Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Veanaye

BDmati

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: MatiJablonka,  nick kolegi MK677__
Nick osoby oskarżanej: Veanaye
Miejsce Serwer
Opis sytuacji: Hej, sytuacja miała miejsce na evencie, dokłdniej event dziurki. Siedziemy sobie z moim kolegom MK677__ na discord. Siedząc na tym wspomnianym discordzie i grając już sobie evencik, zapytałem go na którym jest poziomie y. Był 1 poziom eventu nade mna. Końcowo będąc na tym samym poziomie poprosiłem go o podanie mi kordów dziurki, której nie mogłem znaleść. Po tym zrobiliśmy to jeszcze 1, lub  2 razy. Na chacie zobaczyliśmy UPOMNIENIE od administratorki Veanaye, które jasno dało nam znać o tym, że nie możemy tak robić. Po czym oczywiście przestaliśmy. Oczywiście po upomnieniu bylismy przekonani, że z racji na to, iż postąpilismy zgodnie z tym co napisała Veanaye na chacie, i nie robilismy tego wiele razu normalnie będziemy mogli wygrać event. Do mety brakowało nam już około 5 poziomów, więc ja znalazłem ostatnią dziurke jakoś 20sekund po MK677__. Kiedy weszliśmy do naszych miejsc dla zwyciezców zobaczyliśmy na chacie, że zostajemy zdyskfalifikowani.
Skarga ma na celu zaznaczenie tej sytuacji- Veanaye upomniała nas na chacie NIE DYSKFALIFIKUJĄC, dostosowalismy się do upomnienie a po wygranej zostalismy zdyfkfalifikowani. nie kwestionuje tutaj tego, czy powinnismy zostać zdyskfalifikowani, bo tak na początku eventu było napisane, że nie można się teamować co przeoczyłem. Jednak to, że na początku było tylko upomnienie, którego się posłuchaliśmy i mieliśmy nadzieje na wygraną jest mocno średnie. I chciałbym żebyście zwrócili na to uwagę NIE KWESTJONUJĘ TEGO, CZY DECYZJA O DYSKFALIFIKACJI BYŁA SŁUSZNA.
Rozumiem uprzedzenia, ale bez przesady. Skargi bym nie pisał jakby nie oświadczenie Veanaye na chacie, że widziała, iż podaliśmy sobie kordy dwa razy i to wystarczy. Jestem ciekaw jak inni patrzą też na tą sprawe i czy tylko ja w tym widzę taki absurd.
+Veanaye stwierdziła już po evencie, że logicznym było to, iż upomnienie napisane na chacie  jest równoznaczne z dyskfalifikacją. ss poniżej
+na pomoc przeprosiłem od razu za zaistniałą sytuacje co mogłoby świadczyć o tym, że nie zamierzamy tak dalej robić ale to już do osobistej interpretacji.
Screeny sytuacji (wymagane jeśli miejsce to serwer): 

2025-06-23_21.14.15.png

2025-06-23_21.13.48.png

Edytowane przez BDmati
  • Superka 1
  • Haha 1

Jeśli zostaliście UPOMNIENI na chacie to każda logicznie myślaca osoba pomyśli, że dalej może wygrać. Równie dobrze mogła napisać już wtedy, że zostajecie zdyskwalifikowani lub tepnąć was od razu na spawn - strasznie słabo to wyglada, bo zmarnowaliście tak naprawdę tylko czas. 

Od czego jest ban za oszustwo podczas eventu? To wygląda jakby smoderatorka celowo to zrobiła, żeby narobić Wam nadziei na wygranko, a tu jednak klops.

Jestem za tym, żeby zarząd porozmawiał z smoderatorką, bo to kolejna skarga na nią.

Pozdro

• Superka 1
  • Przytulas 2

Uważam, że tutaj jest czysta sytuacja przyczynowo skutkowa i Vaenaye dobrze się zachowała. Upomniałą was za oszustwo, gdy równie dobrze mogłeś dostać bana, który został by w twojej "serwerowej kartotece" - na twoim miejscu bym się cieszyła, że to tylko upomnienie słowne. Oczywistym jest, że po oszustwie nie możesz wygrać eventu i uważam, że jedynym błędem jaki popełniła tutaj Vaenaye jest to, że nie dała ci od razu bana. 

