Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

prawie_normalny

prawie_normalny

Wyróżnione odpowiedzi

1. Nick na serwerze: prawie_normalny
2. Wiek: 17
3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? Tak
3. Czy posiadasz Discord? Jeżeli tak, podaj nazwę użytkownika: prawie_normalny
4. Ile grasz już na serwerze RealCraft? 2–4 lata z przerwami
5. Jeżeli grałeś wcześniej na innych nickach i je pamiętasz, wymień je tutaj: Spalony_Sprzat

6. Ile czasu będziesz mógł poświęcić tygodniowo na:

• Serwer: 5–7 godzin dziennie

• TeamSpeak3: 3–5 godzin dziennie

• Discord: 5–7 godzin dziennie

• Forum: 5–7 godzin dziennie

7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? Około 100 godzin
8. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? (Jeżeli tak, prosimy o podanie powodów): Nie, nigdy nie byłem karany
9. Parę zdań o sobie (minimum 8 zdań):
Cześć, mam na imię Mateusz, mam 17 lat, a w tym roku kończę 18. W wolnym czasie jeżdżę rowerem  zarówno po trasach rowerowych, jak i po dzikich szlakach. Gram też prawie codziennie w Minecrafta na serwerze RealCraft. Jestem osobą miłą i pomocną, a także kreatywną potrafię wnieść pozytywną atmosferę na serwer. Lubię pomagać innym, szczególnie gdy są w potrzebie. Jestem pełen energii i mam wiele pomysłów, które mogą przyczynić się do rozwoju społeczności. Interesuję się rozwiązywaniem problemów i lubię się uczyć nowych rzeczy. Cenię sobie uczciwość i współpracę z innymi graczami.

10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?
Ponieważ chcę wspierać serwer na czacie i w przyszłości awansować, by jeszcze skuteczniej pomagać administracji.

11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe? Tak
12. Jakie jest Twoje doświadczenie? (Nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie): Posiadam pewne doświadczenie w grze oraz w komunikacji na Discordzie i forum
13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami? Tak
14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w administracji?
Gram na serwerze od dłuższego czasu i chciałbym wspierać administrację w jego rozwoju i utrzymaniu porządku

15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji? Dobrze
16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne? Nie
17. Czy znasz Regulamin oraz Taryfikator Kar znajdujący się na forum? Tak
18. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? Niezbyt dobrze, ale jestem gotów się nauczyć
19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił(a)byś poradzić sobie z każdym typem gracza? Tak
20. Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft / TeamSpeak3 / Discord / Forum? Nie

75d87837-0d24-40d0-b4e6-de5d9adb6c73.jpg

Edytowane przez prawie_normalny

Mod Forum

Niestety, ale jestem za odrzuceniem. Masz problem z gramatyką i interpunkcją, co jest znacznie zauważalne w punkcie 9. Mimo, że lubię czytać to czytanie twojego podania sprawiło mi trudność. Ze względu na to, że na pomocy piszą także dzieci, dawałbyś im nieprawidłowe wzorce, szczególnie jeżeli odpisywałbyś im w taki sposób, w jaki napisałeś podanie.

giphy.gif