Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Problem z wyświetlaniem skina na serwerze

xcyxzv

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: xcyxzv
Miejsce występowania błędu: Serwer, strona serwera
Opis problemu: Mam mc premium, jednak mój skin nie wyświetla się na serwerze – ani w grze, ani na stronie serwera. Na innych serwerach oraz na stronie NameMC mój skin wyświetla się poprawnie.
Dodatkowe SS'y

image.png

image.png

• SAdministrator
Admin

Jeśli grasz na zakupionej wersji gry to skorzystaj z komendy /premium na serwerze, następnie relognij.

• Superka 1

DP3Woc2.png

W dniu 17.06.2025 o 00:56, berkowskyy napisał:

Jeśli grasz na zakupionej wersji gry to skorzystaj z komendy /premium na serwerze, następnie relognij.

Nie zawsze to działa, mimo że gram na premce, to skin nie zawsze sie wyświetla, nawet jak wpisuje kilkanaście razy /premium, i relogam, to skina nie ma, czasami jest tak że nie ma go przez cały czas, a czasami sie pojawia, nie wiem od czego jest to zależne, ale zdecydowanie jest to błąd pluginu ze skinami, wiele administratorów probowało to naprawić w moim przypadku, ale u większosci konczyło sie tym że "to jakiś błąd" więc tutaj niestety faktycznie jest to Błąd 

🥀💔Tu comprendras un jour

Que les fleurs sont plus belles

Quand tu les arroses🌹❤️🩹

2076879183_image(1).png.7190e63e8ea27b915d1d7e60409249fd.png

2025-03-02_11.54.52.png

• 2 tygodnie później...

Mam podobny problem, tylko że u mnie często przy dołączaniu do serwera pokazuje się inny skin niż mój własny. Pomaga dopiero relogowanie, wtedy skin ładuje się poprawnie. Też mam wersję premium, widocznie jest jakiś problem z tymi skinami, a na stronie również mi pokazuje inny skin.