Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

_napolelos_ss

_napolelos_ss

Wyróżnione odpowiedzi

1. Nick na serwerze: _napolelos_ss
2. Wiek: 16lat
3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: nie mam teamspeaka ale mam mikorofon
3a. Czy posiadasz Discord, jeżeli tak to podaj nazwę użytkownika78._xyx_.78
4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?: 87h ale nie na tym koncie
5. Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz, to wymień je tutaj: nie pamiętam chyba aanaaseczek ale nwm
6. Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na:
- Serwer: ... 4dni tygodniowo od 8 do 20
- TeamSpeak3: ...nwm co to 
- Discord: ...7dni w tygodniu0d 7 do 23
- Forum: ...3dni w tygodniu od 10 do 15
7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? [/stats - dowód ss]:0h
8. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? [jeżeli tak, to prosimy o podanie powodów]: ... nie 
9. Parę zdań o sobie [minimum 8 zdań]: ... mam na imię Kuba mieszkam w województwie małopolskim na co dzień zajmuje się informatyką i budowlanką mam dużo wolnego czasu i jestme chętny do pomocy na serwerze. jestem tez w zawodówce budowlanej i będe miec firme 
10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?: ...umiem rozmawiac z ludzmi i pomagac w problemach serwerowych moge tez budowac spawna itp mam duzo wolnego czasu
11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe?: ...raczej tak
12. Jakie jest Twoje doświadczenie? [nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie]: ... wysokie 
13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami?: ... narazie slabo ale bedzie jeszcze lepiej
14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?: ... nudzi mi sie a lubie pomagac
15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?: ...7/10
16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?: ...nie
17. Czy znasz regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? [tak/nie]: ...tak
18. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? [tak/niezupełnie]: ...nie
19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza?: ... na spokojnie jestem cierpliwy i umiem rozmawiac
20. Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft/TeamSpeak3/Discord/Forum? [tak/nie]: ...nie

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

• Dislike 1

• HeadAdmin
HeadAdmin

podanie_odrzucone.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...