Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Shadow13

shadow13

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...shadow13 
Nick Administratora, który banował: ...Zabsong 
Kiedy to się stało?: ...11.06.2025
Opis sytuacji: ...Cześć zwracam się z uprzejmą prośbą o rozpatrzenie mojego odwołania od bana. Mój nick w grze to shadow13 a ban otrzymałem dnia 11.06.2025.Powodem bana była współpraca z zaxcie i bejmianek .Chodzi o to że nie wiedziałem co robie.Bardzo zależy mi na powrocie, ponieważ spędziłem tu wiele miłych chwil. Naprawdę uważam że perma mam niesłusznie.

Jeśli istnieje możliwość odbanowania byłbym bardzo wdzięczny za danie mi drugiej szansy. Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojej prośby.Pozdrawiam serdecznie Shadow13 chciałem jeszcze dodać że nawet pojęcia o kopiowaniu nie miałem 17496783669798873339181822778502.thumb.jpg.6b61dc246d6af0f6bfcf2bb03778ed76.jpg
Screen bana: ... 

Jestem za odrzuceniem.

Najpierw na DC piszesz, że nic nie zrobiłeś. Potem tutaj, że jednak to zrobiłeś i chcesz drugą szansę - czyli najpierw kłamiesz i obwiniasz wszystkich dookoła sprzedając się na nich, byle żeby dostać ub, a potem na forum "ładnie przepraszasz". Pomijając już fakt, że złożyłeś podanie na modchata, co moim zdaniem powinno znaczyć o twojej świadomości konsekwencji takich wybryków. Oskar ci już jasno napisał, że odwołanie nic nie da, więc tak na prawdę nie wiem czemu mimo to postanowiłeś to odwołanie napisać.

Edit:

Dodając jeszcze że edytujesz odwołanie pod wersje wygodniejszą i bardziej skłaniającą do ub, nie mam wątpliwości że kłamiesz. Nie stawiasz się w dobrym świetle, wręcz podkopujesz pod sobą coraz głębsze dołki. Mówiąc, że nie wiedziałeś co robisz, upewniasz mnie tylko w przekonaniu, że taka przerwa dobrze ci zrobi, bo kto wie co jeszcze możesz narobić na serwerze "nie będąc świadom swoich czynów".

Edytowane przez Helpka
  • Superka 3

❤️ Helpka ❤️ 

Oczywiście pomijając to, że odwołanie zostało źle napisane nie widzę jego sensu. Dostałeś bana za współpracę (z kimś kto chyba ma perma niestety nie mam pewność bo sam siedzie na banach) i jednak zdawałeś sobie z tego sprawę, przypominam ci także, że raptem kilka dni temu składałeś podanie na ModChata w ktorym opisywałeś się w superlatywach które okazują się fałszywe. Mimo, że cię lubię to w tej sprawie jestem za odrzuceniem i chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego. (I pamiętaj aby na przyszłość zrobić zrzut ekranu bo te zdjęcie telefonem boli w oczy)

Edytowane przez Edward Gierek
  • Superka 2

Neutral. Shadow, wiedziałeś dobrze o co chodzi z kopiowaniem i jeszcze próbujesz się wybielić. Po za tym na vc rcka wyzywales bejmianka i zaxa. Zrób to co jest w powodzie bana i tyle. 

Edit: jestem za skróceniem bana dla shadowa. Pomimo tego jaki jest to uważam, że perm ban to przesadna kara, ponieważ nie powinien być traktowany na równi z innymi. Ban powinien trwać +- dwa tygodnie.

Edytowane przez WyspyKanaryjskie
  • Superka 1

chipi chipi chapa chapa dubi dubi daba daba 

BOOM BOOM BOOM BOOM

chipi.jpg

Jestem za odrzuceniem, myślę shadow że może i twierdzisz że nie wiedziałeś ale patrząc jak bardzo jesteś uzależniony od serwera to przerwa dobrze ci zrobi. Oskar napisał ci że odwołanie ci nic nie da, na siłę oznaczałeś i biegałeś od jednego admina do drugiego. Nie masz swojego zdania tylko podporządkujesz się do każdego z osobna niby z bejmiankiem się kolegowałeś a padały inne słowa w okół innych ludzi raz że szkoda że ma perma a potem dobrze że ma perma 

• Superka 2

dzeton, wez ty juz nie klam dobrze wiesz o co chodzilo bo sam mi sprzedawales bloki eme z kopiowania i prosiles o kolejne itemki. chciales wykiwac lorda ale lord wykiwal ciebie

