Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

RudyPij4k

RudyPij4k

Wyróżnione odpowiedzi

1. Nick na serwerze: RudyPij4k
2. Wiek: 16
3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? (tak/nie):  tak
3a. Czy posiadasz Discord, jeżeli tak podaj nazwę użytkownika: zuzusiowaxd
4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?: około 6 lat, z przerwami
5. Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz to wymień je tutaj: Zzuzolek, Rudaaa_ ( nick mogę zmienić w razię czego!)
6. Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na: 
- Serwer: 20/30h, zależnie od grafiku w szkole
- TeamSpeak3: 2/3 h
- Discord: 10 h 
- Forum: 5h
7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? (/stats - dowód ss): podsyłam niżej
8. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? (jeżeli tak, prosimy o podanie powodów): -
9. Parę zdań o sobie (minimum 8 zdań):  Nazywam się Zuza  mam 16 lat, jestem osobą pełną energii i kreatywności. W wolnej chwili lubię rysować i spędzać czas ze znajomymi. Na codzień chodzę do 3 klasy Technikum i staram się łączyć naukę z moim hobby. Jestem osobą towarzyską i pomocną. Lubię sobie też na nudę pobudować coś w Mc lub zaprojektować sobie coś, co łączy też mój profil w szkole.  Staram  się  cieszyć każdą chwilą spędzoną w gronie rówieśników i tworzyć z nimi miłe wspomnienia, chociażby tutaj na serwerze RealCraft.  Mam dużo różnych pomysłów które chętnie zaprezentuję Administracji serwera. A po godzinach lekcyjnych robię paznokcie koleżankom. Mam nadzieje, że wystarczy
10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?:  Chciałam zawsze spróbować sił w jakiejś administracji serwera Minecraft, a jako, że gram na tym serwerze dość długo to czemu nie.
11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe?: Wszystko się okaże
12. Jakie jest twoje doświadczenie? (nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie):  Pomagam rodzinie w prowadzeniu strony na Facebooku.
13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami?: Tak 🙂

14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?: Kiedyś mi jeden administrator powiedział, że mam się o to starać, także po 2 latach wracam i chcę się postarać
15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?: 9/10
16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?:  Nie.
17. Czy znasz Regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? (tak/nie): 3/4 znam, ale to kwestia czasu 
18. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? (tak/niezupełnie): Nie, ale to nie problem, żeby się tego nauczyć.
19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza?: Tak, jasne
20. Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft/TeamSpeak3/Discord/Forum? (tak/nie): Nie posiadam

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

att.I8qhDlV8I2Fe3bTM-Ez8pnTA1KHRP6UVVYoHjMrJGOk.jpg

Edytowane przez RudyPij4k
  • Superka 1
  • Thinking 2

Jestem zdecydowanie na TAK , podanie jest napisane dobrze, a osoba która o range sie stara jest idealnym wzorcem na modchata,  Na tak, tak i jeszcze raz TAK

• Superka 1
  • Haha 1
  • Thinking 1

🥀💔Tu comprendras un jour

Que les fleurs sont plus belles

Quand tu les arroses🌹❤️🩹

2076879183_image(1).png.7190e63e8ea27b915d1d7e60409249fd.png

SMod

Totalnie na nie, ruda doskonale wie dlaczego.

Osoba która nadszarpnęła zaufanie administracji, nie powinna mieć do niej wstępu. Nie wyobrażam sobie ciebie na tej randze, mając jakiekolwiek zaufanie i dostęp do informacji administracyjnych. Nie wspominając już o tym, że swego czasu byłaś niezłą zadymiarą na chacie i discordzie. Co starsi gracze pamiętają twoje występy na kanałach głosowych, gdzie w wieku 14 lat, chwaliłaś się i prezentowałaś na kamerce ile alkoholu jesteś w stanie wypić. I ty masz być kimś, kto ma pilnować chatu i być wzorem dla graczy? 

A no tak, przecież ty nawet tego na poważnie nie bierzesz...

image.png

Edytowane przez Fillplay
  • Superka 4
  • Like 1
  • Wow 1

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

2 godziny temu, Fillplay napisał:

Totalnie na nie, ruda doskonale wie dlaczego.

Osoba która nadszarpnęła zaufanie administracji, nie powinna mieć do niej wstępu. Nie wyobrażam sobie ciebie na tej randze, mając jakiekolwiek zaufanie i dostęp do informacji administracyjnych. Nie wspominając już o tym, że swego czasu byłaś niezłą zadymiarą na chacie i discordzie. Co starsi gracze pamiętają twoje występy na kanałach głosowych, gdzie w wieku 14 lat, chwaliłaś się i prezentowałaś na kamerce ile alkoholu jesteś w stanie wypić. I ty masz być kimś, kto ma pilnować chatu i być wzorem dla graczy? 

A no tak, przecież ty nawet tego na poważnie nie bierzesz...

image.png

Alkohol to jeden wielki żart, raz mnie przyłapali na piciu soku tymbarka jabłkowo-wiśniowego i się śmiali, że ja alkohol piję, a potem se jaja z ludzi robiliśmy, może nie warto brać wszystko na poważnie to głowy😉

Zaufanie administracji? Rozwiń wątek bo nie wiem o co ci chodzi w tym momencie.

A propo  ss, jaja se z xxnikvlqa_ i resztą na chacie, spójrz sobie na reszte logów, a nie patrzysz tylko na jedną wypowiedź.

2 godziny temu, Gość Anonimek napisał:

Mordeczka co pół litra na kamerce waliła idealnie sprawdzi się na randze Administracyjnej XDDDDDDDDDDDDDDD za odrzuceniem, to poważna ranga a nie zbiór patoli

Nie muszę dalej tłumaczyć, spójrz sobie na wiadomość wyżej😊

2 godziny temu, Fillplay napisał:

Po przeczytaniu wypowiedzi filla, zmieniam moje zdanie o 180° i jednak jestem na Nie, podanie jest napisane dobrze, ale nie wiedziałem o wcześniejszych okolicznościach, więc teraz jak już wiem, to jestem za odrzuceniem

• Thinking 1

🥀💔Tu comprendras un jour

Que les fleurs sont plus belles

Quand tu les arroses🌹❤️🩹

2076879183_image(1).png.7190e63e8ea27b915d1d7e60409249fd.png