Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Shenzen_97
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez oskar,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...Shenzen_97
Nick Administratora, który banował: ...Korikss
Kiedy to się stało?: ...19.06.2025r
Opis sytuacji: ...#ODWOŁANIE #MC Długość bana jest nie słuszna do popełnionego czynu, koleżanka rownież wczesniej wyzywała i prowokowała mnie dla tego pod wpływem emocji napisałem jej "groźby" gdyż ona doprowadziła do tego swoim chamstwem i wyzywaniem. Dodatkowo wyrzuciłem ją z działki dlatego teraz sie mści + zabila mi willagerów. Prosze odwołanie od bana/zmiana bana na krótszy! Dziękuje.
Screen bana: ...

2025-06-20_00.03.13.png

Edytowane przez r6ntz

• HeadAdmin
HeadAdmin

@ Koriksss

Poczekamy na wypowiedz osoby która cię banowała i wtedy podejmiemy decyzje co z tym zrobić.

• Admin Forum
Admin Forum

Uważasz, że słowa, których użyłeś nie zasłużyły na takiego bana? Nie wiesz kto jest po drugiej stronie monitora, mogła to być nawet nastoletnia dziewczynka i dalej to samo byś jej napisał albo powiedział? Nikomu nie powinieneś tak pisać, a ban według mnie jest jak najbardziej adekwatny. Użyłeś tych słów tak perfidnie, jak zazwyczaj ktoś nie pisze tego bezpośrednio, to Ty napisałeś jej to bez żadnych hamulców. To, że ktoś Cię obraził, czy robi coś niezgodnie z regulaminem zgłasza się nam, a nie piszesz takie rzeczy do graczy, słabe są takie tłumaczenia. 

image-13.png

Szkoda, ze nie widzisz jakie inne osoby piszą bzdury i chore rzeczy na czacie. I dostają bana maks na tydzień albo nawet w ogóle. Typiara udawała moja koleżankę, często się tak wyzywalismy. Może trochę przeadzilem ale to były emocje + wyrzuciłem ją z działki i od tego się zaczęło... Uważam że ban jest zbyt długi, a ja nie jestem 60-tką i jej nie zgłaszałem.

• Haha 1

• Admin Forum
Admin Forum

No to sam sobie zaszkodziłeś nie zgłaszając i zachowując się w ten sposób, a to co napisałeś nie jest w żadnym stopniu normalne i za swoje "emocje" teraz płacisz. Skoro ktoś pisze takie "bzdury" to wystarczy to zgłosić, w dodatku bzdury, a to co Ty napisałeś to jest całkowicie co innego, to jest dopiero "chore", i nawet jeżeli dostaliby za nie tydzień to kara na pewno byłaby adekwatna, tak jak w Twoim przypadku, bo to bzdura nie była. Dalej za odrzuceniem lub ewentualnie zamienieniem bana na 3 tygodnie mute. 

• Superka 1

image-13.png

10 godzin temu, Koriksss napisał:

No to sam sobie zaszkodziłeś nie zgłaszając i zachowując się w ten sposób, a to co napisałeś nie jest w żadnym stopniu normalne i za swoje "emocje" teraz płacisz. Skoro ktoś pisze takie "bzdury" to wystarczy to zgłosić, w dodatku bzdury, a to co Ty napisałeś to jest całkowicie co innego, to jest dopiero "chore", i nawet jeżeli dostaliby za nie tydzień to kara na pewno byłaby adekwatna, tak jak w Twoim przypadku, bo to bzdura nie była. Dalej za odrzuceniem lub ewentualnie zamienieniem bana na 3 tygodnie mute. 

Koriksss postąp jak ci podpowiada serce i odrzuć jego podanie, proszę cię. Trochę nie moja sprawa ale wyrażę zdanie i powiem że takie coś nie powinno być ani trochę tolerowane a kara powinna zostać jaka jest.

Opini od mam_fajnego77 nie odrzuciłeś a jedyną negatywną od dominooo już odrzucasz aby się nie wtrącał. Także i nie moja sprawa ale powiem że takie zachowanie jest niedopuszczalne, kara nie powinna być ani trochę zmniejszona. Moim zdaniem za takie groźby kara powinna stanowić równy miesiąc zamiast paru tygodni. Napisałeś co napisałeś, są na to dowody wiec teraz czekaj te 20 parę dni i licz się z konsekwencjami. Zamiast pisać odwołanie które oczywiście i zgodnie z sumieniem powinno zostać odrzucone następnym razem myśl co piszesz.

Niech Pan Bóg ma cię w opiece.

Zrzut ekranu 2025-06-08 151334.png

Shenzen. Kumplowalismy się i wzywaliśmy. Gdy w mojej opinii przesadzales to ci zwracałam uwagę abyś przystopował. Nie robiłeś tego ani razu więc dla świętego spokoju w takich momentach cię ignorowałam, na co denerwowałeś się jeszcze bardziej. Prosiłam cię o oddanie kilofa 5/5/5/1 oraz siekiery 5/3/3/1 który pożyczyłam ci gdy włamali ci się na konto. Stwierdziłeś że nie było takiej sytuacji- gdy poinformowałam cię że mam dowody na to że je ci pożyczyłam nagle sobie przypomniałeś że tak było ale ze mi je oddałeś. (Czym sobie potem zaprzeczyłeś bo na discordzie później pisałeś ze oddasz je następnego dnia, co się nie wydarzyło). Usuneles mnie z działki(nie pierwszy raz)mimo że były tam wspólne Itemy. Większość autofarm zakupiłam i wymaxowalam ze swoich pieniędzy. Chcę zaznaczyć że zaczęłes mi grozić ze względu na to że nie chciałam ci zasugerować jaki numer dać na lotto. Jesteś dorosłym facetem a piszesz tak obrzydliwe rzeczy mimo iż zdawałeś sobie sprawę z tego ile lat mam. Są granice "żartów" jak później nazwałeś. A villagerow ci nie zabilam. Jestem za odrzuceniem

• Wow 1

• HeadAdmin
  • Decyzja
HeadAdmin

Nie tolerujemy takiego zachowania na serwerze, kara jest adekwatna tutaj nawet nie ma pola do dyskusji. 

Prześledziłem twoją historię banów i nie jest ona jakaś mocna, stąd zdejmę ci bana, ale za to będziesz miał wyciszenie na chat do 19 lipca, myślę, że jest to uczciwe rozwiązanie obecnej sytuacji. Potraktuj to jako pierwszą i ostatnią szanse na zmianę zachowania. Wystosuj tez przeprosiny do osoby której groziłeś bo nie powinieneś się tak do nikogo odzywać, to, że się nie znamy w rzeczywistości, nie daje ci prawa tak się do kogoś odnosić. 

Pamiętaj, że każda inna prowokacja/obraza/groźby będzie skutkowała nałożeniem bana.

• Superka 1

• HeadAdmin
HeadAdmin

odwolanie_skrocone.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...