Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

MajonezoPL

MajonezPL

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: MajonezoPL
Nick Administratora, który banował: Fillplay
Kiedy to się stało?:  kij wie, banuje jak kogos nie ma
Opis sytuacji: no co, nie zgadzam sie z werdyktem wydanym poprzez administracje, gdzie gram i gram a dzis wbijam i jest ban za obraze pseudo administracji???  a dlaczego nie dal odrazu tylko jak nie bylo mnie? wtedy go jeego mosc obrazalem czy kiedy? wtedy ciezko bylo wydac werdykt??? leci tez skarga.
Screen bana

2025-11-06_20_12_52.png

• Nie ośmieszaj się 1

SMod

575203210_1391847648940558_1509737730724716178_n.jpg573941496_863729925986141_1725192721434177473_n.jpg

Jak to nie są obraźliwe teksty w naszą stronę, to ja chyba jestem Święty Mikołaj. Majonezo, powinieneś zrozumieć i przyjąć do wiadomości, że nie wygrałeś tego konkursu działkowego, a nie wyzywać na lewo i prawo, bo ci się nie podoba to trzecie miejsce, i nie zgadzasz się z werdyktem jury. Praktycznie od samego momentu ogłoszenia wyników słyszę od ciebie, to na dc ogólnym, to na chacie, że ci się to trzecie miejsce ewidentnie nie podoba. Takie zachowanie jest po prostu dziecinne i wysłałem cię za tamte teksty na przerwę, żebyś troche ochłonął. Akurat jak wrócisz jutro po południu, to zaczniemy rozdawać nagrody i może się troche nimi poprawisz sobie humor. To nie jest miłe, kiedy my się staramy, robimy dla was eventy, turnieje i konkursy, żeby potem dostawać obelgi za naszą pracę, która jest de facto wolontariatem, bo nic za to nie dostajemy.

• Superka 3

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

Ja to rozumiem, lecz dlaczego ban dany gdy nawet mnie na serwerze juz dawno nie bylo, a siedzialem do 2 00 kviatek nawet potwierdzi. plus to juz dostalem za to upo. a wkurzenie jest poprzz to ze nawet te dzialki nie przypomniaja sredniowiecza a sa oceniane lepiej  wiec gdzie tu w ogole realizm tego konkursu? wiec sie o to pruje

• HeadAdmin
HeadAdmin
40 minut temu, MajonezPL napisał:

ban dany gdy nawet mnie na serwerze juz dawno nie bylo

pojawiło się zgłoszenie na ciebie, które zostało rozpatrzone rano, gdy tylko ktoś mógł się tym zająć.

Reszta wyjaśniona tutaj 

• Superka 1

DP3Woc2.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

image.png

• Superka 1

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...