Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

k_szymon
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Koriksss,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: k_szymon
Nick Administratora, który banował: _ZmK_, _Minta
Kiedy to się stało?: 25,06,2025 godzina:11.41
Opis sytuacji: zostałem poproszony o dołączenie na dc na kanał jesteś sprawdzany powodem było za szybkie stawianie bloków dirta na działce xMierniakx i działek połączonych z nim zostało mi wyjaśnione zasady i zostałem zapytany czy się przyznaje ale nie wiedziałem  za co ale przyznałem się i dostałem bana na 5 dni po czym on został zmieniony na 4 tygodnie ponieważ niby przyznałem się do posiadania cheatów  innego typu za które dostałem bana a korzystałem z nich rok wcześniej na innym serwerze mc i zapomniałem ich usunąć  przyznaje się do tego błędu mogłem je usunąć wiele wcześniej  lecz nigdy na rc z nich nie korzystałem nigdy nie byłem sprawdzany  nie jestem żadnym cwaniaczkiem jak poniektórzy na serwerze  Potwierdzić może _ZmK_  na serwerze gram od 7-6 lat i nigdy nie byłem sprawdzany i to teraz pierwszy raz i chciałby prosić o skrócenie lub odwołanie bana posłuchałem się zaleceń administracy dotyczących jak najszybszego usunięcia tego typu oprogramowań . wykazuje skruche 
Screen bana

obraz_2025-06-25_123053297.png

obraz_2025-06-25_123110728.png

Edytowane przez k_szymon
  • Like 1

KidMod

Witaj, moim zdaniem nie jesteś jakimś tam cwaniaczkiem. Fakt, za posiadanie niedozwolonych cheatów typu Injecty, Dooms jest po prostu bannable. Może ich nie używałeś ale są to cheaty w których nie mogę zweryfikować czy na 100% Ich nie używałeś na naszym serwerze. Dostałeś bana za posiadanie ponieważ przyznałeś się do tego, że masz zainstalowane oprogramowanie na komputerze lecz go nie używasz. Moim błędem było powiedzenie, że za pierwsze przyznanie dostaniesz bana tylko 5 dni. Popełniłem błąd, po czym zaprosiłem Cię na kanał aby wyjaśnić dlaczego ban zostaje wydłużony. Zaleciłem Ci odwołanie ze względu takiego, że nie jesteś cwaniakiem a byłeś z nami bardzo szczery, powiedziałem, że masz czas podczas tego bana aby usunąć te cheaty. Moim zdaniem można by skrócić bana lecz to już decyzja osoby, która będzie to rozpatrywać. 

Procedura sprawdzania jasno mówi, że powód sprawdzania mogę podać Ci dopiero po połączeniu się programem sprawdzającym. Jeżeli, przyznasz się w trakcie bądź znalazłbym u Ciebie jakiekolwiek cheaty nawet te o które nie jesteś podejrzany wraz z tym faktem twoja kara byłaby wydłużona. 

Nie stawiałeś oporu, byłeś miły, przyznałeś się tak naprawdę od razu. Tyle ode mnie. 

• Admin Forum
Admin Forum

Tak jak napisał @ _ZmK_, nie jesteśmy w stanie zweryfikować czy korzystałeś z tego akurat na naszym serwerze, ale możemy spróbować zweryfikować czy mówisz prawdę i czy faktycznie było tak, że nie był uruchamiany przez ostatni rok. Zgłoś się do osoby, która Cię sprawdzała na pw discord. Jeżeli nie będzie żadnych wątpliwości i to co mówisz to prawda, to pomyślimy nad skróceniem bana. 

• Superka 1

image-13.png

Gość Hubert_Mine0rf7

z tego co wiem da sie sprawdzic bez problemu czy uzywalo sie na danym serverze a szymek to dobry chlopak nie jest zlym graczem nie robi "dymów na serverze" wiec kare mozna skrocic

KidMod

@k_szymon Po mojej próbie kontaktu z tobą odn. Sprawdzenia, nie podejmujesz żadnych kroków w tym stosunku. Nie odpisujesz mi na wiadomości, nie ma żadnej inicjatywy z twojej strony.

• Admin Forum
Admin Forum

Poczekamy do jutra wieczora, jeżeli do tego czasu się nie odezwiesz do @ _ZmK_, odwołanie odrzucę.

image-13.png

• Admin Forum
  • Decyzja
Admin Forum

image.png

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...