Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Eutrom

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Eutrom
Nick Administratora, który banował: Veanaye
Kiedy to się stało?: Dziś 
Opis sytuacji: Został mi dziś przedłużony ban w sumie przed chwilą za omijanie systemu blokad, gdzie interesuje mnie z której strony ominąłem blokadę bo  nie mam nawet żadnych mulciaków cała sytuacja jest śmieszna ,jeżeli uważacie że jest inaczej to niech osoba która tak twierdzi ,bądź powiedziała napisze pod postem bo chętnie usłyszę tej osoby zdanie :D
Screen bana: ...

Zrzut ekranu 2025-06-19 004015.png

Edytowane przez Eutrom

Mod Forum

Otrzymałeś bana za Doomsdaya 14 czerwca od Fillplaya. Na tym samym IP powstało dzień później o godzinie 19:46 konto o nicku nieinteresujsie. Zgodnie z taryfikatorem tworzenie kont w trakcie aktywnego bana jest zakazane i równoznaczne z wydłużeniem bana przez omijanie systemu blokad wraz z blokadą za multikonto. Dokładnie tą sytuację o 0:17 19 czerwca omawiałam z berkowskim, za jego potwierdzeniem nowy czas blokady od dnia wczorajszego wynosił 30 dni.

giphy.gif

• SAdministrator
Admin

A jednak możliwe, jesteś cwaniakiem i dobrze o tym wiemy, Ty też zdajesz sobie z tego sprawę, więc odpuść bo nie rozumiem do czego tym zmierzasz. Dowodów jest wystarczająco tyle, żeby uznać to za Twoje multikonto

• Superka 2

DP3Woc2.png

Proszę o dowód,zmierzam do tego że wasz regulamin jest do du*y dlatego mam takie a nie inne zdanie na cały temat,dawanie bana 30d za to że ma się cheaty inject na kompie proszę pomyślcie nad takimi rzeczami szczerze

Edytowane przez Eutrom
  • Nie ośmieszaj się 2

• SAdministrator
Admin
14 godzin temu, Eutrom napisał:

Proszę o dowód,

nie ma problemu kolego, dnia 16/06/2025 o godzinie 18:53 na serwer wszedł niejaki nieinteresujsie, który o dziwo 5 minut później wpisał komendę /stats Eutrom - przypadek? Otóż nie, ponieważ TEGO SAMEGO DNIA, z TEGO SAMEGO IP o 20:40 gracz EUTROM próbował wejść na serwer. Możesz rzec "ale przecież ten gracz mógł próbować wejść na moje konto" - otóż 1 sprawa - dlaczego miałby to robić? Szansa na to jest mała, druga sprawa - masz włączone logowanie premium na swoim koncie i każda próba wejścia na serwer z tego nicku nie będąc zalogowanym na koncie Microsoft jest blokowana - więc nie ma możliwości, żeby ktoś, oprócz Ciebie, próbował wejść na serwer z tego nicku.

Przestań się błaźnić i udowadniać nie wiadomo co. Skoro nasz regulamin jest do dupy to tu nie graj, nie potrafisz grać fair to graj tam gdzie Ci na cheaty pozwalają. Zostało Ci udowodnione, że miałeś odpalone cheaty na serwerze, a to już jest podstawą do wydania blokady. Koniec kropka.

Chcesz dalej cwaniakować? Nie ma problemu, każda kolejna próba będzie pogarszać Twoją sytuację bo jeżeli nie potrafisz się dostosować to my będziemy reagować, a to już strata Twojego czasu i pieniędzy wydanych na np. SVIPa, co prawda to są grosze w dzisiejszych czasach, ale to już kwestia tego czy ty w ogóle szanujesz swoje pieniądze.

• Superka 3

DP3Woc2.png

• SAdministrator
Admin

image.png

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...