48 minut temu, BDmati napisał:

bo tak na początku eventu było napisane, że nie można się teamować co przeoczyłem

Nieznajomość regulaminu nie zwalnia cię z przestrzegania go.

35 minut temu, A4_ napisał:

Od czego jest ban za oszustwo podczas eventu? To wygląda jakby smoderatorka celowo to zrobiła, żeby narobić Wam nadziei na wygranko, a tu jednak klops.

Chcieli zagrać moderatorom na nosie oszukując i również marnując ich czas na organizacje eventu, więc moderacja zagrała im na nosie w ten sam sposób. Może to najlepiej nauczy, że należy grać fair i nie odbierać uczciwym graczom szansy na wygranie eventu. 

Podsumowując - uważam że skarga napisana bez sensu. Każda logicznie myśląca osoba domyśliła by się, że jeśli twoje oszustwo wyszło na jaw, to nie ma już szans na wygranie eventu. Było by to nie w porządku względem innych uczestników. Od siebie dodam, że twoje skargi sugerujące, że "vaenaye się na ciebie uwzięła" wypadają w moim mniemaniu zupełnie odwrotnie - to ty przy każdym najmniejszym jej potknięciu, czy nawet sytuacji dla ciebie niewygodnej ale regulaminowo poprawnej idziesz pisać na nią skargę. Nie wygląda to dobrze. 
Następnym razem może po prostu graj fair to oszczędzisz sobie czasu na pisanie bezsensownych skarg na forum ;) 

Za odrzuceniem skargi.

• Superka 3
  • XD 1

❤️ Helpka ❤️ 

Gość BDmati
42 minuty temu, Helpka napisał:

Uważam, że tutaj jest czysta sytuacja przyczynowo skutkowa i Vaenaye dobrze się zachowała. Upomniałą was za oszustwo, gdy równie dobrze mogłeś dostać bana, który został by w twojej "serwerowej kartotece" - na twoim miejscu bym się cieszyła, że to tylko upomnienie słowne. Oczywistym jest, że po oszustwie nie możesz wygrać eventu i uważam, że jedynym błędem jaki popełniła tutaj Vaenaye jest to, że nie dała ci od razu bana. 

Nieznajomość regulaminu nie zwalnia cię z przestrzegania go.

Chcieli zagrać moderatorom na nosie oszukując i również marnując ich czas na organizacje eventu, więc moderacja zagrała im na nosie w ten sam sposób. Może to najlepiej nauczy, że należy grać fair i nie odbierać uczciwym graczom szansy na wygranie eventu. 

Podsumowując - uważam że skarga napisana bez sensu. Każda logicznie myśląca osoba domyśliła by się, że jeśli twoje oszustwo wyszło na jaw, to nie ma już szans na wygranie eventu. Było by to nie w porządku względem innych uczestników. Od siebie dodam, że twoje skargi sugerujące, że "vaenaye się na ciebie uwzięła" wypadają w moim mniemaniu zupełnie odwrotnie - to ty przy każdym najmniejszym jej potknięciu, czy nawet sytuacji dla ciebie niewygodnej ale regulaminowo poprawnej idziesz pisać na nią skargę. Nie wygląda to dobrze. 
Następnym razem może po prostu graj fair to oszczędzisz sobie czasu na pisanie bezsensownych skarg na forum ;) 

Za odrzuceniem skargi.

To na co zwracałem uwagę, nie kwestionuje tutaj czy decyzja o mojej dyskfalifikacji była słuszna.

Nie grasz na serwerze więc w tematach, o których nie masz pojęcia mogłabyś się nie wypowiadać. Na KAŻDYM evencie, przykładowo spleef przy sytuacji, w której administrator napisze na chacie "x nie teamujcie się z y" Normalnie gra jest kontynuowana i x jak i y mogą normalnie wygrać. NIKT (mozesz sie podpytać) na serwerze nie stwierdziłby po tak sformułowanym upomnieniu że jest zdyskfslifikowany+przy takiej dyskfalifikacji jest ban, lub wytepanie na spawna.

Za każdym potknięciem pisze skarge i to ja się uwiziąłem? W takim razie przedstwie ci jak to było.

1 skarga-zaakceptowana, dosłownie każdy poza stronniczymi wyjątkami się z nią zgadzał

2 skarga- każdy oprócz samej oskarżonej się z nią zgadza, nawet administracja. Skarga jeszcze nie rozpatrzona. Rozumiem, że kiedy zleakowaliby twoje dane na chat a administratorka, która w przypadku leaku jej danych od razu czyściłaby chat. W moim przypadku nawet tego nie zrobiła po moim upomnieniu? Nie ma tu innego powodu niż uprzedzenia.

