Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

itzzzktos

Gość itzzzktos

Wyróżnione odpowiedzi

Gość itzzzktos

1. Nick na serwerze: itzzzktos
2. Wiek: 16
3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? (tak/nie):  TeamSpeak3 nie mam ale mikro sprawny

3a. Czy posiadasz Discord, jeżeli tak podaj nazwę użytkownika: yojozzz
4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?: W tej edycji mało ale kiedyś grałam codziennie jakoś 3/4 lata temu XD

5. Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz to wymień je tutaj: LenaGaming213711 i chyba jeszcze jeden ale nie pamiętam bo były 2 nicki które się prawie nie różniły ale nie pamiętam dokładnie.
6. Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na:
- Serwer: 7-14h to zależy teraz w wakacje będę dużo
- TeamSpeak3: 1h nie wiem co to ale pobiorę jak jest to ważne

- Discord: 4h  
- Forum: 2h
7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? (/stats - dowód ss):  W tej edycji mało ale będę dużo grać. image.thumb.png.ed11024197bf672f2b05d1b125dcb972.png
8. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? (jeżeli tak, prosimy o podanie powodów):  Tak bo kolega znał moje hasło i jak się pokłóciliśmy to wbił mi na konto i chyba cheaty miał już nie pamiętam dawno to było.
9. Parę zdań o sobie (minimum 8 zdań): Mam na imię Lena. Trenuje pływanie. Mieszkam w woj wielkopolskim. Uczę się na kierunku grafika i poligrafia cyfrowa (technikum). Interesuje się projektowaniem i lubię grać w minecrafta i w inne gry na steam. Jestem miła, pomocna, kreatywna. Lubię grać na pianinie nie za bardzo mi to wychodzi bo sama się uczę XD. No i bardzo lubię kontakty z innymi pisać/gadać. No i często wygrywam zawody z biegania.
10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?: Umiem pomagać w problemach serwerowych. Jestem cierpliwa i myślę że potrafię ogarnąć czat serwerowy żeby wszyscy czuli się dobrze i się szanowali. Jestem pomocna więc na pewno jak mnie wybierzecie to będę pomagać graczą jak będą mieli jakiś problem. Będę  aktywna codziennie. Znam zasady serwera. Myślę że poradzę sobie w roli modchata.

11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe?: Tak
12. Jakie jest twoje doświadczenie? (nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie):  Nie mam

13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami? Dobrze i jestem na bieżąco z nowościami.
14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?: Chciałam kiedyś mieć jakąś rangę na waszym serwerze ale nie miałam odpowiedniego wieku a teraz mam i bardzo lubię wasz serwer więc postanowiłam spróbować.
15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?: 8/10

16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?: Nie
17. Czy znasz Regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? (tak/nie): Tak
18. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? (tak/niezupełnie): Nie ale  mogę się nauczyć.
19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza?: Tak 
20. Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft/TeamSpeak3/Discord/Forum? (tak/nie): Nie