Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Gość xDzikuX
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez aversh,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego:  xDzikuX
Nick Administratora, który banował:  Fillplay
Długość bana: 2 dni
Kiedy to się stało?:  Dzisiaj 20.10.2025
Opis sytuacji: Dostalem bana wspolprace z cheaterem , gdzie przynazlem sie do wszystkiego nie kłóciłem sie za zabrane itemy anie nic i powiedzialem jaka jest sytuacja po czym dostaje bana po 2h . A doktorek dostaje bana na 6h za antyafka i fishbota. 0 sprawiedliwosci i faworyzacja stalych graczy
Screen bana:  image.thumb.png.18ade679dc5b5eb2a58b7e42cf986001.png

SMod

Nie chce mi się powtarzać słowo w słowo co tłłumaczyłem ci w tickecie, więc powiem krótko. Tak przyznałeś się do tego, że szmaati miał dać ci kilof i potem pokazał ci jak ładnie znajduje kilka debirsów na xrayu. Szkoda że tego wcześniej nie zgłosiłeś, moze obyłoby się tylko na 1 ofierze. Nie przyznałeś się do tego, że jakiś czas po tym jak on ci to pokazał (jakieś pół godziny później) ty go sam zaprosiłeś do siebie, czy on by nie mógł ci poszukać pare tych debirsów. 

[21:44:43] [xDzikuX -> szmaati] ej znajdziesz mi jeszcze apre ?

[21:44:53] [szmaati -> xDzikuX] za 50k

[21:45:35] [xDzikuX -> szmaati] jak się uda wykopac

[21:45:47] [szmaati -> xDzikuX] no ok

Tłumaczenie z ticketa, że mu przecież nie zapłaciłeś jest bez senus, bo nie zrobiłeś tego tylko dlatego, że wam przeszkodziłem biorąc szmaatiego na sprawdzanie. Kowala mieć nie musiałeś, bo kopał jeszcze z tobą twój kolega Kumatsu, który swoją drogą też dostała bana za to kopanie z wami. Ostateczna decyzja o wydaniu kary była podjęta z innym SModeratorem.

• Like 1

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

Dobrze w takim razie czekam na bana dla doktorka ktory cheatowal i dostal bana na 6h a my wspolpracujac niby z cheatrem dostlaismy na 2 dni .

Faworyzacja i tyle nie pozdrawiam ;)

SMod

Ban dla Doktorka ma się nijak do tej sprawy. Ja nie zajmowałem się dawaniem mu kar za rzekomego autofisha i jeżeli masz do tego bana jakies zażalenia, pisz je do administratora który wydawał mu tą karę. Jeżei uważasz, że praca jakiegoś administratora, lub kary przez niego wydawane sa niewłaściwe, możesz na niego napisać skargę na tym forum w odpowiednim dziale.

• Like 1

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

A ja jesyem za unbanem, na tak

Ps: jakbyście jeszcze nie wiedzieli. To na tym serwerze faworkq jest na porządku dziennym, tutaj zawsze faworyzują swoich pupilków, nie mówie że wszyscy administratorzy, ale większość. Miłego grania, ale ja bym ci radził zebyś sobie ten serwer odpuścił, bo przez niektórych z administracji będziesz miał utrudnioną rozgrywke, szczególnie w takich okolicznościach

Edytowane przez goronce_maslo
  • Haha 1
  • XD 1

🥀💔Tu comprendras un jour

Que les fleurs sont plus belles

Quand tu les arroses🌹❤️🩹

2076879183_image(1).png.7190e63e8ea27b915d1d7e60409249fd.png

• Administrator
  • Decyzja
Admin

Tutaj inaczej niż w odwołaniu Kumatsu - z Twojego odwołania nie wyniosłem nic prócz wyrzutów o faworyzację Doktorka. Rozumiem Twoje oburzenie, ale nie jest to clou tej sprawy (na marginesie, sprawdzę tego gracza osobiście w kierunku przez Ciebie podanym). Nie dałeś swojego stanowiska na wypowiedź Fillplaya, więc nie mogę określić czy masz rację, a to, co przedstawił Fillplay nie stawia Cię w dobrym świetle i dużo wskazuję, że faktycznie współpracowałeś z cheaterem i czerpałeś z tego korzyści. Jedyną ulgą dla Ciebie jest krótszy ban, niż przewiduje to sam taryfikator (min. 5 dni -> 2 dni).

Odwołanie odrzucam

• Superka 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Administrator
Admin

image.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...