Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kaala33

neox45

Wyróżnione odpowiedzi

Gość znajoma7
19 godzin temu, AnnaBoleyn_ napisał:

Chyba niektórzy gracze nie  rozumieją, że to jest skarga skierowana do rozpatrzenia przez administratorów a nie przez jakiś randomowych graczy. Nie bójcie się, jak administrator rozpatrujący ową skargę zapragnie ujrzeć dowody, to na pewno zgłosi się do neoxa na pv ;) Wystarczy czasem ruszyć głową. 

No albo w niektórych kwestiach czytać ze zrozumieniem, bo nie wiem jak można zadawać pytanie mając powyżej w komentarzach na nie odpowiedź. 

droga anno... dlaczego w ogóle wspominasz, że wypowiadają się „randomowi gracze”? od zawsze jest tak, że gracze na forum piszą swoją opinię w danej sprawie, a nagle, gdy ta opinia wam nie pasuje i nie jest pisana przez serwerowych kolegów albo członków klanu RAKMEN, to spamujecie w reakcjach emotkami. ostatnio napisałam prześmiewczy post przeładowany nimi, w którym krytykowałam was, dostałam odpowiedź od waszego dobrego znajomego, że jest to infantylne i żałosne. w tym samym czasie wy używacie emotek 🤮, aby reagować na posty osób spoza waszego środowiska, które miały czelność wyrazić swoją opinię, przedstawiającą pogląd odmienny od waszego. najwidoczniej są to wyżyny umiejętności polemiki, na które umiesz się wdrapać. jak nie jesteś w stanie poruszyć głową, to może przynajmniej uda ci się nogami – wyjdź i sprawdź, czy nie ma cię na zewnątrz ;))

W dniu 8.08.2025 o 12:03, WyspyKanaryjskie napisał:

Jeżeli gracz robi ruchy a wchodzi w aplikację po to aby zalosować na lotto (chatcraft) to coś się moim zdaniem nie klei. Wyjazd na wakacje może być po prostu wymówką. O oczernianiu powinniście mówić jako ostatni bo to wy oczerniacie a na dokładkę siejecie dezinformacje i głupie plotki na serwerze (zwracam się w tej chwili do klanu AMEN). Kaala zadziałała zgodnie z taryfikatorem w którym jest jasno powiedziane że za omijanie systemu anty afk jest kici/ban. kaala wybrała drugą opcję więc wina nie leży po stronie adm. Skarga jest po prostu zrobiona na siłę. Za odrzuceniem.

ten watek jest strasznie dziwny, neox czy anna mówia tam, ze nie maja wykupionej płatnej wersji chatcraft, która umożliwia poruszanie się na mapie, dają ku temu dowody, a następnie mówia:

Cytat

I tak jak tłumaczyłam ci ja, tak jak tłumaczył ci neox - nie chcemy robić z ciebie debila, bo twierdzisz, że ty coś widziałaś choć mimo wszystko nie masz na to żadnego dowodu, ale jedynym sensownym argumentem na to, że gracz neox rzeczywiście mógł się poruszyć było nieświadome otarcie się czymś o ekran kiedy leżał na kolanach w samochodzie. 

ten cytat totalnie kłóci się z logiką. to ma w końcu tego chatcrafta premium czy nie. ja osobiście korzystałam z chatcrafta, mam doświadczenie z tą aplikacją i mogę powiedzieć, że bardzo mnie to rozśmieszyło, jak to przeczytałam xd.

to, co musiałby zrobić neox, to „przypadkowo nogą” otrzeć się o zakładkę panelu do ruchu, później „przypadkowo nogą” zakupić wersję premium, następnie „przypadkowo nogą” nacisnąć kierunek ruchu, kilkukrotnie, ponieważ były wspomniane dziwne ruchy (w liczbie mnogiej).

15 godzin temu, oMatee napisał:

To o jakie chodzi Tobie dezinformacje i oczernianie przez ich klan? Może mnie oświecisz i reszte osób na forum. Co do taryfikatora skąd mamy pewność, że również kaala33 nie nadużyła swojej rangi? To, że ona napisała, że neox45 się ruszył to skąd mamy taką pewność, że tak się stało? Nie ma żadnych dowodów na tą informacje. A chodzi głównie, że KidModeratorka sama pisała na discordzie z Anną, że skąd ona ma wiedzieć kiedy neox45 wszedł na serwer?  To już widać, że nie zna podstaw swojej rangi.

