Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kumatsu98

Kumatsu98

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Kumatsu98
Nick Administratora, który banował: Fillplay
Kiedy to się stało?: 20.10.2025
Opis sytuacji: Dostałem bana na 2dni za współprace z cheaterami gdzie ja z nikim nie współpracowałem tepałem sie co jakiś czas do xdzikux bo szukał zgliszczy po kilku godzinach spotkał typa co dostał bana z xray zawolał mnie i dosłownie chodziłem przez 2/3 minuty za nimi po czym dostał bana i zostały zabrane nawet zgliszcza co sam wykopałem po ponad dwóch godzinach nagle dostaje bana 2dni za współprace gdzie ja gram bardzo uczciwie wydaje sporo kasy tutaj na serwie irly dopiero co wczoraj wydałem 200zł a tu nagle taka sytuacja moim zdaniem to jest mega niesprawiedliwe bo nawet nie wiedziałem ze typ coś ma bo bym to zgłosił możecie mnie sprawdzić i moje logi proszę o unbana ta sytuacje była przypadkowa i nieświadoma z mojej strony nawet.
Screen bana: https://imgur.com/a/7Ninykq

Jestem za pozytywnym rozpatrzeniem zgłoszenia lub złagodzenirm kary, bo nie jest to jakieś wielkie przewinienie, mógł nieswiadomie to zrobic na  tak

• Superka 1

🥀💔Tu comprendras un jour

Que les fleurs sont plus belles

Quand tu les arroses🌹❤️🩹

2076879183_image(1).png.7190e63e8ea27b915d1d7e60409249fd.png

SMod

Ty byłeś osobą która kopała te zglisza i na prawdę nie zauważyłeś tego w jaki sposób szmaati znajdywał te debrisy??? Przecież on wpadał prosto na nie kopiąc do nich proste tunele. Fakt, szmaati nie pisał na msg z tobą, tylko z Dzikiem, ale z tego co wiem ty byłeś ze wszystkim zaznajomiony, bo miałeś być osobą, potwierdzającą wersję zdarzeń Dzika.

[22:03:12] [Fillplay -> xDzikuX] no i po co zapraszacie kolege z x-rayem do kopania?

[22:03:20] [xDzikuX -> Fillplay] ale on sam mi pokazal serio

[22:03:23] [xDzikuX -> Fillplay] to bylo tak

[22:03:37] [xDzikuX -> Fillplay] zeby przyniosl mi kilof diax bo mi się rowalal

[22:03:42] [xDzikuX -> Fillplay] i się spytal co szukam

[22:03:50] [xDzikuX -> Fillplay] napisalem ze sztabek a on nale zaczol kopac

[22:03:59] [xDzikuX -> Fillplay] ale te c o on pokazal to serio nic nie wypadlo

[22:04:34] [Fillplay -> xDzikuX] dalej, średnio mam to jak teraz zweryfikować, co ukpaliście z nim, co bez niego

[22:04:41] Fillplay -> xDzikuX] to bardzo śmierdzi współpracą z cheaterem

[22:05:10] [xDzikuX -> Fillplay] ale naprawde tak bylo

[22:04:48] [xDzikuX -> Fillplay] no rozumiem no

[22:04:54] [xDzikuX -> Fillplay] daltego się nie kuce

[22:05:01] [Fillplay -> xDzikuX] rzadko chyba ktoś odpala cheaty sam z siebie zeby komuś bezintersownie tak pomoc

[22:05:10] [xDzikuX -> Fillplay] ale naprawde tak bylo

[22:07:37] [xDzikuX -> Fillplay] gadam z kumatsu na dc może potwierdzic

Jak xDzikuX miał brać cię na świadka to domniemam, że musiałeś z nim cały czas na tym discordzie rozmawiać i byłeś zaznajomiony z całą sprawą, zapewne też z tym na co umawiał się twój kolega ze szmaatim. Tak samo jak w przypadku dzika, twój ban był ustalony z innym SModeratorem i tak samo jak dzika, jest stosunkowo łagodny, bo zazwyczaj osoby współpracujące sa karane takim samym banem jak cheaterzy, a wy dostaliście krótsze kary oraz nie straciliście 50% stanu konta.

