Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

xMierniaKx
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Koriksss,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: xMierniaKx
Nick Administratora, który banował: r6ntz
Kiedy to się stało?:  08.07.2025
Opis sytuacji: Grałem dzień jak codzień na serwerze, nagle zostałem zawołany na sprawdzanie, na którym znaleziono w usuniętych plikach x-raya, który nie był używany, lecz logi pokazały co innego... A stało się tak dlatego, że Client Badlion, którego w tym czasie używałem, często się buguje i odpala wszystkie pobrane resourcepacki. Można zobaczyć w logach, że x-ray odpalał się, na krótką chwile razem z innymi paczkami, po czym odrazu go wyłączałem. Proszę o ponowne sprawdzenie moich logów, w celu rozpatrzenia czasu na jaki zostawał on odpalany i przy jakich sytuacjach. Pragnę również zaznaczyć, że nigdy nie zostałem zgłoszony, za odnalezienie jakich kolwiek villgaerów, oraz nie zostały znalezione żadne podejrzane tunele, które mogłyby sugerować posiadanie x-raya, oraz nie czerpałem żadnych korzyści z odpalania się tego cheatu.NIe zostały  rozpatrzone okoliczności lecz tylko fakt że był on odpalony
Screen bana

image.png

Za ponownym sprawdzeniem, jeśli to faktycznie błąd a myśle ze tak jest, to gracz powinien zostac odblokowany

Edytowane przez goronce_maslo
  • Superka 1

🥀💔Tu comprendras un jour

Que les fleurs sont plus belles

Quand tu les arroses🌹❤️🩹

2076879183_image(1).png.7190e63e8ea27b915d1d7e60409249fd.png

2025-03-02_11.54.52.png

• Administrator
  • Decyzja
Admin

Szkoda, że kłamiesz :( Podczas sprawdzania nie wpadłem na ten pomysł i nawet o tym wtedy nie pomyślałem, ale niestety muszę Cię zmartwić, logi z Badlion Client'a zapisują się w całkowicie innym folderze, nie zapisują sie bezpośrednio w logs, tylko w dodatkowym folderze. 

Tutaj masz poradnik w jaki sposób przeglądać logi z Badlion Client'a, jakbyś miał jakieś wątpliwości to zalecam pobrać i sprawdzić.

32 minuty temu, xMierniaKx napisał:

Pragnę również zaznaczyć, że nigdy nie zostałem zgłoszony, za odnalezienie jakich kolwiek villgaerów, oraz nie zostały znalezione żadne podejrzane tunele, które mogłyby sugerować posiadanie x-raya, oraz nie czerpałem żadnych korzyści z odpalania się tego cheatu.NIe zostały  rozpatrzone okoliczności lecz tylko fakt że był on odpalony

Nigdy? Przecież sam nam się przyznałeś na sprawdzaniu, że odpaliłeś na poprzedniej edycji u nas na serwerze x-ray'a, aby sprawdzić gdzie Twoje wieśniaki, gdy je skradziono. Poszliśmy Ci na rękę patrząc na fakt iż pozostawiliśmy beacona, który był na Twojej wyczyszczonej obecnie działce i myślę, że powinieneś to w jakimś stopniu docenić, a nie teraz wybielać się kłamstwami i niestworzonymi bajkami. Spoko się rozmawiało, na kanale byłeś dość pozytywny, ale takie zachowanie jest słabe, wróć po prostu do gry po banie. Odwołanie Odrzucam.

• Superka 1

image-13.png

• Administrator
Admin

image.png

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...