Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

WyspyKanaryjskie

WyspyKanaryjskie
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez berkowskyy,

Wyróżnione odpowiedzi

1. Nick na serwerze: WyspyKanaryjskie
2. Wiek: 17
3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: tak
3a. Czy posiadasz Discord, jeżeli tak to podaj nazwę użytkownika: wyspakanaryjska 
4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?: około 4 lata 
5. Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz, to wymień je tutaj: PrzemeczeQ, olvsiaaaa, 
6. Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na:
- Serwer: około 20-25 godzin 
- TeamSpeak3: 10 godzin 
- Discord: cały czas praktycznie (nawet na telefonie)
- Forum: 20-25 godzin 
7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? [/stats - dowód ss]: 152 godziny 
8. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? [jeżeli tak, to prosimy o podanie powodów]: tak, na poprzedniej edycji za health indicators (które są legalne od tej edycji) oraz około 3 lata temu prowokacja administracji (napisanie że mam xraya)
9. Parę zdań o sobie [minimum 8 zdań]: Dzień dobry. Jestem Przemek i mam 17 lat. Jestem w klasie maturalnej o profilu matematyczno-geograficznym. Moje zainteresowania to między innymi podróżowanie, gry komputerowe oraz kucharstwo. Od dłuższego czasu zacząłem się pasjonować transportem kolejowym.W przeszłości byłem kojarzony z wieloma dramami w których niestety brałem udział ale od dłuższego czasu zacząłem pracować nad sobą aby być lepszym człowiekiem. Moimi marzeniami są: zwiedzenie wielu państw, posiadanie dobrze płatnej pracy oraz wykorzystywać swoje życie na maxa. W kwestii serwerowej przygodę zacząłem około 4 lata temu, miałem okazję poznać wielu ludzi, z którymi trzymam się do dziś. 
10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?: Uważam, że nadaję się na stanowisko modchata. Byłem wcześniej na tym stanowisku i stwierdzam, że radziłem sobie na nim całkiem dobrze, pomimo niedogodności jakie były wcześniej to jestem pewny tego iż tym razem nie popełnię tego samego błędu jaki był dwa lata temu.
11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe?: tak
12. Jakie jest Twoje doświadczenie? [nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie]: byłem w administracji Minecraft na innych serwerach oraz w administracji discord na innych serwerach
13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami?: jestem na bieżąco z nowościami 
14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?: znajomi ale też chęć dołożenia cegiełki w rozwój serwera.
15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?: 9/10
16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?: nie 
17. Czy znasz regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? [tak/nie]: tak, znam 
18. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? [tak/niezupełnie]: tak
19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza?: Uważam że tak. Od dłuższego czasu pracuję nad sobą.
20. Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft/TeamSpeak3/Discord/Forum? [tak/nie]: nie 

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Edytowane przez WyspyKanaryjskie
  • Superka 3
  • Dislike 1
  • Haha 2
  • Nie ośmieszaj się 2
  • XD 6

chipi chipi chapa chapa dubi dubi daba daba 

BOOM BOOM BOOM BOOM

chipi.jpg

poszczam sie

na nie - udawanie innej osoby dla intrygi i manipulacja innymi graczami podwaza wiarygodnosc i zaufanie, ktore sa kluczowe dla roli moderatora. nie wspominajac juz o hipokryzji i problematycznosci kandydata

Edytowane przez dora
  • Superka 6
  • Wow 1

Elo jestem przeciwko podaniu na moderatora. Uważam, że kompletnie się nie nadajesz co wielokrotnie pokazałeś . Śmie powiedzieć ze jesteś dość atencyjny oraz w każdej sytuacji musisz być w centrum uwagi.  Dodam, że nie umiesz przyjąć krytyki  dzieki na nie.
No tak zapomnialabym dodac twojego udawania dziewczyny na serwerze co warto chyba zaznaczyc.

Edytowane przez xdominiczqa_
  • Superka 2
  • Like 2
  • Wow 1

Podanie to.. 2FTQVQC.png - przynajmniej taką mam nadzieję, jeśli się myle - skieruj się proszę tutaj, dla dobra ogółu (choroszcz jak ktoś nie umie kliknonć).

Zacznijmy więc

Godzinę temu, WyspyKanaryjskie napisał:

PrzemeczeQ, olvsiaaaa, 

nie oceniam korekcji płci - twój wybór, szanuję, że się przyznałeś do tego, jednak mam parę pytań

1. Nick na serwerze: WyspyKanaryjskie

7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? [/stats - dowód ss]: 152 godziny

pomijam fakt, że nie dałeś tego dowodu, tylko że.. konta wyspykanaryjskie, przemeczek mają na tej edycji godzinę, olvsiaaaa ma 152 - składasz podanie jako:
a) olusia
b) wyspykanaryjskie
c) przemeczek
d) głupek (1)?

Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem?

trzeba dodać bana za mk które zrobiłeś

gry komputerowe oraz kucharstwo.

dodam hobby o któych zapomniałeś: udawanie kobiet, życzenie śmierci, łykanie baitów, palenie mostów z kim popadnie, bycie bucem (2), wbijanie topki discord

W przeszłości byłem kojarzony z wieloma dramami w których niestety brałem udział ale od dłuższego czasu zacząłem pracować nad sobą aby być lepszym człowiekiem

czy przeszłość, to dosłownie tydzień temu?

Moimi marzeniami są: zwiedzenie wielu państw, posiadanie dobrze płatnej pracy oraz wykorzystywać swoje życie na maxa.

znowu nie dodałeś wszystkiego! być lubianym i szanowanym, posiadać znajomych, przestać być szykanowanym na każdym kroku

Uważam, że nadaję się na stanowisko modchata

a ja uważam, że nie, nie potrafisz panować nad emocjami (co pokazują kłótnie ze mną co chwile na discordzie) jesteś osobą fałszywą, co mogą potwierdzić inne osoby, jesteś po prostu takim człowiekiem, którego należy omijać szerokim łukiem

image.png.b7187fc5b8ba73f94ef66b0a6e341c23.png

piękne zachowanie modczata, p i ę k n e

Pominę fakt, że była na Ciebie piekna skarga, niestety skargi na administrację sa chowane przed graczami (zmieńcie to plis), ale była skarga na Ciebie z innymi skrinami któyrych niestety nie potrafię znaleźć

1 godzinę temu, WyspyKanaryjskie napisał:

Byłem wcześniej na tym stanowisku i stwierdzam, że radziłem sobie na nim całkiem dobrze,

oprócz tego, że już pierwszego dnia wyrwałeś się do mutowania/warnowania jak pies rzuca się na szynke, robiłeś to bez przeszkolenia (albo po szkoleniu ale twój przemeczkowy móżdzek nie zrozumiał z tego nic, i dostałeś zakaz robienia czegokolwiek do następnego szkolenia xD)

pomimo niedogodności jakie były wcześniej

jakich niedogodności? to, że nie potrafiłeś sobie poradzić z najmniejszą krytyką, czy to, że wyjawiałeś celowo informację administracyjne (powód mojego bana w styczniu 2024)?

nie popełnię tego samego błędu jaki był dwa lata temu

tych błędów było sporo, więcej pewnie minusów niż plusów, a twoje zachowanie się od tego czasu zmieniło - ale na gorsze niestety. jesteś jak taki wrzód na tyłku, którego ciężko się pozbyć :( 

żeby być dokładny - byłeś w administracji rok i 10 miesięcy temu, nie dwa lata

19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza?: Uważam że tak. Od dłuższego czasu pracuję nad sobą

uważam, że nie. Jeśli pracujesz nad sobą to nie rób tego sam, zapisz się do psychologa/psychiatry - bo nic się nie zmieniło - wystarczy spojrzeć na twoje wiadomosci na discordzie czy skarge na aversha.

Oczywiście, że na nie

W razie jakbyś chciał zgłosić obrazę
(1) - osoba niepoważna

(2) - ktoś zarozumiały, pyszałkowaty

• Superka 12
  • Dislike 1
  • Skull 1

Zdecydowanie na nie 

Nie raz pokazałeś że nie nadajesz się na to stanowisko, zmieniasz zdanie o kimś przez pryzmat tego że się cię nie lubi. Każdego prawie nazywasz dwulicowym i fałszywym a taka osoba jesteś ty. Potrzebujesz wiecznie atencji i bycia w centrum uwagi i fakt udawania baby żeby siedzieć przez tydzień na serwerze jak kolega pacyfik to już totalnie pokazuje twoje zaniżone myślenie 

• Superka 4
  • Like 1
  • Bleh 1

Witam serdecznie. 
Przez pryzmat twojego zachowania w ostatnim czasie, ciężko potraktować to podanie poważnie. Nie raz występowały liczne prowokacje z twojej strony, a sam fakt zmieniania sobie płci dla hecy i intrygi graczy wcale nie pomaga tutaj w żadnym stopniu. Tutaj mogłabym się podpiąć po prostu do wszystkiego co pisali gracze wyżej, ale dodam parę słów od siebie:

Z prywatnej relacji z tobą jestem w stanie stwierdzić, że nie potrafisz samodzielnie podejmować decyzji czy nawet znaleźć rozwiązanie problemu bez konsultowania tego z osobami trzecimi. Nie można nazwać cię osobą zaufaną, bo paplasz na lewo i prawo tak na prawdę.  Z mojej perspektywy jesteś osobą mocno atencyjną, szukającą uwagi gdzie tylko się da, nawet często kosztem innych. Do tego jesteś bardzo rozemocjonowany - w kółko wchodzisz i wychodzisz z serwera, bóg wie w jakim celu. Z perspektywy graczy, jest to kolejna próba zdobycia atencji.
Mówienie, że „od dłuższego czasu pracujesz nad soba” gdy tak na prawdę jest to czas skrajnie krótki, jest mało wiarygodne w moim odczuciu. Nie widzę żadnej zmiany, a nawet jeśli jakaś jest, to nie permanentna, tylko trwa to do momentu aż tobie się to nie znudzi i znowu nie zrobisz sobie jakiegoś „eksperymentu społecznego” na graczach (jak to sam nazwałeś).

