Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Venashi

Wyróżnione odpowiedzi

Zwycięzca

Twój nick: Venashi
Nick osoby oskarżanej: Minta_
Miejsce: Serwer
Opis sytuacji:

Podczas eventu „Szukanie dziurek” doszło do sytuacji, która moim zdaniem wskazuje na faworyzowanie jednego z uczestników. Gdy dotarliśmy na miejsce podium, gracz mshewrote jako pierwszy zajął 3. miejsce, co zostało udokumentowane za pomocą screenów. Mimo przedstawienia dowodów, organizator eventu – Minta_ – upierał się, że trzeci był gracz o nicku idrowzen. Nasze wyjaśnienia oraz załączone screeny zostały zignorowane, a decyzja nie została zmieniona. Uważam, że takie zachowanie jest niesprawiedliwe wobec pozostałych graczy i nosi znamiona faworyzacji.

Screeny sytuacji: https://imgur.com/a/N1N6HlK https://imgur.com/a/oYP91yX https://imgur.com/a/bA2oWiz https://imgur.com/a/3DqlA9L

image 5.png

image 4.png

image 3.png

image 6.png

Edytowane przez Venashi

Mod

@ Venashi Musisz wstawić SS na Imgura aby się tutaj wyświetliły. 

Zwycięzca

Wydaję mi się, że chodzi tu o fakt, tego że jest pierwszy w pojemniku na miejsce X D. Jest to jak najbardziej bez sensu. Wydaję mi się że starczy world guardem sprawdzić kto był tu pierwszy. Tu nie chodzi o Monte, tu chodzi o głupie zasady

Zwycięzca

@CzystekNa screenie wyraźnie widać, że mshewrote wbiegł pierwszy. W tym samym czasie idrowzen dopiero próbował dostać się na top 2, podczas gdy mshewrote był już na swoim miejscu. Widać też, że idrowzen perfidnie próbuje oszukać, wbiegając dokładnie w to samo miejsce gdy jest ono już zajęte.

Edytowane przez Venashi

Mod

Hej!
A więc tak zanim przyznałam zwycięstwo idrowzenowi sprawdzałam logi w których było, że to on powinien wygrać więc nie była to faworyzacja ani nic takiego. Dodatkowo gdy sam mshewrote napisał do mnie w tej sprawie nie został zignorowany, zapytałam o to wyższą range, która powiedziała mi, że postąpiłam dobrze co również odpisałam mshewrote.

Z mojej strony to tyle i nie mam nic więcej do dodania.

• Like 1
  • Przytulas 2
  • Skull 1

Zwycięzca

@ _MintaHej!
Czyli uważasz, że to, co przedstawiłem, jest nieprawdziwe i nie ma jasno pokazane, kto wbiegł pierwszy? Skoro logi wskazują inaczej, to polecam popracować nad ulepszeniem systemu — mniemam, że nie jest to pierwsza taka sytuacja. W tym przypadku dowody są jednak jednoznaczne, dlatego uważam, że decyzja jest niesprawiedliwa.

Edytowane przez Venashi
  • Superka 1
  • XD 1

Witajcie, Szczerze, trudna skarga do ocenienia ponieważ i gracz i moderatorka mają racje

W logach pisało mincie że wygrał idrowzen, co rozumiem było jej podstawą do przyznania mu 3 miejsca, ale logi nie zawsze są nieomylne, jak tutaj widać, są załączone dowody że wygrał faktycznie mshewrote, ja proponuje takie rozwiązanie:

1. Przyznanie mshewrote nagrody za "egzekwo" 3 miejsce

2. Pobranie przez administratorów organizujących event replay moda lub innego narzędzia pozwalającego na powtórke i dokładną analize + dodanie dowodów w postack filmiku z owego moda

Osobiście jestem neutral bo uważam że i minta tu nie zawiniła, tylko zrobiła co uważała za słuszne, i też uwazam że mshewrote został pokrzywdzony bo jednak zajął to miejsce co jest udowodnione screenami, dlatego wnioskuje o przyznanie mu nagrody takiej samej jak dostał idrowzen i następnym razem użycie narzędzia które pozwala na powtórke jak wcześniej wspomniany Replay mod.

Pozdrawiam.                                         ciepło

Goronce_Maslo❤️

• Superka 1

🥀💔Tu comprendras un jour

Que les fleurs sont plus belles

Quand tu les arroses🌹❤️🩹

2076879183_image(1).png.7190e63e8ea27b915d1d7e60409249fd.png

2025-03-02_11.54.52.png

Zwycięzca

@goronce_maslo
Ja również nie miałem zamiaru wymuszać winy na Mincie. Zależało mi jedynie na tym, aby cała sytuacja została rozpatrzona w sposób sprawiedliwy i obiektywny.

• Superka 1

• Administrator
Admin

Po przejrzeniu logów i rozmowie z osobami, które brały w tym udział ustaliliśmy, że faktycznie doszło do pomyłki. Nie chodzi tutaj o system, ponieważ to co napisała @ _Minta jest na ogół poprawne i komunikaty, które otrzymujemy po zajęciu miejsca przez gracza w 100% przypadków są niepodważalne, chyba że gracz dostał się tam nieuczciwie - co nie zostało tutaj udowodnione. Jest to zwykły błąd w kwestii precyzyjnego przejrzenia tych logów. 
Skargę akceptuję bez większych konsekwencji, Administratorka zajmie się rozdaniem nagród na nowo - poprawnie, więc w tej kwestii proszę zgłosić się do niej. 

• Superka 2

image-13.png

• Administrator
Admin

skarga_adm_akceptowane.png

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...