Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Gość KONRAD2137
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Koriksss,

Wyróżnione odpowiedzi

Gość KONRAD2137

Nick zbanowanego: KONRAD2137
Nick Administratora, który banował: Veanaye
Długość bana: perm
Kiedy to się stało?
Opis sytuacji

Według administracji dostałem perma za  

MK+5 i to się zgadza ale w taryfikatorze kat nie ma napisane że za posiadanie więcej niż jednego konta jest perma 

Screen bana: -

Edytowane przez Veanaye

mi się wydaje że wystraczy poczytać nie tylko taryfikator z też regulamin IMG_0142.thumb.jpeg.89ee40c7d1b1fbc392078f191cc74778.jpeg

na nie pzdr

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Mod Forum

Regulamin i taryfikator się od lat nie zmienił, za to jest zapis taki w regulaminie serwera, do którego widziałam, że mój kolega z administracji podesłał ci link wcześniej. 
Nieznajomość prawa nie zwalnia z jego przestrzegania. 

IMG_9807.jpeg

giphy.gif

Za oddaleniem gracz powinien zostać na permie poniewaz jest taka informacja w regulaminie serwera

A kazdy gracz ktory wchodzi na serwer jest karany nawet jesli nie jest z regulaminem zaznajomiony, poniosles konsekwencje, i jestem jak najbardziej za zostawieniem permika

🥀💔Tu comprendras un jour

Que les fleurs sont plus belles

Quand tu les arroses🌹❤️🩹

2076879183_image(1).png.7190e63e8ea27b915d1d7e60409249fd.png

• Decyzja

Dostaniesz unbana, ale konsekwencją tego będzie usunięcie Tobie z konta 50% środków, jako że wszystkie z multikont zostały założone już jakiś czas temu i wykorzystać je mogłeś na wiele sposobów. Dodatkowo oczywiście każde z multikont zostaje na banie permanentnym z wyczyszczonymi działkami, do których miałeś dostęp. Pamiętaj, że multikonta są zakazane i to co pisały osoby wyżej, to prawda i jasno wypisany podpunkt z regulaminu.

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...