Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

elomordziaty

elomordziaty
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Marcinek,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: elomordziaty
Nick Administratora, który banował: koriksss
Długość bana: 10d
Kiedy to się stało?: 2025.6.25 14:09
Opis sytuacji: nwm o co chodzi bo gralem se normalnie a jakis mod sie mnie pyta czy jeszcze mi sie nie znudzilo po czym da mi bana za nic 
Screen banaimage.thumb.png.7d38bc03185f8f2876370fb571d8d8f4.png

• Admin Forum
Admin Forum
Napisano (edytowane)

Jako SModerator mam możliwość zablokowania gracz bez konieczności sprawdzania. Pierwszy raz do Administracji tutaj na serwerze dołączyłem ponad 2 lata temu, a 2 lata temu dostałem KidModeratora, czyli rangę, która ma możliwość sprawdzania graczy pod kątem niedozwolonych modyfikacji. Od tamtego momentu niezmiennie, edycje w edycje, lub z krótkimi przerwami przychodzicie i cheatujecie. Absurdalne jest to, że jesteście teraz oboje tutaj na forum i piszecie odwołanie od bana. Otrzymałem nagranie, sam Was chwilę obserwowałem i to wystarczyło mi aby wydać Wam blokadę. Mieliście już na tej edycji bana za cheaty, gdy kopaliście sobie na działkach korzystając z speedmine'a. Gdy napisałem do Was na chacie, że to znów Wy, automatycznie wylogowaliście się z serwera, tak samo było teraz. Zmieniliście taktykę i teraz zamiast kopać z cheatami, postanowiliście utrudniać rozgrywkę graczom walczącym na pvp uczciwie. Nie potraficie grać uczciwie, wbijacie na serwer tylko po to, żeby pocheatować i dziwicie się, że podejście do Was jest takie jakie jest. Historię w antycheacie też macie bogatą. Za odrzuceniem oczywiście i to samo napisałem pod odwołaniem Twojego kolegi. 

Edytowane przez Koriksss
  • Superka 1

image-13.png

• Administrator
Admin

Po obejrzeniu nagrania z twoim udziałem i twojego kolegi Beton_v9, odwołania odrzucam. 

image.png

• Administrator
  • Decyzja
Admin

image.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...