No i co, że z jej ekipy? Inne osoby albo mają to gdzieś albo nie chcą pisać z jakiegoś powodu (a jakiego to kto to wie). To, że oni ukazali dowody to jest to straszenie? Może dla Ciebie tak, bo dla mnie to jest to poparcie swoich informacji. Co do ss'ów i teczek to chyba Cię wyobraźnia poniosła, bo każdy ma prawo do zrobienia ss'ów zwłaszcza do takich spraw. Jak masz jakieś dowody na czyjąś winność to pokaż nam i zrób skargę na kogo tam je masz. A i zastanów się z kim trzymasz i z kim grasz.

zachowanie tego klanu jest toksyczne i szkodzi ogólnemu dobru serwera.

widać, że jesteś na tym samym poziomie intelektualnym co anna, bo nie jesteś w stanie zrozumieć pojęcia stronniczości.
rozpatrywanie takich spraw przez osoby znajome zawsze będzie kończyło się werdyktem na korzyść strony anny i jej grupki.

co do screenów, @WyspyKanaryjskie dobrze to ujął. straszenie nimi to jest normalka. a jakimś trafem zawsze wychodzi na to, że osoba ta, która straszy ma najwięcej za uszami.

na koniec chcę ogłosić, że jestem za odrzuceniem skargi z niżej podanych powodów:

1. jest ona borderline absurdalna i w ogóle nie powinna znaleźć się w tej kategorii, a w odwołaniach od banów.
2. rozpatrując tę sprawę, trzeba na nią patrzeć przez pryzmat zachowań osób, które ją składają, i potraktować ją z przymrużeniem oka.

a-cat-roars-while-looking-at-its-reflection-in-the-mirror-v0-Zjhkb3E0aWl4ZTdlMVwedNNEOPXFyGbnZmkallUhHiQn108Ghtw41W9uqsgC.png?ex=689894f4&is=68974374&hm=41eaa3240a7e8a317b6bb865dedab976552e25c59993a5e081e31a71e2b155bd&=&format=webp&quality=lossless&width=1365&height=768

W dniu 9.08.2025 o 15:57, Gość znajoma7 napisał:

widać, że jesteś na tym samym poziomie intelektualnym co anna, bo nie jesteś w stanie zrozumieć pojęcia stronniczości.
rozpatrywanie takich spraw przez osoby znajome zawsze będzie kończyło się werdyktem na korzyść strony anny i jej grupki.

co do screenów, @WyspyKanaryjskie dobrze to ujął. straszenie nimi to jest normalka. a jakimś trafem zawsze wychodzi na to, że osoba ta, która straszy ma najwięcej za uszami.

na koniec chcę ogłosić, że jestem za odrzuceniem skargi z niżej podanych powodów:

1. jest ona borderline absurdalna i w ogóle nie powinna znaleźć się w tej kategorii, a w odwołaniach od banów.
2. rozpatrując tę sprawę, trzeba na nią patrzeć przez pryzmat zachowań osób, które ją składają, i potraktować ją z przymrużeniem oka.

Lepiej nic nie wspominaj o poziomie intelektualnym, bo to u ciebie leży i kwiczy wcześniej cię wyjaśniłem widzę, że wnioski wyciągnięte, ale nie do końca dalej zaczynasz zadanie małą literą jedynie znaki interpunkcyjne już ogarniasz fajnie, że mogę cię czegoś nauczyć. Mój piesek, jak wykona jakieś zadanie lub czegoś się nauczy to dostaje przysmaczek masz zapewniony jeden myślę, że ci odda, Mimo że straszny z niej łakomczuszek. Jak mnie cytujesz to z oficjalnego konta (nickiem z serwera} nie z gościa jak brak ci odwagi tutaj to zapraszam na dc misu 2:0.

