Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Gość fanpaliona
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Koriksss,

Wyróżnione odpowiedzi

Gość fanpaliona

Nick zbanowanego: fanpaliona
Nick Administratora, który banował: r6ntz
Długość bana: perm
Kiedy to się stało?: 25.06.2025
Opis sytuacji chciałbym sie odwołac do bana bo dostałem perma za domsdaya ktorego odinstalowałem po 1 banie ktorego dostałem a tera nic nie zostało mi wykryte oprocz ss ktore były robione przed moim pierwszym banem

zbanowała mnie r6ntz   / bana dostałem 25.06.2025  / perma

Screen bana:

2025-06-25_17.16.56.png

Edytowane przez r6ntz

• Admin Forum
Admin Forum

Hej, bana dostałeś za doomsdaya bo używałeś go na tej edycji. Za injecty banujemy za samo posiadanie o czym Cię poinformowałam. Miałeś na komputerze screen z 11.06.2025 na którym widać było Doomsdaya i faktycznie po 5 dniach dostałeś bana za przyznanie do posiadania xraya, a nie injecta. Tłumaczyłeś mi się, że przecież xray jest w doomsday i dlatego przyznałeś się właśnie do niego. Jak dla mnie jest to zwykłe cwaniactwo bo w taryfikatorze jest informacja o banie permanentnym za injecty. image.png

• Admin Forum
  • Decyzja
Admin Forum

Z Twojego tłumaczenia tak naprawdę wynika, że dwukrotnie próbowałeś zrobić Administracje w balona, za pierwszym razem jak byłeś sprawdzany i się nie przyznałeś, że miałeś doomsdaya, bo screen został przeoczony i teraz za drugim razem, jak znów liczyłeś na to, że nikt tego nie sprawdzi i wolałeś przyznać się do x-ray'a niż powiedzieć wprost, że miałeś tego doomsday'a odpalonego u nas na serwerze. To, że otrzymałeś bana za x-ray'a za pierwszym razem nie zwalnia Cię z poniesienia konsekwencji posiadania odpalonego doomsday'a u nas na serwerze. Twoim obowiązkiem jest się przyznać od razu, że taka sytuacja miała miejsce i grzecznie odczekać bana niż kombinować i liczyć na to, że ktoś znów przeoczy pewną kwestie. Sprawa jest prosta, nie potrafisz grać uczciwie, przyznać się do błędu i dlatego też odwołanie odrzucam. Wróć na następnej edycji bez cheatów i naucz się przyznawać od razu, bez kombinowania.  

• Superka 1

image-13.png

• Admin Forum
Admin Forum

image.png

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...