Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nyxalune
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Koriksss,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Nyxalune
Nick Administratora, który banował: oloo_

Długosc bana: perm
Kiedy to się stało?: Dokładnie nie wiem, wczoraj wieczorem lub dziś w ciągu dnia.
Opis sytuacji: Dostałam blokadę na konto za multikonta MK5+,a stworzyłam tylko jedno o nazwie Angelika na samym początku gry, gdzie nawet wcześniej nie znałam tego serwera i nie wiedziałam jeszcze co i jak. Pograłam prawie 5h i stwierdziłam że nie podoba mi się moja nazwa i skin dlatego stworzyłam nowe o nazwie Nyxalune. Grałam z moim kolegą, gdy zapytał o tamte konto o nazwie Angelika, ponieważ miałam je dodane do działki trochę się przestraszyłam i weszłam na nie dnia 30.07.2025 na chwilę żeby się z niej usunąć, a także usunąć działkę gdyż nie użytkowałam i nie miałam zamiaru już użytkować tego konta. I najwidoczniej to była zła decyzja bo zrobiłam tylko nową aktywność na koncie, którego od dawna nie używam i prawie nie używałam. Tylko pozostaje pytanie skąd więcej kont, ponieważ nie robiłam żadnych innych i nie wykorzystałam żadnego do własnego użytku. Jako że byłam świeża na tym serwerze to nie byłam dokładnie jeszcze oczytana w regulaminie i tym wszystkim i nie ogarnęłam, że muszę zgłosić że tamte stare konto Angelika nie będzie już użytkowane. Z góry proszę o rozpatrzenie mojego odwołania bo zależy mi na tym żeby odzyskać moje jedyne konto, na którym gram już tyle h. I przepraszam za zamieszanie.
Screen bana:att.WN4hdkaiBmrjglGMzAezIQFEwxktwPlMmD-_lup4BSo.thumb.jpeg.714dfb9daeadc4a295c4cc6e511c4218.jpeg

Wydaje mi sie że graczka mówi prawde, dlatego na tak za odbanowaniem jej main konta, a pozostale na bana

🥀💔Tu comprendras un jour

Que les fleurs sont plus belles

Quand tu les arroses🌹❤️🩹

2076879183_image(1).png.7190e63e8ea27b915d1d7e60409249fd.png

• Administrator
Admin

@Nyxalune Napisz do mnie na discordzie w celu dalszego rozwiązania tej sprawy, nick: Koriksss

image-13.png

• Administrator
  • Decyzja
Admin

image.png

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...