• Superka 1

Witam was, czcigodni.
Nadszedł czas, aby to sam Bejmianek zajął stanowisko w tej sprawie. Pokuszę się o zacytowanie klasyki: „Jak wpadłeś między wrony, to kraczesz tak jak i one.” Dla pogłębienia waszej wiedzy przytoczę również bliskoznaczne przysłowie z języka sąsiada naszego kraju: „Wer mit den Wölfen heult, wird ein Wolf.” Co w przekładzie znaczy: „Kto wyje z wilkami, ten staje się wilkiem.” Z natury, ten kto zna przysłowia, nie może być człowiekiem złym — jak mawiano w filmie Amelia w reżyserii Jean-Pierre’a Jeuneta. Nie twierdzę, że wy, drodzy czytelnicy tego wpisu, jesteście źli — jeno pozwoliłem sobie nawiązanie do tego już klasyku. Jeszcze nie opadł kurz po jego premierze, a już dawno mówi się o nim jak o dziele, które na stałe wpisało się w kanon światowego kina. 

Ale do rzeczy, mili państwo. Środek nocy to, a więc winienem się streścić..

Człek zza krat, który pokusił się o amnestię, przemawiając w pierwszej osobie, usiłował zrzucić z siebie winę, oczerniając tych, którzy dzielili z nim los. Lecz tym samym sam się skompromitował. Z moich słów jasno wynika, że to Shadow jest winny jak nikt inny. culpa manifesta est, Niegodne to – udawać niewinnego, będąc sprawcą i współautorem haniebnych czynów.
Otrzymawszy karę za niesubordynację wobec towarzyszy – lorda Zaxcie i bejmianka – zamiast milczenia, wybrał profanację: zniewagi tekstowe i głosowe vox profana, wypowiedziane im prosto w twarz in faciem.

jeśli komukolwiek nie idzie zrozumieć moich słów, to chętnie objaśnię w wiadomości prywatnej :)

ja bejmianek, dziecinny, z fałszywą osobowością, prowokujący a prywatnie dziecinny prowokujący, elegancki, przystojny, wykształcony, ludzie, którym dane było poznać mnie prywatnie, prawią o mnie jeno w samych superlatywach.

Jestem za tym, aby sankcja nie była jedynie symboliczna, lecz miała rzeczywisty charakter – a nawet została przedłużona, jeśli okoliczności będą tego wymagać.

• Superka 2

Jestem za odrzuceniem odwołania o unbana, ponieważ nałożona kara była słuszna. Decyzja o banie została podjęta na podstawie jasno określonych zasad i naruszeń, których użytkownik się dopuścił. Nie widzę podstaw do jej cofnięcia. 

Pozdrawiam niewid3k

• Superka 1

56 minut temu, shadow13 napisał:

Zaxcie ty kłamiesz ja nawet bloków eme nie miałem 

Jeśli tak napisał Lord Zaxcie, to jest to niemal rzecz święta. Dlatego przestań z próbami insynuacji wobec mego kolegi — niegodne jest rzucać cień podejrzeń tam, gdzie panuje jasność.

• Superka 1
  • Skull 1
  • XD 1

Za odrzuceniem

Chłopcy się podnieci ze znaleźli Buga i go wykorzystali jak mogli i zakończyli karierę a pierwsi będą do pisania odwołania myślę że będzie drugie dno w tej sprawie :)

• Sigma 1

The King Is Back

Wyjdź z Conora Mcgregora GIF autorstwa UFC

3 minuty temu, Internet napisał:

Za odrzuceniem

Chłopcy się podnieci ze znaleźli Buga i go wykorzystali jak mogli i zakończyli karierę a pierwsi będą do pisania odwołania myślę że będzie drugie dno w tej sprawie :)

''Chłopcy się podniecili''. Proszę, baczniej dobieraj słowa i ton wypowiedzi. Gołowąs, świeżo po opuszczeniu łona matki, nie będzie mnie tutaj oczerniał. Kolego, to właśnie ty piszesz takie rzeczy — wszyscy znamy twoją przeszłość.
Nie tak dawno, gdy miałeś grubszą blokadę, pisałeś do mnie na discordzie czy w grze z multikont, prosząc o wsparcie — kilof czy coś na start.
A teraz nagle jesteś taki święty? Chyba każdy, kto trafi za kratki, nawraca się na pokaz, hahaha, środek nocy a ten przyprawia mnie o łzy ze śmiechu!