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za OffTopic. //aversh

Edytowane przez aversh
  • Superka 1

7 godzin temu, Gość znajoma7 napisał:

ten cytat totalnie kłóci się z logiką. to ma w końcu tego chatcrafta premium czy nie. ja osobiście korzystałam z chatcrafta, mam doświadczenie z tą aplikacją i mogę powiedzieć, że bardzo mnie to rozśmieszyło, jak to przeczytałam xd.

to, co musiałby zrobić neox, to „przypadkowo nogą” otrzeć się o zakładkę panelu do ruchu, później „przypadkowo nogą” zakupić wersję premium, następnie „przypadkowo nogą” nacisnąć kierunek ruchu, kilkukrotnie, ponieważ były wspomniane dziwne ruchy (w liczbie mnogiej).

Nie do końca, na chatcrafcie są dwie opcje, o które tutaj chodzi

Opcja nr 1 to chodzenie strzałkami, jest to dostępne po obejżeniu reklamy, na bodajże 8 godzin, obejżysz raz i cały dzień mozesz chodzic strzałkami, otwierać ekwipunek czy inne takie rzeczy, i to jest legalne

Opcja nr 2, do której reklama nie wystarczy i trzeba mieć wykupione premium to opcja Antyafk, czyli automatyczne poruszanie się co dwie minuty bez interakcji, i reconnect przy kicku

Neox nie ma wykupionego premium, dlatego nie może użyć opcji drugiej, ale może używać opcji pierwszej która jest legalna, po obejżeniu reklamy, co może oznaczać że nawet przypadkiem wcisnął strzałeczke. Nie trzeba kupić premium aby użyć tej funkcji, wystarczy obejżeć reklame, aby mieć caly dzien dostęp do niej, także dlatego neox mógł sie poruszyć, co jest dostępne za reklame i legalne, lecz nie miał jak użyć wbudowanego w aplikacje AntyAfk którego nie da się zdobyć za reklamę, jedynie da sie zdobyć go przez zakup funkcji premium.

Widzisz, czasami wystarczy przyjżeć sie sytuacji z bliska zamiast odrazu strzelać z du*y i wyzywać innych, 5 minut sprawdzasz, i po problemie, ty za to wolisz napisać z zapewne fake konta, twoje dopiero NIE logiczne wypociny, łudząc się że, gracze bedą ci przytakiwać, następnym razem troche reaserchu zamiast robienia z siebie poraz kolejny błazna, bo to, że neox sie ruszył, a nie ma premium da sie uzasadnić logicznie (a nie tak jak pisałaś że, to "totalnie kłuci sie z logiką") a nie odrazu robić dopiero Nie logiczny problem, tak czy inaczej, nie pozdrawiam ciebie, gościu znajoma7, ale za to pozdrawiam reszte serwera, dobrej nocy wam życzę, i pozdrawiam was bardzo cieplutko

Miłegoo, goronce_masło❤️

🥀💔Tu comprendras un jour

Que les fleurs sont plus belles

Quand tu les arroses🌹❤️🩹

2076879183_image(1).png.7190e63e8ea27b915d1d7e60409249fd.png

7 godzin temu, Gość znajoma7 napisał:

ostatnio napisałam prześmiewczy post przeładowany nimi, w którym krytykowałam was, dostałam odpowiedź od waszego dobrego znajomego, że jest to infantylne i żałosne

Wiesz dlaczego dostałaś odemnie taką odpowiedź? 

Dlatego że, zamiast wypowiedzieć się w sposób kulturalny i adekwatny do sytuacji, ty wyjechałaś z wyzwiskami, i obrażałaś odrazu innych graczy, w tym wpisie robisz tak samo obrażając klan, szczerze, mnie nie ruszają takie wulgaryzmy, ale unosisz sie dlatego że nie lubisz paru graczy w grze o klockach? Serio? No jak ma to nie być infantylne i żałosne? Aha, i jakbyś nie zrozumiała słowa "infantylne" (bo sądząc po twoich słowach to stwierdzam że możesz o to słowo nie być bogata) to słowo infantylne oznacza poprostu zachowanie dziecinne, czyli to, które sobą reprezentujesz, wyzywając, obrażając, zamiast kulturalnie wypowiedzieć się z krytyką, dlatego właśnie tak napisałem, i uważam że jest to w 200% prawda, bo twoje zachowanie, jest godne co najwyżej gówniarzy z podstawówki, w dalszym ciągu podtrzymuje moje wcześniejsze zdanie o pozytywnym rozpatrzeniu skargi, ale bez kary dla administratorki, bo każdemu zdarza się popełnić błąd, nawet tym najbardziej doświadczonym administratorą serwera, także życze wam jeszcze raz miłej nocki, oczywiście wykluczając z życzeń gościa znajomą7.

