Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Belmondawg

StinkingEggs
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez berkowskyy,

Wyróżnione odpowiedzi

Zwycięzca

Nick zbanowanego: Belmondawg
Nick Administratora, który banował: oloo__
Długość bana: Permanentny
Kiedy to się stało?:  Na początku października
Opis sytuacji: Po prostu dostałem bana za inject i chciałbym prosić o skrócenie bana lub w najlepszym przypadku o całkowite ściągnięcie bana z mojego konta. Spokorniałem, zrozumiałem swoje błędy i obiecuje, że już więcej taka sytuacja się nie powtórzy. Proszę o szybkie i pozytywne rozpatrzenie mojego odwołania. 
Screen bana

image.thumb.png.ea33eff0f1b5639ecd7a3edfe719605e.png

• Nie ośmieszaj się 1

Jestem za tym żeby skrócić bana Belmondawgowi.
Gra na serwerze już od kilku lat i nigdy nie sprawiał większych problemów. Każdemu może się zdarzyć błąd, a on przyznał się do winy i widać, że naprawdę żałuje i spokorniał.

Zawsze wprowadzał miłą atmosferę na serwerze, z nim zawsze można było pogadać, pośmiać się, a nawet symbolicznie wypić piwko i po prostu dobrze spędzić czas. W dodatku to taki typ człowieka, co zawsze na klatce dzien dobry powie.

Moim zdaniem zasługuje na drugą szansę, bo ban permanentny to za dużo jak na jednorazowy błąd.
Wiec jeszcze raz to powiem, jestem w 100% za skróceniem albo całkowitym zdjęciem bana.

• Superka 1
  • Dislike 2

Jestem za skróceniem bana dla Belmondawg. Widać, że naprawdę spokorniał i zmienił swoje podejście do gry. Zawsze był wzorowym graczem na serwerze – wspierał słabszych, pomagał nowym i dbał o dobrą atmosferę wśród graczy. Myślę, że zasługuje na drugą szansę.

• Superka 1
  • Dislike 2

Zwycięzca

Jestem na nie. Uważam, że nie możemy traktować tej sytuacji jako incydentu jednorazowego, ponieważ podobne zachowania miały już miejsce podczas wcześniejszych edycji. Osoba ta wielokrotnie postępowała w sposób nieuczciwy i niesprawiedliwy wobec innych uczestników, co wpływało negatywnie na przebieg rozgrywek oraz atmosferę w społeczności.

W mojej ocenie, skoro mimo wcześniejszych doświadczeń i zwróconej uwagi problem nadal się powtarza, trudno mówić o chęci poprawy czy wyciągnięciu wniosków. Dlatego nie widzę podstaw, by tym razem traktować sprawę łagodniej.

• Superka 1

Witam jestem za nie skracaniem bana ponieważ doigrał się wielokrotnym powtarzalnym używaniem niedozwolonych modyfikacji oraz sam fakt ze jest z klanu NPAW powinno umożliwić mu brak możliwości skrócenia wyroku.

• Dislike 1
  • Haha 1

Jestem na nie ponieważ Stinkingeggs jest w pełni niepełnosprawny umysłowo oraz jest z klanu npaw czyli je*****h cweli

Otrzymujesz ostrzeżenie 15% za używanie wulgaryzmów.//r6ntz

Edytowane przez r6ntz
  • Superka 2
  • Haha 1

W dniu 7.11.2025 o 19:20, StinkingEggs napisał:

Nick zbanowanego: Belmondawg
Nick Administratora, który banował: oloo__
Długość bana: Permanentny
Kiedy to się stało?:  Na początku października
Opis sytuacji: Po prostu dostałem bana za inject i chciałbym prosić o skrócenie bana lub w najlepszym przypadku o całkowite ściągnięcie bana z mojego konta. Spokorniałem, zrozumiałem swoje błędy i obiecuje, że już więcej taka sytuacja się nie powtórzy. Proszę o szybkie i pozytywne rozpatrzenie mojego odwołania. 
Screen bana

image.thumb.png.ea33eff0f1b5639ecd7a3edfe719605e.png

chyba cie pojebało

Otrzymujesz ostrzeżenie 15% za używanie wulgaryzmów//Veanaye

Edytowane przez Veanaye
  • Haha 1

Mod

Moje zdanie w tej kwestii z poziomu Administracyjnego wygląda w sposób następujący - Dobrze wiedziałeś co robisz a słowa pokory nie uprawniają do tego by się zlitować. Mamy jasno określone procedury co do cheatow a inject jest najbardziej banowanym jak i znienawidzonym cheatem za które są najwyższe nakładane kary. Przykro mi.. ale musisz po prostu poczekać do kolejnej edycji. To będzie twoja nauczka na przyszłość. Oczywiście za odrzuceniem Apelacji.

• Superka 3

• HeadAdmin
  • Decyzja
HeadAdmin

image.png

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...