• Superka 1
  • Mrozi 1

3 minuty temu, bejmianek napisał:

''Chłopcy się podniecili''. Proszę, baczniej dobieraj słowa i ton wypowiedzi. Gołowąs, świeżo po opuszczeniu łona matki, nie będzie mnie tutaj oczerniał. Kolego, to właśnie ty piszesz takie rzeczy — wszyscy znamy twoją przeszłość.
Nie tak dawno, gdy miałeś grubszą blokadę, pisałeś do mnie na discordzie czy w grze z multikont, prosząc o wsparcie — kilof czy coś na start.
A teraz nagle jesteś taki święty? Chyba każdy, kto trafi za kratki, nawraca się na pokaz, hahaha, środek nocy a ten przyprawia mnie o łzy ze śmiechu!

Czekam panie kolego na jakiegoś screnna gdzie pisałem ci że gram na multikoncie 

lub gdzie proszę cię o kilof XD

I z tego co widzę to mało znasz moja przeszłość skoro piszesz [Kto trafi do kratki, Nawraca się na pokaz]

a no łzy w nocy polecam krople do oczu bo mogą boleć po siedzeniu cały dzień przed komputerem :)

Z jak myślisz ze biłem do ciebie z tekstem [chłopcy się podniecili] to nie masz racji było to skierowane

do shadow13 :) 

The King Is Back

Wyjdź z Conora Mcgregora GIF autorstwa UFC

normalnie mądry polak po szkodzie

Ofc, że na nie wczoraj na dc sam się gubiłeś w tym co piszesz "nie wiedziałem o kopiowaniu" teraz "jednak wiedziałem" więc xd (edytowanie odwołania tak jak helpka napisała "by było wygodniej" ci nic nie daje). Pozdro

• Superka 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Witam

Jako głos ludu wydam teraz swoją opinie

Jak każdy mógł zauważyć już wiele razy, Shadow jest osobą nieświadomą, nieogarniętą, zagubioną, nieprzytomną, rozkojarzoną, zdezorientowaną, oderwaną od rzeczywistości, nieobecną, bezrefleksyjną i zamyśloną. 

Jak również wszyscy wiemy - zrobi co mu się powie (przykład: miauczenie na vc za "tak" w podaniu). Shadow to osoba, która jest tak atencyjna, ze Marianna Shreiber przy nim to pikuś.

Jednak - nie jest on ubezwłasnowolniony czy niepełnosprawny, dowód:
image.png.049cdc9e611e80bc4e2be1ba1fa79b2c.png

Dodatkowo miesza sie w zeznaniach, raz nie widział o kopiowaniu, raz wiedział. Po otrzymaniu bana zaczął atakować wszystko i wszystkich - to pokazuje jego kolejną złą cechę - impulsywność. 

image.png.47ebbefce160267b7218374867b87199.png

image.png.18ca14ebddd6eeeb5ae51fb88cd858d9.png

image.png.19cfb1148d6db98bf93ea49cb744b9ee.png

image.png.849800bcc3bb6c68390a7316e6dd0c8e.png

Screeny wyżej pokazują, że nie jest on jak standardowy 22 latek, bardziej psychicznie przypomina 10 latka.

Jestem za odrzuceniem odwołania temu urwisowi - dodatkowo zachęcam administracji zastanowić się, czy nie lepiej dla wszystkich (w tym dla niego) nie będzie zbanowanie go również na discordzie, chłopak za bardzo przywiązał się do serwera.

Skibidi dla Was

• Superka 2

Hej,

Stanowczo nie popieram współpracy z osobami które kopiują lub w jakikolwiek sposób łamią zasady serwera.
Natomiast każda osoba, która gra trochę na serwerze, zna Shadow'a i wie jaki jest.
Z mojej perspektywy wygląda to jakby został wykorzystany. Shadow bardzo łatwo ulega presji oraz, NIESTETY, łatwo nim manipulować.

Warto też zaznaczyć, że Shadow mierzy się na co dzień z pewnymi trudnościami, co sprawia, że często działa pod wpływem emocji i potrafi szybko zmieniać zdanie. Nie usprawiedliwia to jego działań, ale myślę, że warto wziąć to pod uwagę.
Uważam, że ban był słuszną reakcją, ale jednocześnie jestem kontrowersyjnie za rozważeniem jego skrócenia. Czasowa kara mogłaby być wystarczającym sygnałem, by Shadow wyciągnął wnioski, a jednocześnie nie przekreślałaby go całkowicie jako gracza na tej edycji.

Edytowane przez jaroshsynku
  • Superka 1

• HeadAdmin
HeadAdmin
37 minut temu, jaroshsynku napisał:

estem kontrowersyjnie za rozważeniem jego skrócenia

Podziwiam za jedyne zdroworozsądkowe podejście do tematu.

Jednakże, jako, że jestem skłonny uwierzyć, iż zaxice i bejmian róbowali Cie również pogrążyć, bana ściągnę.

• Superka 1
  • Wow 1

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• HeadAdmin
HeadAdmin

image.png

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...