Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

inzynierekkK

Wyróżnione odpowiedzi

1. Nick na serwerze: wagan_
2. Wiek: 20 lat 
3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak
3a. Czy posiadasz Discord, jeżeli tak to podaj nazwę użytkownika: wagan_  
4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?: około 9 lat może 10 
5. Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz, to wymień je tutaj:  Grałem lecz nie pamiętam
6. Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na:
- Serwer: 56
- TeamSpeak3: 56
- Discord: 56
- Forum: 56 
7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? [/stats - dowód ss] 29  godzin 
8. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? [jeżeli tak, to prosimy o podanie powodów]: Nie, nie byłem 
9. Parę zdań o sobie [minimum 8 zdań]: Nazywam się Mateusz, mam 20 lat i ukończyłem technikum na kierunku Technik Ekonomista. W wolnym czasie interesuję się programowaniem, a konkretnie tworzeniem pluginów do gry Minecraft – obecnie jestem na poziomie początkującym, ale stale rozwijam swoje umiejętności w tym zakresie.
Kilka lat temu aktywnie trenowałem piłkę nożną, jednak z powodu kontuzji musiałem przerwać rozwój w tym kierunku. Miałem również swój kanał na YouTube, który zgromadził 12 tysięcy subskrybentów, lecz z powodu osobistej straty zrezygnowałem z jego dalszego prowadzenia. Interesowałem się również urbexem, czyli eksploracją opuszczonych budynków i miejsc, co pozwalało mi odkrywać historię oraz architekturę nieużywanych obiektów.
W najbliższym czasie planuję otworzyć własną działalność gospodarczą, co motywuje mnie do zdobywania nowych doświadczeń i rozwijania kompetencji zawodowych. Jestem osobą ambitną, otwartą na nowe wyzwania i gotową do nauki, dlatego z dużym zaangażowaniem podchodzę do powierzonych mi obowiązków.
10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?: Powinniście wybrać właśnie mnie, ponieważ jestem osobą zaangażowaną, odpowiedzialną i zawsze staram się wykonywać swoje obowiązki najlepiej, jak potrafię. Mam duże doświadczenie w grze oraz dobrą znajomość mechanik Minecrafta i działania serwerów, co pozwala mi skutecznie pomagać graczom i reagować na różne sytuacje. Potrafię pracować w zespole, zachować spokój w trudnych momentach i rozwiązywać konflikty w sposób sprawiedliwy. Zależy mi na rozwoju serwera i tworzeniu przyjaznej, aktywnej społeczności. Jestem pewien, że moja postawa, doświadczenie i chęć działania mogą realnie przyczynić się do pozytywnego rozwoju serwera.
11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe?: Tak
12. Jakie jest Twoje doświadczenie? [nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie] Mam duże doświadczenie w byciu członkiem administracji na różnych serwerach Minecraft, zarówno na mniejszych, jak i większych projektach. Pełniłem już funkcje takie jak helper, moderator czy administrator, dzięki czemu dobrze rozumiem obowiązki związane z utrzymaniem porządku, pomaganiem graczom i wspieraniem zespołu. Znam podstawowe komendy, pluginy oraz mechanikę serwerów, co pozwala mi sprawnie reagować na różne sytuacje i rozwiązywać problemy. Poza Minecraftem mam również doświadczenie w prowadzeniu i moderowaniu społeczności internetowych, co nauczyło mnie odpowiedzialności, cierpliwości i dobrej komunikacji z ludźmi. Uważam, że te umiejętności idealnie przekładają się na pracę w administracji serwera.
13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami?: Posiadam bardzo dobrą znajomość mechaniki serwera.
14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?: Do starania się o rangę w administracji zmotywowało mnie to, że lubię pomagać innym graczom i mieć realny wpływ na rozwój serwera. Spędzam dużo czasu w grze i zależy mi, żeby panowała tu dobra atmosfera oraz porządek. Praca w administracji daje mi satysfakcję, ponieważ mogę wspierać społeczność, reagować na problemy i przyczyniać się do pozytywnych zmian. Dodatkową motywacją jest chęć zdobywania nowych doświadczeń oraz współpraca z osobami, które również angażują się w rozwój projektu. Chciałbym być częścią zespołu, który dba o to, by serwer stawał się coraz lepszy i przyjemniejszy dla wszystkich graczy.
15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?: Bardzo dobra 
16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?: Nie 
17. Czy znasz regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? [tak/nie]: Tak
18. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? [tak/niezupełnie]: Tak
19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza?: Tak 
20. Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft/TeamSpeak3/Discord/Forum? [tak/nie]: Nie

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

ss stats.PNG

• XD 2

SMod

Mam do ciebie 3 pytania w związku z twoim podaniem.

