Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Jolantax
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Nolifequ,

Wyróżnione odpowiedzi

1. Nick na serwerze: Jolantax
2. Wiek: 21
3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak
3a. Czy posiadasz Discord, jeżeli tak to podaj nazwę użytkownika: _turas11
4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?: od listopada 2023
5. Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz, to wymień je tutaj: Turek
6. Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na:
- Serwer: 21h
- TeamSpeak3: 6
- Discord: 10
- Forum: 6
7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? [/stats - dowód ss]:image.thumb.png.2ec79a74ee9670efd4b3021e8532b7d0.png
8. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? [jeżeli tak, to prosimy o podanie powodów]:  Prawdopodobnie byłem, powodów niestety nie pamiętam.
9. Parę zdań o sobie [minimum 8 zdań]:

Cześć! Nazywam się Wojtek, mam 21 lat. Jestem aktywny na serwerze od dłuższego czasu, przyciągnięty nie tylko fajną rozgrywką, ale także pozytywną, tętniącą życiem społecznością. Z przekonaniem aplikuję ponownie do zespołu administracyjnego. Uwielbiam Minecrafta i chciałbym spędzać wolny czas ucząc się nowych mechanik serwera i nawiązując kontakty z innymi graczami. Był czas w przeszłości, kiedy popełniłem wiele błędów - decyzji, które teraz, patrząc wstecz, uważam za nieodpowiedzialne i szkodliwe dla serwera. Głęboko tego żałuję i chcę podkreślić, że te błędy były dla mnie ważnymi lekcjami. Nauczyłem się z nich wiele: przede wszystkim pokory, odpowiedzialności i zrozumienia. Jestem 'dobrym' graczem, spokojnym i współpracującym. Potrafię działać rozważnie nawet pod presją i postrzegać przeszłe doświadczenia jako solidny fundament przyszłego rozwoju. Jeśli nadarzy się okazja, zrobię wszystko, co w mojej mocy, aby w pełni wykorzystać swój potencjał i udowodnić, że mogę być wartościowym członkiem zespołu.
10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?

Byłem już częścią administracji i doskonale wiem, z czym wiąże się ta rola. Niestety, w przeszłości popełniłem błędy, które sprawiły, że straciłem to zaufanie – i szczerze tego żałuję. Od tamtej pory wiele się zmieniło: wyciągnąłem wnioski, dojrzałem i zrozumiałem, jak ważna jest odpowiedzialność i współpraca w zespole. Dziś chciałbym dostać drugą szansę, by udowodnić, że potrafię działać z myślą o dobru serwera i jego społeczności. Mam już doświadczenie, znam strukturę i zasady, a przede wszystkim – mam motywację, by naprawić swoje dawne błędy i być realnym wsparciem dla ekipy.

11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe?: Tak
12. Jakie jest Twoje doświadczenie? [nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie]: Mam doświadczenie dość bogate.
13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami?: Oceniam bardzo wysoko, znam większość nowości.
14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?: Miłe wspomnienia z czasów pobytu w administracji.
15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?: Ortografia oraz interpunkcja jest u mnie na poziomie wysokim.
16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?: Nie
17. Czy znasz regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? [tak/nie]: Tak
18. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? [tak/niezupełnie]: Niezupełnie, zapomniałem od ostatniego czasu jak byłem w administracji.
19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza?: Tak
20. Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft/TeamSpeak3/Discord/Forum? [tak/nie]: Tak (serwer społecznościowy na discordzie)

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Edytowane przez Jolantax
Usuniecie zdublowanego wzoru
  • XD 1

Mod Forum

Turka znam już dłuższy czas i wiem, co było wcześniej, więc chcę wyrazić swoją opinię!! Widać u Ciebie ogromne zmiany na lepsze, mimo sytuacji, które niestety miały miejsce. Miałam już okazję z Tobą współpracować, rozmawiać i pisać wcześniej, więc wiem, że ta zmiana faktycznie zaszła. Jak już każdy wie – każdy jest człowiekiem i popełnia błędy, które mogą wyrobić o nas niekorzystną opinię, lecz po to jest druga szansa, żeby osoba mogła się wykazać i pokazać zmianę! Sama dostałam taką szansę i mam wrażenie, że swoją rolę w administracji wykonuję poprawnie i staram się jak mogę. Każdy uczy się na błędach, bo to jest część człowieka i tego się nie pominie! Tak jak wspomniałam, miałam okazję zobaczyć Cię w akcji i wiem, że potrafisz zachować spokój i podejść do rozmowy z drugą osobą na luzie, żeby normalnie wytłumaczyć dany problem. Dlatego według mnie zasługujesz na szansę i mogę śmiało powiedzieć, że pomimo tych sytuacji jestem na TAK.

Życzę powodzenia! <3

• Superka 1

• Administrator
  • Decyzja
Admin

Ze względu na przeszłość kandydata, nie ma on możliwości ubiegania się o rangę administracyjną na serwerze.

• Superka 1
  • Like 1
  • Sad 1

• Administrator
Admin

podanie_odrzucone.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...