Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Don_Santiago7
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Koriksss,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Don_Santiago7

Nick Administratora, który banował: oloo_
Kiedy to się stało?: 18.06.2025 godzina 10:32
Opis sytuacji: Byłem sprzwdzany o cheaty i zminimalizowałem minecrafta, kiedy wbilem na kanał na dc i wróciłem alt+ tabem do okienka z minecraftem okazalo sie ze przez mój niesamowity internet wywaliło mnie. Mam dowody na calutlą sytacje ponieważ jak tylko zaczęto mnie sprawdzac odpaliłem nagrywanie ekranu
Screen bana

Zrzut ekranu 2025-06-18 103252.png

Przedstaw nagranie @ oloo_  i jeżeli uzna, że faktycznie tak było, to zostaniesz sprawdzony ponownie, pamiętaj, że wszystkie zmiany w plikach lub usunięte pliki/programy od momentu wylogowania się będą brane pod uwagę jako brak współpracy. 

image-13.png

2 minuty temu, Koriksss napisał:

Przedstaw nagranie @ oloo_  i jeżeli uzna, że faktycznie tak było, to zostaniesz sprawdzony ponownie, pamiętaj, że wszystkie zmiany w plikach lub usunięte pliki/programy od momentu wylogowania się będą brane pod uwagę jako brak współpracy. 

a gdzie mam sie skontaktowac z oloo_ ? mam sie z nim dogadac na dc?

SMod

Dokładnie tak, już wysłałem Ci wiadomość na discordzie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...