1 - Jeżeli miałeś rangi administracyjne na innych serwerach, proszę o konkrety. Jakie to były rangi, czym się tam zajmowałeś i jakie to były serwery?

2 - Jak to jest możliwe, że nie pamiętasz żadnych swoich poprzednich nicków, jak twoja ostatnia zmiana nicku była dosłownie kilka godzin temu? Kwestia twoich poprzednich nicków jest dosyć ważna, bo osoby które będą oceniać to podanie, muszą wiedzieć pod jakimi pseudonimami grałeś, żeby mieć wgląd w twoją przeszłość na serwerze. Twój poprzedni nick nawet jest widoczny na screenie z czasem.

3 - Dlaczego po przepuszczeniu fragmentów tego podania przez detektor sztucznej inteligencji dostałem wynik 98%? Czy nie uważasz, że tego typu podania powinno się pisać samodzielnie?

image.png

Edytowane przez Fillplay
  • Superka 4
  • Wow 1
  • Haha 1

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

Po tym co napisał Fillplay jestem za odrzuceniem podania. Używanie sztucznej inteligencji skreśla cię w podaniu. Również dziwi mnie brak udzielania się na czacie. Twój nick nigdzie się nie przewija a modchat wymaga aktywności na czatach (sama nazwa rangi to mówi). Z początku wydawało mi się, że twoje podanie jest idealne po prostu, jednak zaśmierdziało mi coś sztuczną inteligencją. Następnym razem napisz te podanie sam, bez żadnych wspomagaczy.

Edytowane przez WyspyKanaryjskie
  • Nie ośmieszaj się 1

chipi chipi chapa chapa dubi dubi daba daba 

BOOM BOOM BOOM BOOM

chipi.jpg

od początku coś mi tutaj nie pasowało i tu nie chodzi o AI o którym wspomniał Fillplay.

17 godzin temu, inzynierekkK napisał:

4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?: około 9 lat może 10 

Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz, to wymień je tutaj:  Grałem lecz nie pamiętam

grałeś około 10 lat no troche dużo to prawie 1/3 twoich nicków na tym koncie. Rozumiem, że możesz nie pamietać ich wszystkich w końcu było ich aż 35, ale nie martw się od czegoś tu jestem i postaram sie przypomnieć tobie wszystkie te nicki.

35 wagan_ 22.10.2025
34 Kanisterek 23.09.2025
33 Kreuzhieb_ 22.08.2025
32 Nolifek_ 18.07.2025
31 Mordensoldier 5.03.2025
30 Wajcha_05 4.02.2025
29 Energiczny_ 24.12.2024
28 xRegi 20.10.2024
27 inżynierekkK 28.07.2024
26 FergiPL 24.06.2024
25 inżynierekkK 11.04.2024
24 Nurekk 10.03.2024
23 Mateo086 27.01.2024
22 xKewuu 21.12.2023
21 inżynierek_ 1.11.2023
20 42ptk 1.10.2023
19 inżynierek_ 27.08.2023
18 kaxuu 18.07.2023
17 vasik_ 11.04.2023
16 qojs 4.03.2023
15 MKKM_ 14.01.2023
14 Sl0dziaK 18.10.2022
13 xHeros 19.08.2022
12 Sl0dziaK 15.06.2022
11 Annonymouss 14.05.2022
10 rqct_ 13.04.2022
9 Energiczny_ 13.03.2022
8 KozociaK 6.02.2022
7 Sl0dziaK 6.01.2022
6 k0l0rowy 2.12.2021
5 Veeex 1.11.2021
4 TheCoolDoge 1.10.2021
3 Sledzik__ 29.08.2021
2 xFirelloKs_ 30.07.2021
1 Koksikssssss

Trochę długie nie? masz tutaj nicki oraz daty ich ustawienia zaczynając od Koksikssssss aż do obecnego który został ustawione 3 dni temu. 

Oczywiście zdaje sobie sprawę, że nie grałeś na każdym ale przecież

około 9 lat może 10  

więc zakładam, że używałeś zdecydowanej większości.

11 godzin temu, Fillplay napisał:

Jak to jest możliwe, że nie pamiętasz żadnych swoich poprzednich nicków

też się zastanawiam może zapomniał?

Tego już chyba nie muszę pisać ale jestem za odrzuceniem tego podania

Edytowane przez Edward Gierek
  • Superka 3
  • Wow 1
  • XD 2

image.png.2883a8be82636234eed154319a2d5d85.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

W sprawie rekrutacji proszę pisać do @ aversh

• Thinking 3
  • Idk 1

DP3Woc2.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

podanie_oczekuje.png

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...