wypisane przez @ r6ntz w twojej poprzedniej Apelacji o unbana. 

Edytowane przez _ZmK_

Mod

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...