3 skarga- uzasadniona w mojej opinii ale do wlasnej interpretacji tak jak to właśnie zrobiłas.

Pozdrawiam

Przed każdym eventem, na czerwono pisana jest wiadomość że zakazane jest teamowanie sie, to że vea dała wam upomnienie słowne zamiast bana, to było okazanie z jej strony litości w twoją strone, bo twoja kartoteka płacze (21 upomnień i 4 blokady)

Logiczne więc było że za oszustwo ma prawo was zdyskwalifikowac, jeśli obydwoje  zajelibyście jakieś miejsce z nagrodą, to było by poprostu nie fair względem innych graczy serwera, bo inni gracze nie mają podanych kordów ani jednej dziurki

Dlatego moim zdaniem skarga powinna zostać Oddalona ponieważ administratorka zachowała sie dobrze, wręcz na twoją korzyść, bo gdyby faktycznie zrobiła tak jak powinna to dostałbyś banicje

Pozdrawiam cieplutko, goronce_maslo

• Superka 1

🥀💔Tu comprendras un jour

Que les fleurs sont plus belles

Quand tu les arroses🌹❤️🩹

2076879183_image(1).png.7190e63e8ea27b915d1d7e60409249fd.png

2025-03-02_11.54.52.png

18 minut temu, goronce_maslo napisał:

Przed każdym eventem, na czerwono pisana jest wiadomość że zakazane jest teamowanie sie, to że vea dała wam upomnienie słowne zamiast bana, to było okazanie z jej strony litości w twoją strone, bo twoja kartoteka płacze (21 upomnień i 4 blokady)

Logiczne więc było że za oszustwo ma prawo was zdyskwalifikowac, jeśli obydwoje  zajelibyście jakieś miejsce z nagrodą, to było by poprostu nie fair względem innych graczy serwera, bo inni gracze nie mają podanych kordów ani jednej dziurki

Dlatego moim zdaniem skarga powinna zostać Oddalona ponieważ administratorka zachowała sie dobrze, wręcz na twoją korzyść, bo gdyby faktycznie zrobiła tak jak powinna to dostałbyś banicje

Pozdrawiam cieplutko, goronce_maslo

Witam, nie ukrywam, że jestem sflustrowany leciutko. CIĘŻKO ZAUWAŻYĆ? Wyraźnie w skardze jest napisane, że nie kwestoinuje mojej dyskfalifikacji i nie o to jest skarga. Nie odniosłeś się w ogóle do tego o czym ona jest. A upominając nas słownie dała nam przepustkę i pozwolenie do dalszej gry

Co do mojej kartoteki. Z tego co kojarze nie mam bany za: napisanie, że się przyznaje podczas sprawdzania innwgo gracza i itp. Same glupstwa nie szkodzące serwerowi, upomnienia tak samo, dobrze wiem jak to działa i nie musisz mi tego wypominać bo nie jestem ani osobą szkodzącą serwerowi ani toksyczną. Nie wliczając pojedyńczych głupstw.

Jak masz tutaj wypisywać kolesiowskie opinie to podziękuje. Spójrz na to obiektywnke. Zrozumiem jednak jeżeli twój zamknięty umysł na to nie pozwoli. Z tego co się orientuje i widzę, najstarszy nie jesteś i łatwo ulegasz wpływom

Edytowane przez BDmati
  • Nie ośmieszaj się 2

2 godziny temu, Gość BDmati napisał:

Nie grasz na serwerze więc w tematach, o których nie masz pojęcia mogłabyś się nie wypowiadać.

Zaczynając od tego - to że mam życie i nie mam 160h na serwerze, nie znaczy że wcale na nim nie gram. Bylam tu w administracji, gram tu już dobre parę lat i byłam nawet na serwerze w momencie owego eventu, więc wierz mi lub nie, ale mam pojęcie na tematy na które się wypowiadam ;) 

2 godziny temu, Gość BDmati napisał:

Za każdym potknięciem pisze skarge i to ja się uwiziąłem? W takim razie przedstwie ci jak to było.