Goronce_maslo❣️

🥀💔Tu comprendras un jour

Que les fleurs sont plus belles

Quand tu les arroses🌹❤️🩹

2076879183_image(1).png.7190e63e8ea27b915d1d7e60409249fd.png

36 minut temu, goronce_maslo napisał:

Nie do końca, na chatcrafcie są dwie opcje, o które tutaj chodzi

Opcja nr 1 to chodzenie strzałkami, jest to dostępne po obejżeniu reklamy, na bodajże 8 godzin, obejżysz raz i cały dzień mozesz chodzic strzałkami, otwierać ekwipunek czy inne takie rzeczy, i to jest legalne

Opcja nr 2, do której reklama nie wystarczy i trzeba mieć wykupione premium to opcja Antyafk, czyli automatyczne poruszanie się co dwie minuty bez interakcji, i reconnect przy kicku

Neox nie ma wykupionego premium, dlatego nie może użyć opcji drugiej, ale może używać opcji pierwszej która jest legalna, po obejżeniu reklamy, co może oznaczać że nawet przypadkiem wcisnął strzałeczke. Nie trzeba kupić premium aby użyć tej funkcji, wystarczy obejżeć reklame, aby mieć caly dzien dostęp do niej, także dlatego neox mógł sie poruszyć, co jest dostępne za reklame i legalne, lecz nie miał jak użyć wbudowanego w aplikacje AntyAfk którego nie da się zdobyć za reklamę, jedynie da sie zdobyć go przez zakup funkcji premium.

Widzisz, czasami wystarczy przyjżeć sie sytuacji z bliska zamiast odrazu strzelać z du*y i wyzywać innych, 5 minut sprawdzasz, i po problemie, ty za to wolisz napisać z zapewne fake konta, twoje dopiero NIE logiczne wypociny, łudząc się że, gracze bedą ci przytakiwać, następnym razem troche reaserchu zamiast robienia z siebie poraz kolejny błazna, bo to, że neox sie ruszył, a nie ma premium da sie uzasadnić logicznie (a nie tak jak pisałaś że, to "totalnie kłuci sie z logiką") a nie odrazu robić dopiero Nie logiczny problem, tak czy inaczej, nie pozdrawiam ciebie, gościu znajoma7, ale za to pozdrawiam reszte serwera, dobrej nocy wam życzę, i pozdrawiam was bardzo cieplutko

Miłegoo, goronce_masło❤️

Ale opcja druga jest omijaniem systemu anty afk XDDDDDDDD 

• Nie ośmieszaj się 1

chipi chipi chapa chapa dubi dubi daba daba 

BOOM BOOM BOOM BOOM

chipi.jpg

• Administrator
Admin

Zamykam możliwość wypowiadania się pod skarga ze względu na coraz częstsze odchodzenie od tematu skargi. Pozostawmy skargę w tym stanie jakim jest aktualnie osobie, która będzie ją rozpatrywać. 

• Superka 2

image-13.png

• Administrator
Admin

Przyczyna pojawienia się skargi jest zbyt błaha, aby wobec administratorki podejmować jakiekolwiek kroki mające na celu jej ukaranie.

Nie jestem w stanie ocenić, czy decyzja podjęta przez @ kaala33 była słuszna, jednak w momencie, gdy nie odpisywałeś i wykonywałeś "dziwne ruchy", miała ona prawo uznać to za próbę omijania systemu antyafk. Będąc na serwerze, trzeba liczyć się z tym, że administracja może sprawdzić czy przypadkiem ktoś nie nabija czasu do topki nieuczciwie, i tak jak w tym przypadku zablokować zgodnie z taryfikatorem, jeśli wykonywałeś podejrzane ruchy, ale nie odpisywałeś na msg. 
Przekazałem @ kaala33 wskazówki, jak najlepiej zachować się w podobnych sytuacjach w przyszłości, aby decyzje były jasne, przejrzyste i nie budziły wątpliwości co do ich słuszności.

• Superka 2

• Administrator
Admin

skarga_adm_odrzucona.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...