Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Gość urfis

Wyróżnione odpowiedzi

Gość urfis

Nick zbanowanego: urfis
Nick Administratora, który banował: Giecio
Miejsce, w którym została nadana blokada (Serwer MC/TeamSpeak3/Forum): MC
Długość bana: 12h
Kiedy to się stało?: 09.03.2020 19:25 
Opis sytuacji: Po wielokrotnych prośbach wyjaśnienia pewnej, imo niesłusznej sprawy bana dostałem bana na 12h za prowokacje, mimo, że w żaden sposób nie prowokowałem a chciałem po prostu wyjaśnić sprawę.
Screen bana [niewymagane]: 

Ja próbowałem wyjaśnić sprawę na serwerze, ponieważ byłem wtedy zajęty zgłoszeniami od innych graczy, czy na pomocy czy na TeamSpeaku. Gdy już wyjaśniłem "niesłuszną" sprawę na czacie poprosiłem, by gracz skończył, lecz on nadal to kontynuował, i po wielu prośbach i ostrzeżeniach dostał bana.

Kara została nadana słusznie, lecz można ją skrócić. Ostateczną decyzję jednak pozostawię Zarządowi.

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Gość urfis

PUBG, byłeś na serwerze? No właśnie nie - więc po co się wypowiadasz? Masz dowody na to, że wyjaśnił? Jeśli tak to je przedstaw 🙂

Urfis dobry chłopak znamy się z dawnych lat. To prawda, że chciał się czegoś dowiedzieć od Administratora - może troche za bardzo naciskał, jednak mimo tego Administrator go z mojego punktu widzenia ignorował. Jestem jak najbardziej za skróceniem kary, Urfis dobry chłopak jeszcze dodam, bo czemu nie.

Edytowane przez Gość
Duże a małe zmianki co nie elo trzeba coś napisać bo czemu nie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...