Ja nie kwestionuję twoich poprzednich skarg. Przyznam, że skarga odnośnie leaku danych osobowych jest słuszna, jednak w tej nie widzę sensu. Skoro mówisz, że skarga nie jest ani o to, że zostałeś zdyskwalifikowany, ani o to, że zamiast BANA dostałeś UPOMNIENIE SŁOWNE, to tak właściwie co ma na celu ta skarga? Wygląda to dla mnie tylko jak dodatkowy przytyk, aby "dolać oliwy do ognia"
Tłumaczenie ci, że Vaenaye potraktowała cię łagodniej z czystej dobroci serca i litości nie pomaga, więc tutaj zacytuję: 

1 godzinę temu, BDmati napisał:

Zrozumiem jednak jeżeli twój zamknięty umysł na to nie pozwoli.

Racja, że Vaenaye mogła od razu napisać tobie i twojemu koledze że jesteś zdyskwalifikowany, ale czemu oczekujesz od niej fair zachowania, jeśli sam w pełni świadomie nie zachowałeś się fair ani wobec administracji, ani wobec innych graczy. Potraktowano cię tak samo jak ty potraktowałeś wszystkich wokół, co uważam za słuszne. 

1 godzinę temu, BDmati napisał:

nie jestem ani osobą szkodzącą serwerowi ani toksyczną.

Jak dla mnie wyzywanie każdego kto się pod skargą nie zgadza z twoim zdaniem (czyt. mówienie że ma zamknięty umysł, czy że nie gra w ogóle na serwerze bo ma mniej h od ciebie) jest toksycznym zachowaniem. 

wciąż za odrzuceniem, a ty naucz się (może ci wypunktuję, tak jak ty mi):
1. Szanować opinię innych i odbierać konstruktywną krytykę 
2. Grać fair na serwerze 
3. Regulaminu eventów i czytania ze zrozumieniem 

• Superka 3

❤️ Helpka ❤️ 

10 godzin temu, Helpka napisał:

Zaczynając od tego - to że mam życie i nie mam 160h na serwerze, nie znaczy że wcale na nim nie gram. Bylam tu w administracji, gram tu już dobre parę lat i byłam nawet na serwerze w momencie owego eventu, więc wierz mi lub nie, ale mam pojęcie na tematy na które się wypowiadam ;) 

Nie wiem po co ten ofensywny atak. Również mam życie, 160h miesiąc po starcie edycji tego nie wyklucza. Wiem, że byłaś w administracji, wiem że grasz już dobre parę lat bo również byłem w administracji i również gram tu dobre pare lat. Napisałem o tym, w kontekście tego, że za każdym razem upomnienie takie jakie wystosowała veanaye na chat jest upomnieniem a nie dyskfalifikacją i taka jest prawda, administracja dobrze o tym wie więc nie wiem dlaczego w ogóle podejmujesz taki temat.

Ja nie kwestionuję twoich poprzednich skarg. Przyznam, że skarga odnośnie leaku danych osobowych jest słuszna, jednak w tej nie widzę sensu. Skoro mówisz, że skarga nie jest ani o to, że zostałeś zdyskwalifikowany, ani o to, że zamiast BANA dostałeś UPOMNIENIE SŁOWNE, to tak właściwie co ma na celu ta skarga? Wygląda to dla mnie tylko jak dodatkowy przytyk, aby "dolać oliwy do ognia"
Tłumaczenie ci, że Vaenaye potraktowała cię łagodniej z czystej dobroci serca i litości nie pomaga, więc tutaj zacytuję: 

W takim razie jeżeli nie kwestionujesz moich wcześniejszych skarg to nie pisz, że czepiam się o każde potknięcie. Dwóch skarg bym nie pisał jakby nie przemądrzałość i uparcie veanaye, która cały czas uważa, że zrobiła dobrze. Tak jak wcześniej pisałem, skarga jest po to aby zauważyć sytuacje- veanaye upomniała nas słownie, dostosowaliśmy się do tego a po przejściu eventu dopiero zostaliśmy zdyskfalifikowani. Nie było napisane, że odpadamy z eventu ani nic, zobacz zrzut ekranu powyżej. Nie, nie zrobiła tego z czystej dobroci serca ale jeżeli nie rozumiesz sytuacji to nie zrozumiesz i tego.

