Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

MlodyGansgta2115

MlodyGangsta2115

Wyróżnione odpowiedzi

883127112_Beztytuu.thumb.png.49d76a8f13f0ef0549edef2817b2d8d8.pngfgnDBN.thumb.png.0471e75ed85e9305285f516d483658af.png

Nick zbanowanego: MlodyGangsta2115

Nick Administratora, który banował: Gangsta_

Miejsce, w którym została nadana blokada: serwer MC

Długość bana: permanentny

Kiedy to się stało?: 10.03.2020 22:42

Opis sytuacji: Dwa dni temu zostałem zbanowany na serwerze za podszywanie się pod administrację. Uważam, że pomimo powtórzenia jednego wyrazu ("Gangsta") w nicku, różni się on znacząco od nicku banującego mnie administratora i nie był on żadną próbą podszycia się. Przegrałem na serwerze kilkanaście godzin (około 17) bieżącej edycji, a także poprzedniej i nie miałem żadnych problemów aż do dnia, w którym dostałem bana. Uważam, że osąd którego padłem ofiarą jest niesprawiedliwy wobec mnie, ponieważ jest to nick którego używam w Minecrafcie od dłuższego czasu, także na innych serwerach. Dodam, iż nie chciałbym, aby czas który spędziłem w grze na serwerze, poszedł na marne. Piszę z zapytaniem o możliwość naprawienia mojej bieżącej sytuacji. Pozdrawiam i liczę na szybkie i pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku.

• Superka 1
  • Like 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...