Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Mil3nk4

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Mil3nk4
Nick Administratora, który banował: Ninuwna
Kiedy to się stało?: 20.58
Opis sytuacji: Na serwerze był osobnik o nicku Biniu czy jakoś tak wystawiał on na licytacje papier z podpisem czek 145,000$ oraz pisał on na czacie ciągle że wszyscy tu są "pedałami" czy jakoś tak napisałem na ogólnym do ninuwny żeby dała bana temu osobnikowi zareagowała dopiero po czacie dając upomnienie za obraze graczy a nie za to że wystawił ten "czek" na licytacje, chwile wcześniej napisałem "BINIU ty jesteś pedalem" oraz żeby przeprosił rodziców nie dostałem żadnego upomnienia za to że to napisałem a ziomek dostał chyba trzy co jest śmieszne i mam nadzieje, że blokada zostanie zdjęta.
Screen bana: ...

Feather Client 1.21.1 (release_181aadbf) 06.10.2025 21_35_05.png

Feather Log Viewer 06.10.2025 21_35_01.png

na tak

imo trochę dziwne że typ pisał więcej takich rzeczy a ty tylko jedną i taka rozbieżność w karach 

pewnie i tak za nim to rozpatrzą to ban minie ale no cóż...

• Superka 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Moim zdaniem troche za ostro i niesprawirdliwie zareagowala administratorka, skoro na górze typ napisal taka wiadomosc i upo, a ty odrazu ban, wynikac to moze z tego ze dwie rozne moderatorki dawały. I z poprostu niedogadania, dlatego za zmieniemiem unbana na upo u ciebie, i tyle

• Superka 1

🥀💔Tu comprendras un jour

Que les fleurs sont plus belles

Quand tu les arroses🌹❤️🩹

2076879183_image(1).png.7190e63e8ea27b915d1d7e60409249fd.png

Hej, chciałabym odnośnie tej sytuacji się wypowiedzieć z racji tego, że to ja dałam Ci bana.

Pierwsze co, chciałabym przyznać rację graczowi goronce_maslo. Samą sprawą, w kontekście toskycznego zachowania, nie zajmowałam się od początku. 

Zważając na to, że zazwyczaj nie zajmuję się wymierzaniem kar na takim polu, jest możliwe, że zareagowałam za ostro na podaną sytuację, aczkolwiek jak najbardziej uważam, że tego typu zachowanie powinno być ukarane banem

Pozdrawiam ~ Ninuwna

• Superka 1
  • XD 1

• SAdministrator
Admin

odwolanie_skrocone.png

• Superka 2

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...