Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

GetBetter_TM8

GetBetter_TM

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... GetBetter_TM8
Nick Administratora, który banował: ... xXOskar
Kiedy to się stało?: ... 11.06.2025
Opis sytuacji: ...ogolnie to zaxcie spytal mnie sie czy chce zarobic powiedzialem ze tak teples sie do niego
przelalem mu cale moje saldo ktore mialem na konice
i powiedzial mi zebym sprzedawal emeraldy
zeby bylo szybiej komenda /ostatnisprzedaj
bylem podjarany iloscia tych emeraldow jak sie pytalem skad je tyle ma to odpowiadal sie gra sie ma
albo ze ludzie z klanu mu daja
i oddal mi moja cala sume w postaci emeraldow
i jak wczesniej mowil ze da mi zarobic to dodatkowo z tych emeraldow dal mi 350k z tego co pamietam
ja niewiedzialem ze te itemy sa kopiowane
ogl np jak wchodze na kanal do nich to nagle jest cisza lub zmieniaja temat
i nic mi nie mowia
nie mialem o niczym pojecia
i niewiem co mam jeszcze napisac
to tyle co wiem
prosze o wyrozumialosc. Z gory dziekuje
Screen bana: ...

abnfabof.png

jestem na tak, to nie jego wina ze był wykorzystywany i tak pewnie nie ma na niego dowod tak jak zawsze z xXoskarem i jeszcze napewno tego nie wyjasnił z nim tego na dc/ts

• Superka 1

Ciężki temat....I ciężko się to czyta...
Mimo wszystko dałbym szansę na pozytywne rozpatrzenie podania, bo nie jesteś jedyną osobą, która mogła zostać wykorzystana przez niewiedzę. Czasem można dać się wciągnąć w coś, czego konsekwencji się nie przewidziało - choć w tym przypadku nie chodzi nawet o przewidywanie, tylko o zwykłe logiczne myślenie.

Próbuję zrozumieć Twoją perspektywę, ale naprawdę nie pojmuję jak można być tak mało lotnym.

Mam nadzieję, że wyciągniesz z tego jakąś lekcję. I mimo wszystko - Powodzenia :)

• Superka 1

21 minut temu, jaroshsynku napisał:

Ciężki temat....I ciężko się to czyta...
Mimo wszystko dałbym szansę na pozytywne rozpatrzenie podania, bo nie jesteś jedyną osobą, która mogła zostać wykorzystana przez niewiedzę. Czasem można dać się wciągnąć w coś, czego konsekwencji się nie przewidziało - choć w tym przypadku nie chodzi nawet o przewidywanie, tylko o zwykłe logiczne myślenie.

Próbuję zrozumieć Twoją perspektywę, ale naprawdę nie pojmuję jak można być tak mało lotnym.

Mam nadzieję, że wyciągniesz z tego jakąś lekcję. I mimo wszystko - Powodzenia :)

dziekuje <3

• SAdministrator
Admin

Ban został zniesiony już jakiś czas temu

DP3Woc2.png

• SAdministrator
Admin

image.png

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...