Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Eutrom

Eutrom

Wyróżnione odpowiedzi

Wzór podania:
1. Nick na serwerze:  Eutrom
2. Wiek: 19
3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? (tak/nie): tak

3a. Czy posiadasz Discord, jeżeli tak podaj nazwę użytkownika: eutr0m
4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?:  od 2017r około 

5. Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz to wymień je tutaj: XSadSonicX
6. Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na:
- Serwer: 20/30h
- TeamSpeak3: 4h

- Discord: 5/6h
- Forum: 3h
7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? (/stats - dowód ss): image.png
8. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? (jeżeli tak, prosimy o podanie powodów): Nie byłem nigdy karany banem,bynajmniej takowego sobie nie przypominam,lecz nie chciałbym oszukać,zawsze można sprawdzić.
9. Parę zdań o sobie (minimum 8 zdań): Cześć! jestem Michał mam 19 lat.Na codzień pracuję jako elektryk,pochodzę z okolic Gdańska.Sporo czasu spędzam przy komputerze,który przeznaczam na granie właśnie u was.Chciałbym aplikować do zespołu administracyjnego.Bywałem w administracji na innych serwerach minecraft.Jestem także w supporcie clienta minecraftowego. Chciałbym spędzać wolny czas na pomaganiu innym graczom. Jestem osobą zmotywowaną, uczciwą oraz godnym do przyjęcia do zespołu, rozwiązuje rozważnie problemy. 
10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?:  Chciałbym dostać szanse ponieważ jestem dojrzałą, rozsądną, wyrozumiałą osobą. która chętnie nauczy sie nowych rzeczy na tym serwerze w zespole jako osoba reprezentująca administracje. Chciałbym pokazać ze nadaje się do tej roli, pokaże co w mojej mocy żeby przedstawić się z jak najlepszej strony aby wykorzystać swój potencjał.

11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe?: tak
12. Jakie jest twoje doświadczenie? (nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie):  Sporo czasu spędzałem też jako admin na forum jak i serwerze w CS:GO,CS2 
tak jak napisałem wyżej także należę do administracji clienta minecraftowego

13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami?:Myślę,że w miarę dużo wiem o serwerze,ale gdybym miał jakieś problemy postaram się jak najszybciej doinformować
14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?:Jako iż są sytuacje w których nie ma adminstracji a gracze pozwalają sobie za dużo,oraz większość swojego czasu jakiego mam przeznaczam właśnie na serwer 
15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?:Myślę że mam dobrą ortografię oraz interpunkcje nigdy nie miałem z oboma przypadkami problemu,posiadam także w miarę bogate słownictwo

16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?: nie
17. Czy znasz Regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? (tak/nie): tak
18. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? (tak/niezupełnie): tak
19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza?: tak
20. Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft/TeamSpeak3/Discord/Forum? (tak/nie): tak(discord)
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)

image.png

Edytowane przez Eutrom
  • Superka 4

Podanie jest napisane zwięźle i dobrze się je czyta. Jedyne co mi przeszkadza, to brak spacji po kropkach, ale to jest drobny szczegół. 

Ortografia jest dobra, masz doświadczenie oraz dość pozytywnie wspominam Cie z serwera. 

Nie widzę przeszkód

Jestem za zaakceptowaniem podania.

• Superka 3

Dzień Dobry.

Patrząc na to jak elokwentnie, zwięźle i na temat wypowiedział się Eutrom. Na to jak spędza czas na serwerze oraz w moim klanie. Na to że już zaczął swoją przygodę na tym serwerze będąc dzieckiem. Myślę, że nada się doskonale na ModChata i warto dać mu szansę.

Jestem na tak.

Edytowane przez BulisPL
  • Superka 2

Gość buszii72

Znam michała osobiście jest pozytywną, sympatyczną osoba chętnie pomaga w rozwiązywaniu problemów. Nadawałby się na ModChata jestem w 100% na tak 

• SAdministrator
Admin

Kandydat posiada blokadę za niedozwolone modyfikacje, dyskwalifikując go o starania się o rangę ModChata

• Wow 1

DP3Woc2.png

• SAdministrator
Admin

podanie_odrzucone.png

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...