Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

BulisPL

BulisPL

Wyróżnione odpowiedzi

Nick: BulisPL
Data, w której kara została nadana: 04.11.2025r
Rodzaj kary, od której się odwołuję: Ban
Opis sytuacji: Dzień Dobry. Mógłbym dowiedzieć się za co dostałem blokadę, a bardziej zapytać za kogo ? Proszę o pilny kontakt, bo totalnie nie rozumiem zaistniałej sytuacji.

Zrzut ekranu (1162).png

• Administrator
Admin

Witam Moderatora oraz technika discordowego, który wita się z "rootem", bez świadomości kim ta osoba jest.

[02:49:17] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [AAA][SVIP] BulisPL: elo kr0fa goat

dla osób nieświadomych, gracz o nicku kr0fa, to po prostu osoba na blackliście, która zarejestrowała się 2 minuty wcześniej.

• Superka 1

Jeżeli chodzi o DzakPlaka, tak, znajduje się on na moim discordzie. Posiada on rangę incognito, gdzie tylko pomaga mi w personalizacji Discorda. Nawet nie mam pojęcia czy on gra i na jakich kontach się podaje. Ale jeśli wam przeszkadza to, że nie mogę mieć tej osoby na własnym discordzie, jest delikatnie mówiąc dziecinnym zachowaniem.

Nie wiedziałem, że akurat wtedy on grał, nie rozmawiałem z nim w danym momencie. Myślałem, że to jakiś inny troll, po tym jak ktoś mnie powiadomił. Pisał coś co mnie po prostu bawiło, stąd taka pisownia.

Czy mógłbym prosić o odblokowanie mojego konta za te nieporozumienie?

Edytowane przez BulisPL

• Administrator
Admin

Jeśli rzeczywiście byłoby to nieporozumienie, to jak najbardziej otrzymałbyś unbana, aczkolwiek to chyba nie pora na żarty. Mógłbym przejrzeć logi z całego okresu Twojej gry na serwerze, ile razy witałeś się z randomowym "trollem", chwilę po jego zarejestrowaniu? Jednak odpowiedź tutaj wydaję mi się być prosta.

8 minut temu, BulisPL napisał:

Ale jeśli wam przeszkadza to, że nie mogę mieć tej osoby na własnym discordzie, jest delikatnie mówiąc dziecinnym zachowaniem.

Nie wiem kto Ci powiedział, że nie możesz jakiejś osoby mieć na swoim discordzie, jedynym problemem jest to, że ukrywasz taką osobę. Nie wiem czy myślałeś, że nikt się nie skapnie, czy po prostu chciałeś być "śmieszny", aczkolwiek trzymanie się z kimś takim ma swoje konsekwencje, na Twoim miejscu przemyślałbym wybór znajomych/przyjaciół.

Przed chwilą wspomniałeś o "Techniku discordowym", polecam zacząć najpierw myśleć co piszesz.

I nikogo nie ukrywam XDD Za przeproszeniem, koło tyłka lata mi jakich ludzi nienawidzicie i wasza mentalność jaką się wykazujecie każdego dnia.

Zamiast zrobić coś pożytecznego dla tego serwera, by utrzymać ludzi na nim jak zza dawnych czasów to doprowadzacie go tylko do ruiny.

Naprawdę, bywają w porządku ludzie na RealCraft'cie i czuć jeszcze te resztki nostalgii, ale w momentach kiedy wy odpierdalacie taki shit, odechciewa się wszystkim.

Jest potencjał dla tego serwera, ale wy nic z tym nie robicie. Nerf'icie wszystko co sobie wymyślicie i wprowadzacie kary dla ludzi, jakby byli co najmniej jakimiś przestępcami kryminalnymi, gdy jest to tylko głupia gra.

Sugerujesz mi, że mam kończyć jakieś znajomości z osobami którymi wy nie darzycie sympatią, mimo że nawet nie gram z nim na tym serwerze XD

Na pewno nie będę cię błagał o żadnego unbana chłopcze, bo jestem za stary na to gó**o. Tym bardziej kiedy został on wprowadzony bez powodu.

Możecie mi teraz podziękować ilu ludzi mi zawdzięczacie, którzy "jeszcze" grają na tym niemalże martwym serwerze i dają wam pieniążki za Vipa i inne gadżety.

Na twoim miejscu, poleciłbym dotknąć trawy i nie siedzieć tyle przy komputerze. Nie z fartem.

Otrzymujesz ostrzeżenie 15% za używanie wulgaryzmów. //Veanaye

Edytowane przez Veanaye
  • Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 4
  • Mrozi 1

Zwycięzca

Wydaje mi się, jakbyś chorował na ciężkie schorzenie zwane "dwubiegunowością", Napisałeś w pierwszej wiadomości takie zdanie "Czy mógłbym prosić o odblokowanie mojego konta za te nieporozumienie?" Następnie w kolejnej już wiadomości piszesz "Na pewno nie będę cię błagał o żadnego unbana chłopcze...". Chciałbym abyś wyjaśnił zaistniały konflikt pomiędzy tymi zdaniami. Dziękuje i pozdrawiam z gorącego San Paulo 

• Haha 1