Racja, że Vaenaye mogła od razu napisać tobie i twojemu koledze że jesteś zdyskwalifikowany, ale czemu oczekujesz od niej fair zachowania, jeśli sam w pełni świadomie nie zachowałeś się fair ani wobec administracji, ani wobec innych graczy. Potraktowano cię tak samo jak ty potraktowałeś wszystkich wokół, co uważam za słuszne. 

Jeżeli przeczytałabyś skargę to wiedziałabyś, że nie zrobiłem tego świadomie. Mimo wszystko po dwukrotnym potknięciu takim jak podanie sobie kordynatów, przy około 40 dziurkach dostaliśmy UPOMNIENIE i już tego nie robiliśmy. Nie widziałem zasad przed eventem co oczywiście nie zwalnia mnie z ich przestrzegania, lecz argument, że zrobiłem to świadomie jest zdecydowanie do odrzucenia.

Jak dla mnie wyzywanie każdego kto się pod skargą nie zgadza z twoim zdaniem (czyt. mówienie że ma zamknięty umysł, czy że nie gra w ogóle na serwerze bo ma mniej h od ciebie) jest toksycznym zachowaniem. 

Napisałem do gorace_maslo, że ma zamknięty umysł ponieważ trzyma się blisko z ową administratorką, i nawet jeżeli popełniłaby błąd to by jej bronił. Tak już to działa. Samą znajomość czy bardziej próbę podlizania się jej ze strony gorace_maslo widac nie tylko na serwerze, a nawet na zabawach na forum xd. Zerknij chociażby na profil zanim kogoś ocenisz. 

A jeżeli zarzut, że nie grasz na serwerze miejący na celu uświadomienie innych, że możesz nie wiedzieć jak działają te upomnienia na evencie jest toksyczny to nie ma żadnego problemu. Nie będe o tym dyskutował jednak przy zarzucie, że cyt. "to, że mam życie" sugerującym, że ja go nie mam ponieważ wcześniej wspomniałaś o moim czasie na serwerze raczej również można uznać za toksyczny czyż nie? 
Czy jednak napisanie komuś "nie grasz na serwerze" a "nie masz życia" jest bardziej atakujący? Odpowiedz sobie na to pytanie

wciąż za odrzuceniem, a ty naucz się (może ci wypunktuję, tak jak ty mi):
1. Szanować opinię innych i odbierać konstruktywną krytykę 
Szanuje opinie innych dlatego właśnie ci odpowiadam, tyle, że z tą opinią się nie zgadzam. Co do gorace_maslo to widać gołym okiem jej powiązania z Veanaye dlatego zarzuciłem mu kolesiostwo. Ciężko (strzelam po zachowaniu) w wieku 13 lat miejąc kontakt z administratorką napisać wypowiedź na jej niekorzyść.
2. Grać fair na serwerze 
Gram fair na serwerze taki mały występek o niczym nie świadczy patrząc na to, że po upomnieniu się do niego DOSTOSOWAŁEM, z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to zachowanie było FAIR ale już nie mnie to oceniać.
3. Regulaminu eventów i czytania ze zrozumieniem 
Potrafie czytać ze zrozumieniem, jednak regulaminu eventu nie czytałem. Mimo, że gram na serwerze już długo to na ten event uczęszczam bardzo rzadko bo za nim nie przepadam dlatego ta zasada mogła wypaść mi z głowy.

Edytowane przez BDmati

Tak szczerze to albo się robi rzecz X, albo Y. Śmieszą mnie wypowiedzi osób które nie biorą udziału !!!!!REGULARNIE!!!! udziału w eventach. Przecież to jest tak jak gąbka  na evencie tor przeszkód - stajesz na nią nowe podejście. Czemu od razu nie tpnie na start, na spawn, no nie oszukujmy się, że jest tutaj coś nie tak. Jak sam zauważyłem tuż po evencie Anna zareagowała trochę zbyt radykalnie. Każdy z nas miał nie fajną sytuację z gąbkami, a taka sytuacja jest opóźnionym zapłonem. Masz laga myślisz o jak fajnie nie zadziałało i cyk spawn na przedostatnim skoku. 

Co prawda nie wirze matiemu z faktem, że nie wiedział. "Jo nie chcioł Jo nie wiedzioł". No po prostu nie wierze. twoje doświadczenie jest zbyt duże.

