Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Awalertos

Awalertos

Wyróżnione odpowiedzi

1. Nick na serwerze: Awalertos
2. Wiek: 19
3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Nie posiadam TeamSpeak3 lecz mógłbym go pobrać jeżeli by była potrzeba
3a. Czy posiadasz Discord, jeżeli tak to podaj nazwę użytkownika: Posiadam aplikację Discord i z tego na bieżąco korzystam a mój nick na Discordzie to Awalertos
4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?: Gram już od około 2 lat (teraz to moja trzecia edycja na tym serwerze)
5. Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz, to wymień je tutaj: Nigdy nie grałem na innych nickach niż Awalertos
6. Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na:
- Serwer: Jestem w stanie poświęcić około 40 godzin lub więcej
- TeamSpeak3: cięzko mi stwierdzić ale około 5 godzin o ile będzie potrzeba pobrania go
- Discord: około 10 godzin
- Forum: podobnie co teamspeak3 czyli 5 godzin około
7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? [/stats - dowód ss]: spędziłem już 112h image.thumb.jpeg.5400cacfd9d15fcf177272ca29b7e98d.jpeg
8. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? [jeżeli tak, to prosimy o podanie powodów]: nigdy nie byłem karany banem ale za to 2 razy upomnieniem
9. Parę zdań o sobie [minimum 8 zdań]: Jestem osobą oddaną w powierzone mi zadanie. Zawsze staram się być opanowany oraz pomocny. Lubię porozmawiać z ludźmi oraz czasami także popisać. Jestem fanem gier typu strzelanki a także gier przygodowych. Uwielbiam oglądać filmy wydane przez marvela m.in. niesamowity spiderman, Kapitan Ameryka i nie tylko. Gdy mi się nudzi lubię poczytać książki. Od zawsze ciekawiły mnie zabytki a także uwielbiałem podróżować. Muzyka w moim życiu pełni bardzo ważną funkcje ponieważ dzięki niej zawsze jestem spokojny.
10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?: Jestem osobą która idealnie by się spełniła w funkcji mod chata ponieważ w przeszłości pełniłem takową funkcje na innych serwerach minecraft oraz discord więc nie bierzecie osoby która nie ma doświadczenia lecz weźmiecie osobę która będzie wiedziała jak w danej sytuacji się zachować
11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe?: Tak uważam że w przyszłości będzie możliwe abym awansował na wyższą rangę wraz z rozwojem moich umiejętności
12. Jakie jest Twoje doświadczenie? [nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie]: Jestem osobą która jest na bieżąco z trendami oraz jak wyżej wspomniałem mam doświadczenie na serwerach discord jak i minecraft byłem moderatorem na mniejszym serwerze który finalnie upadł przez brak chęci Właściciela serwera. 
13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami?: Moją znajomość odnośnie serwera i jego mechanik uznaję za bardzo dobrą gdy są jakieś zmiany na serwerze to w dość krótkim czasie je zauważam 
14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?: Zmotywowało mnie fakt że zawsze bardzo dobrze pełniłem tą funkcję oraz lubiłem pomagać graczom w różnych problemach
15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?: Moją znajomość ortografii i interpunkcji oceniam na dobrą 
16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?: Tak posiadam dysgrafie oraz dysleksje
17. Czy znasz regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? [tak/nie]: Tak znam taryfikator kar 
18. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? [tak/niezupełnie]: niezupełnie 
19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza?: Jak już wspomniałem jestem osobą opanowaną więc odpowiedź brzmi tak jestem w stanie zachować spokój w każdej sytuacji oraz uważam że byłbym w stanie poradzić sobie z każdym typem gracza
20. Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft/TeamSpeak3/Discord/Forum? [tak/nie]: Obecnie już nie posiadam takowych rang

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Edytowane przez Awalertos
  • Idk 1

3 minuty temu, Lukazein napisał:

Bardzo dobrze opisane odpowiedzi na pytania. Nie zauważyłem w grze żadnych sytuacji na nie. Jestem zdecydowanie na TAK.

Dziękuję bardzo za twoją opinie na której bardzo mi zależało jak i na opinii innych graczy oraz administratorów

KidMod

Witaj, ładnie rozpisane podanie widuję na serwerze, bardzo dobry czas Online na + Brak większych kar. Widziałem, że się udzielasz również to, że masz „ jakieś „ doświadczenie. Jedyne zdanie mnie zawiodło…

12 godzin temu, Awalertos napisał:

10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?: Jestem osobą która idealnie by się spełniła w funkcji mod chata ponieważ w przeszłości pełniłem takową funkcje na innych serwerach minecraft oraz discord więc nie bierzecie osoby która nie ma doświadczenia lecz weźmiecie osobę która będzie wiedziała jak w danej sytuacji się zachować).

moim zdaniem, to nie jest na miejscu. Każdy ma równe szansę a Administracja do każdego podania podchodzi indywidualnie. Osoby bez doświadczenia również mogą bardzo dobrze się spisać powiedziałbym, ze lepiej od osób, które maja „ doświadczenie „  dlatego, że naszych zasad nauczą się od podstawi i nic im się nie będzie mylić z zasad „ innych serwerow „ 

Podanie oceniam na Neutralne z lekką przewagą na Negatywne

Edytowane przez _ZmK_
  • Like 1
  • Przytulas 1

46 minut temu, _ZmK_ napisał:

Witaj, ładnie rozpisane podanie widuję na serwerze, bardzo dobry czas Online na + Brak większych kar. Widziałem, że się udzielasz również to, że masz „ jakieś „ doświadczenie. Jedyne zdanie mnie zawiodło…

moim zdaniem, to nie jest na miejscu. Każdy ma równe szansę a Administracja do każdego podania podchodzi indywidualnie. Osoby bez doświadczenia również mogą bardzo dobrze się spisać powiedziałbym, ze lepiej od osób, które maja „ doświadczenie „  dlatego, że naszych zasad nauczą się od podstawi i nic im się nie będzie mylić z zasad „ innych serwerow „ 

Podanie oceniam na Neutralne z lekką przewagą na Negatywne

Dziękuję za ocenienie mojego podania, masz rację osoby które nie mają doświadczenia na serwerach też mogą pełnić dobrze funkcje mod czata gdyż zawsze można się nauczyć jak pełnić takową funkcję. A odnośnie mylenia z zasad "innych serwerów" to ja zawsze pilnuje według taryfikatora kar danego serwera i zawsze dwa razy sprawdzam czy aby na pewno postępuję zgodnie z regulaminem. Pozdrawiam serdecznie oraz życzę miłego weekendu