Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nitka_10

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...
Nick Administratora, który banował: ...
Kiedy to się stało?: ...
Opis sytuacji: ...
Screen bana: ...

Nick zbanowanego:
beczka22

Nick Administratora, który banował:
FillPlay

Długość bana:
5d

Kiedy to się stało?:
2025 06.12 21:23

Opis sytuacji:
Dzień dobry,
Zostałem zbanowany za przyznanie się do używania cheatów, jednak chciałbym stanowczo zaprzeczyć, jakobym używał jakichkolwiek niedozwolonych wspomagaczy. Gram uczciwie i przestrzegam regulaminu serwera wbiłem raz na cheatch ale nie używałem na tym serwerze. Możliwe, że sytuacja wynikła z powodu że jakiś typ z amenu się spłakał.
Proszę o ponowne rozpatrzenie sprawy, ewentualnie przeanalizowanie logów z gry, które mogą pomóc wyjaśnić sytuację.
Zależy mi na uczciwej grze i możliwości dalszego uczestniczenia w społeczności.

Screen bana:
image.thumb.png.95d0f0ca3809411033b3fd10f51ccb99.png

Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojego odwołania.

Z poważaniem,
beczka22

• XD 2

SMod

Kara za przyznanie jest i tak karą skróconą. Początkowo przyznałeś się nawet do posiadania, ale zaprzeczyłeś używania, injecta - doomsdaya. W przypadku injectów banujemy zazwyczaj za samo posiadanie ich na komputerze, ale u ciebie sprawa dotyczyła perfidnego wkopania się na wieśniaki, dlatego chciałem cię sprawdzić pod kątem xraya, do którego sam się przyznałeś. Nie wiem czy jest sens sprawdzania cię w tym momencie, kiedy powinieneś dostać o wiele dłuższego bana oraz przez ten czas mogłeś sobie dokładnie wyczyścić logi

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

Ciesz się, że nie dostałeś 4 tygodni tak jak napisał @ Fillplay. Kara w tym przypadku jest wyjątkowo krótka i nie ma mowy o jej skróceniu nawet jeżeli nie mogłeś rozmawiać. Podczas sprawdzania nie musisz się odzywać, wystarczy, że dasz tymczasowy dostęp do komputera Administratorowi, który Cię sprawdza, resztę można dogadać pisząc. Odwołanie odrzucam i nie polecam uruchamiać gdziekolwiek doomsdaya, ponieważ następnym razem kara będzie znacząco dłuższa, nawet za samo posiadanie. 

• Superka 1

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...