Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Edward_Gierek_KC

Edward Gierek

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Edward_Gierek_KC
Nick Administratora, który banował: Koriksss
Kiedy to się stało?: 20.05.2025
Opis sytuacji: Dokładnie 3 miesiące i 8 dni temu dostałem permbana za nieodpowiednie treści, a konkretnie wysłałem dobrze znanego administracji gifa. Będąc szczerym na początku ten ban nie był dla mnie wielkim problemem, ponieważ byłem pewny, że nie będę grał na obecnej edycji. Niestety w trakcie trwania edycji zorientowałem się, że oprócz utraty kontaktu do większości graczy utraciłem również dostęp do kanałów, które pomagają w trakcie gry (np. struktury i eventy). Dodam jeszcze, że od momentu otrzymania bana moje zachowanie stanowczo się zmieniło co mogą również potwierdzić osoby z którymi mam kontakt.
Screen bana

obraz_2025-08-28_183732305.png

Edytowane przez Edward Gierek
  • Superka 1
  • Like 1

image.png.63b463caae8ce47bf174d215e475790c.png

Znam się z Panem Edwardem Gierek już dość długo. Zgadzam się z tym, że przez ten okres kilku miesięcy sporo się zmienił. Jestem w zupełności na tak, każdy zasługuję na kolejną szanse. :D

• Like 1

"wystarczy że już jedna osoba z waszego związku dostała unbana"

ja mam nadzieję że ten unban się nie wydarzy 

na nie 

• Superka 1
  • Przytulas 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

26 minut temu, Edward Gierek napisał:

Dodam jeszcze, że od momentu otrzymania bana moje zachowanie stanowczo się zmieniło co mogą również potwierdzić osoby z którymi mam kontakt

zmieniło się na tyle, żę prawie 3 tygodnie po banie, na minecrafcie leakowałeś mój ig, razem z twoim chłopakiem pacyfikiem.

Za co zresztą dostałeś bana na 2 tygodnie za nękanie :>

Od twojego ostatniego odwołania do kolejnego bana minęło niecałe 13 dni. [Radze poczytać poprzednie odwołanie - można się uśmiać!]

dlatego nie sądzę, że się zmieniłeś, dalej jesteś takim toksycznym smarkaczem jak byłeś.

stanowcze na nie, wystarczy, że już jedna osoba z waszego związku dostała unbana

• Superka 1

Witam, jestem za zdjęciem bądź skróceniem kary dla Edwarda Gierka. Pomimo iż lubię go to uważam, że wysyłanie tego typu gifów jest po prostu nie na miejscu. Zdjęcie tej kary byłoby jedną z lepszych opcji jak i skrócenie tej blokady do na przykład tygodnia, pozostawienie go na dalszym permie który trwa już od ponad trzech miesięcy jest przesadne. 

• Like 1
  • Haha 1

chipi chipi chapa chapa dubi dubi daba daba 

BOOM BOOM BOOM BOOM

chipi.jpg

Tak jak przy pacyfiku stwierdziłam, że nie ma co się wypowiadać, tak w twoim przypadku stwierdzam, że jednak warto. Jesteś osobą toksyczną, lubisz prowokować, a wątpię ze w ciągu 3 miesięcy udało ci się jakkolwiek dorosnąć. Podtrzymuję to co napisała Czani. Wystarczy przejrzeć poprzednie odwołania. 

• Wrr 1

image.png.d35c2a18449ac49803689d72c46e1d8d.png