Podsumowując - Uważam, że nie jesteś osobą odpowiednią na to stanowisko. Wręcz przeciwnie - myślę że administracja zdecydowanie nie potrzebuje osoby twojego pokroju. Rzucasz słowa na wiatr, obiecujesz zmianę a i tak wychodzi jak zawsze. Przed pisaniem o jakiejkolwiek zmianie polecam odczekać przynajmniej pół roku, aby była ta zmiana chociaż widoczna. Jestem na ogromne NIE.

• Superka 5

❤️ Helpka ❤️ 

A ja pomimo wymienionych wad gracza powyżej uważam że powinien dostqć szanse, lecz może nie na modchacie tylko na zg z poczatku

Edit: dzieki za wasze ppzytywne reakcje, zdanie podtrzymuje, na tak

Edytowane przez goronce_maslo
  • Superka 2
  • Thinking 1
  • Sigma 1
  • Nie ośmieszaj się 7

🥀💔Tu comprendras un jour

Que les fleurs sont plus belles

Quand tu les arroses🌹❤️🩹

2076879183_image(1).png.7190e63e8ea27b915d1d7e60409249fd.png

Po przeanalizowaniu sytuacji oraz uwzględnieniu wad gracza WyspyKanaryjskie, które wskazał gracz A4, uważam, że podanie powinno zostać odrzucone. Moim zdaniem najlepiej byłoby nałożyć permanentny zakaz składania jakichkolwiek przyszłych podań przez WyspyKanaryjskie/olusia/przemeczek.

• Superka 1
  • Wow 1

a ja powiem że neutral

bo każdy kto odchodzi z administracji lub został wyrzucony czy coś i wraca nagle po czasie wygląda zabawnie i mija się ze swoimi słowami "ja już tam nie wracam" albo "kiedy modchat? nigdy." 

Edytowane przez Czani
  • Superka 2
  • Like 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Mod Forum

Mam stosunek neutralny do Twojej osoby, ale pomijając to, muszę wypowiedzieć się na NIE.

Podpinam to, co napisali inni i się po części z tym zgadzam.

Zdążyłam ciebie już trochę bardziej poznać i słyszałam, że nie będziesz już grać, myślisz nad odejściem z discorda lub serwera i czuję, że podobne podejście mógłbyś mieć na randze ModChat po sytuacji z damskim nickiem, bądź wcześniejszymi występkami, które wiele pokazały graczom i nie tylko im. W moich oczach to pokazuje Cię teraz jako osobę troszeczkę niezdecydowaną :<. Na randze będziesz jeszcze bardziej wystawiony na celownik, więc warto mieć to na uwadze.

Jesteś osobą lekko prowokacyjną, niedawno otrzymałeś bana na discordzie ze względu na podobne zachowanie, dokładnie – 22.09.2025 (minął niecały miesiąc, więc w miesiąc poprawa/praca nad sobą? Przypuszczam, że pod wpływem emocji wtedy napisałeś kilka słów za dużo, bo ktoś poruszył twój temat i trafił w „czuły punkt”. Pokazałeś tym, że zwyczajnie w takich sytuacjach nie potrafisz zachować spokoju, napisałeś parę słów za dużo m.in. na temat Helpki, Martynki czy nawet Szopa_pracza. Będę do tego wracać akurat tutaj, ponieważ raczej unikamy takich rzeczy na rangach. Kolejnym ważnym aspektem jest to, że trzeba panować nad emocjami, przynajmniej próbować je kontrolować, ponieważ akcja z a4_ pod ostatnią skargą pokazała kolejną sytuację, gdzie emocje przewyższają i dajesz im popłynąć. Czasami trzeba powiedzieć lub napisać, co się myśli, ale nie w taki sposób, bo takie rzeczy wyjaśnia się prywatnie, a nie na forum publicznym. 

Mimo wszystko życzę powodzenia i miłego dnia! <3

• Superka 7
  • Bleh 1

• HeadAdmin
  • Decyzja
HeadAdmin
W dniu 25.10.2025 o 17:08, WyspyKanaryjskie napisał:

Byłem wcześniej na tym stanowisku i stwierdzam, że radziłem sobie na nim całkiem dobrze

to chyba zapomniałeś o naszej rozmowie i o tym, co się wydarzyło później bo uważam zupełnie inaczej, dużo wyjaśnień jest pod podaniem, przemyśl co powinieneś zmienić i wtedy dopiero próbuj.

• Superka 5
  • Przytulas 1

DP3Woc2.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

podanie_odrzucone.png

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...