Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

vadix.x

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: buszii72
Nick Administratora, który banował: jipsyy
Długość bana: perm
Kiedy to się stało?: 03.07-04.07
Opis sytuacji: Tak ogółem to nie wiem o co chodzi, nie znam osoby która jest na blackliscie jedyną osobę którą znam na dłuższym banie jest Eutrom lecz on nie ma blacklisty. Jeżeli jestem podejrzewana o ukrywanie kogoś na BL to prosiłabym o dowody, a nie że dostaje perma bez możliwości wyjaśnienia.
Screen bana

Zrzut ekranu 2025-07-04 180917.png

• Sad 1
  • Sigma 1
  • Nie ośmieszaj się 1
  • Skull 4

SMod

Hej, wypowiem się ja, a nie jipsyy (szok)! Bo to ode mnie dostała polecenie o wydanie blokady, rozpisywać się jakoś nie będę, bo wystarczą mi logi i jeden screen, który już tutaj został zamieszczony (dzięki czystek!!!).

[23:12:48] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [LFK][SVIP] buszii72: pozdrawiam z stalowej woli

[23:18:24] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [Gracz] 440oxi: Pozdrawiam ze stalowej woli Kacperka Misiaczka, pozdro oskar olejnik lublinski inwestorku pozdrawiam tez lodz wiktorka i 48 letniego zabsonga aka mateuszka buziaki (to osoba, z którą buszii grała w bedwarsy, gdyby ktoś się nie domyślał)

Dziwny zbieg okoliczności, aczkolwiek również pozdrawiam, a Zabsong nie ma 48 lat!!

• Superka 4
  • Przytulas 2

Wszystko okej ale co ma łączenie jednego serwera z drugim (precz 60),okej napisała sobie pozdrawiam ze stalowej woli bo moze akurat tam byla(badz mieszka) nie macie takich informacji więc lepiej zebyscie do nich sie  nie odnosili badz chociaz sie doinformowali 

Edytowane przez Eutrom
  • Like 1
  • Nie ośmieszaj się 1
  • Skull 1
  • XD 1

• SAdministrator
Admin
38 minut temu, Eutrom napisał:

Wszystko okej ale co ma łączenie jednego serwera z drugim (precz 60),okej napisała sobie pozdrawiam ze stalowej woli bo moze akurat tam byla(badz mieszka) nie macie takich informacji więc lepiej zebyscie do nich sie  nie odnosili badz chociaz sie doinformowali 

smarujcie se nawzajem z dzakiem i spółką

• Superka 1
  • XD 1

DP3Woc2.png

• SAdministrator
Admin

image.png

• XD 1

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...