Reszta wyjaśnień sprawy w odwołaniu XDzikuX.

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

Rozmawiałem z dziku, ale nic mi nie mówił, że typ jest cheaterem tylko powiedział, że typ zna lokacje, skąd miałem wiedzieć, że to cheater myślałem, że on wcześniej znalazł i zna lokacje tak jak dziku znajdował i jak już znalzł kilka, to mnie wołał no przysięgam ci filu jestem nie winny proszę cię wiesz, że jestem uczciwym graczem cała sytuacja wygląda tak, że zostałem nie winnie na minie wkopany

tym bardziej na logike widzisz jakie mam konto i ile sie dorobilem myslisz ze ryzykowal bym perma czy strate za głupie zgliszcza powaznie na logike naprawde

przez to jak zostałem potraktowany tym banem to myślę ze skoncze tu nawet gre bo to nie ma sensu ze dostałem bana za nic bo tak naprawdę o niczym nie wiedziałem i nawet pytałem dzika czy to cheater i zeby go zgłosić a on powiedział ze nie wie i tyle .

Edytowane przez Kumatsu98
v4

23 minuty temu, Fillplay napisał:

Ty byłeś osobą która kopała te zglisza i na prawdę nie zauważyłeś tego w jaki sposób szmaati znajdywał te debrisy??? Przecież on wpadał prosto na nie kopiąc do nich proste tunele. Fakt, szmaati nie pisał na msg z tobą, tylko z Dzikiem, ale z tego co wiem ty byłeś ze wszystkim zaznajomiony, bo miałeś być osobą, potwierdzającą wersję zdarzeń Dzika.

Skoro nie wiedzial on tylko dziku, to skąd miał wiedziec ze tamten to cheater, nie kaxdy sie interesuje cheatami i nid kazdy wie jak to wyglada, jesli są dowody że wiedział, pokaż, dowód w tej postaci innej niż ten tu

24 minuty temu, Fillplay napisał:

22:07:37] [xDzikuX -> Fillplay] gadam z kumatsu na dc może potwierdzic

Bo to że gadali nie znaczy że dziku sobie nie zataił, a są też takie przypadki (na poprzedniej edzie tak robiłem) że kopałem złoza, zapisywałem kordy (nie mialem kowala) i potem wołałem przyjaciołke która miała i też magicznym trafem trafiałem, pomimo tego że cheatów nigdy nie użyłem

Za zmniejszeniem kary bo jie ma dowodow

• Superka 2

🥀💔Tu comprendras un jour

Que les fleurs sont plus belles

Quand tu les arroses🌹❤️🩹

2076879183_image(1).png.7190e63e8ea27b915d1d7e60409249fd.png

46 minut temu, goronce_maslo napisał:

Skoro nie wiedzial on tylko dziku, to skąd miał wiedziec ze tamten to cheater, nie kaxdy sie interesuje cheatami i nid kazdy wie jak to wyglada, jesli są dowody że wiedział, pokaż, dowód w tej postaci innej niż ten tu

Bo to że gadali nie znaczy że dziku sobie nie zataił, a są też takie przypadki (na poprzedniej edzie tak robiłem) że kopałem złoza, zapisywałem kordy (nie mialem kowala) i potem wołałem przyjaciołke która miała i też magicznym trafem trafiałem, pomimo tego że cheatów nigdy nie użyłem

Za zmniejszeniem kary bo jie ma dowodow

Zgadam się w 100% z użytkownikiem goronce_maslo. Ta sytuacja wygląda jakby xDzikuX wrobił Kumatsu98. Nadal podtrzymuję swoją wersję i jestem za skróceniem lub całkowitym zdjęciem blokady.

• Przytulas 1

image2.png

image1.png