• Superka 1

Mod Forum

image.png

Była informacja że jest zakaz teamowania. Na pomocy przyznałeś się, że to z kolegą robiłeś, obserwowałyśmy was z Mintą wiele poziomów, dostaliście szansę mimo wielokrotnego naruszenia zasad eventu na dalszą grę, po czym jak kolejny raz widziałyśmy, że na ostatnich poziomach dalej podpowiadacie sobie koordy dziurek, zostaliście zdyskwalifikowani. Nie widziałam powodu, żebyście mieli prawo przy takim oszustwie otrzymania nagrody, ponieważ było to niezgodne z zasadami fair-play. Kara na pewno bardziej dotkliwsza niż ban za oszustwo w evencie, ponieważ dotarliście pierwsi na koniec (yay!), tylko jaka z tego satysfakcja, jeżeli przez oszustwo? Z własnej dobroci dałam wam szansę na próbę dalszego przechodzenia eventu zgodnie z zasadami, ale jak widać, następnym razem powinnam od razu banować. Przykre, ale jeżeli uważasz, że wolałbyś bana, to okej. Po prostu na następnym evencie zamienię słowo konsekwencje na ban i tyle z tego będzie.

• Superka 4

giphy.gif

20 godzin temu, Veanaye napisał:

image.png

Była informacja że jest zakaz teamowania. Na pomocy przyznałeś się, że to z kolegą robiłeś, obserwowałyśmy was z Mintą wiele poziomów, dostaliście szansę mimo wielokrotnego naruszenia zasad eventu na dalszą grę, po czym jak kolejny raz widziałyśmy, że na ostatnich poziomach dalej podpowiadacie sobie koordy dziurek, zostaliście zdyskwalifikowani. Nie widziałam powodu, żebyście mieli prawo przy takim oszustwie otrzymania nagrody, ponieważ było to niezgodne z zasadami fair-play. Kara na pewno bardziej dotkliwsza niż ban za oszustwo w evencie, ponieważ dotarliście pierwsi na koniec (yay!), tylko jaka z tego satysfakcja, jeżeli przez oszustwo? Z własnej dobroci dałam wam szansę na próbę dalszego przechodzenia eventu zgodnie z zasadami, ale jak widać, następnym razem powinnam od razu banować. Przykre, ale jeżeli uważasz, że wolałbyś bana, to okej. Po prostu na następnym evencie zamienię słowo konsekwencje na ban i tyle z tego będzie.

Tak jak pisał jeden z członków zarządu skarga jest do odrzucenia więc nie spodziewam się innego werdyktu ale chociaż nie kłamałabyś, że z dobroci. Wszyscy wiemy, że masz do mnie przeróżne antypatie dlatego ciężko jest w to uwierzyć. Nie zrozumiałaś zamysłu całej skargi, na który wielokrotnie czy w niej czy pod nią zwracałem uwagę. Sam opis wyżej był po to, aby zobrazować sytuację jednak widzę, że wpłynęło to negatywnie. Co do całej sytuacji to sama wspomniałaś, że 2 razy wystarczyły aby nas zdyskfalifikować co gryzie się z tym co napisałaś.

Edytowane przez BDmati
  • Thinking 1
  • XD 1

• SAdministrator
Admin

Problemem jest to, że administratorka nie określiła jasno konsekwencji niestosowania się zasad eventu. Jeżeli otrzymaliście wpierw ostrzeżenie to nie dyskwalifikuje Was to z uczestniczenia eventu, natomiast jeżeli @ Veanaye po tym ostrzeżeniu widziała, że przy końcowych poziomach nadal oszukiwaliście to już nie miało znaczenia czy powiedziała Wam to pod koniec czy w momencie dostrzeżenia oszustwa. Ten event nie jest pierwszy raz organizowany i niejednokrotnie były mówione o tym, by nie podawać sobie nawzajem kordów. Nie możesz tutaj zarzucić, że nie wiedziałeś o tym bo jesteś graczem z dużym stażem na serwerze.

W dniu 23.06.2025 o 21:33, A4_ napisał:

Od czego jest ban za oszustwo podczas eventu?

to jest jedna z możliwości karania gracza za oszustwo, a przez to, że pojawia się tutaj blokada to jest to dodane do taryfikatora. Ale nie znaczy to, że jest to jedyna forma kary bo to organizator decyduje o tym, za co karać i w jaki sposób.

Oskarżenia w skardze nie są wystarczające, by ją zaakceptować, dlatego zostaje odrzucona.

DP3Woc2.png

• SAdministrator
Admin

skarga_adm_odrzucona.png

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...