Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

A_angel97

A_angel79

Wyróżnione odpowiedzi

1. Nick na serwerze: A_angel97
2. Wiek: 19 lat.
3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak, posiadam.
3a. Czy posiadasz Discord, jeżeli tak to podaj nazwę użytkownika: Tak, mój nick to: _angel005
4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?: Już od pół roku.
5. Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz, to wymień je tutaj: Nie grałam na innych nickach.
6. Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na:
- Serwer: 40 godzin
- TeamSpeak3: 10 godzin
- Discord: 20 godzin 
- Forum: 10 godzin
7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? [/stats - dowód ss]: 150 godzin image.thumb.png.a7582a2d297a292dfd75eff4f37e0108.png

8. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? [jeżeli tak, to prosimy o podanie powodów]: Nigdy.
9. Parę zdań o sobie [minimum 8 zdań]: Cześć! Mam na imię Angelika. Interesuję się muzyką i lubię odkrywać nowe gatunki oraz wykonawców. Gram w Minecrafta od wielu lat, dzięki czemu dobrze znam zasady gry i potrafię odnaleźć się na różnych serwerach. Lubię pomagać innym graczom i dbać o przyjazną atmosferę na czacie. Obecnie uczęszczam do liceum zaocznego, więc mam dużo wolnego czasu, który mogę przeznaczyć na aktywność na serwerze. Zależy mi na tym, żeby serwer był przyjaznym miejscem dla wszystkich graczy. Jestem osobą cierpliwą, odpowiedzialną i potrafię zachować spokój w trudnych sytuacjach. Chciałabym dołączyć do ekipy moderacyjnej, aby wspierać społeczność i dbać o porządek na czacie. Uważam, że moja aktywność i pozytywne nastawienie mogą wnieść coś dobrego do zespołu.
10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?: Uważam, że warto wybrać właśnie mnie, ponieważ jestem aktywnym i zaangażowanym graczem, który zależy na dobrej atmosferze na serwerze. Mam dużo wolnego czasu, co pozwala mi być często obecną i szybko reagować na sytuacje na czacie. Potrafię zachować spokój, słuchać obu stron i podejmować sprawiedliwe decyzje. Znam dobrze grę i zasady panujące na serwerze, więc jestem gotowa pomagać nowym graczom i wspierać społeczność.
11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe?: Jak najbardziej.
12. Jakie jest Twoje doświadczenie? [nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie]: Poza Minecraftem brałam udział w prowadzeniu grup na Discordzie / forach / grupach Facebookowych oraz czatach społecznościowych.
13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami?: Bardzo dobrze. Zawsze jestem na bieżąco z nowościami na serwerze.
14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?: Chcę dołączyć do administracji, ponieważ zależy mi na tym, aby serwer był miejscem przyjaznym, bezpiecznym i dobrze zorganizowanym. Gram tutaj od dłuższego czasu i zauważyłam, jak ważna jest rola moderatorów w utrzymaniu porządku i pozytywnej atmosfery. Lubię pomagać innym graczom i uważam, że dzięki mojej cierpliwości i odpowiedzialności mogłabym dobrze sprawdzić się w tej roli. Chciałbym aktywnie wspierać społeczność, reagować na problemy i dbać o to, by każdy czuł się na serwerze komfortowo. Dodatkowo, praca w administracji to dla mnie szansa na rozwój i zdobycie nowych doświadczeń.
15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?: Bardzo dobrze.
16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?: Nie posiadam.
17. Czy znasz regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? [tak/nie]: Tak.
18. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? [tak/niezupełnie]: Tak.
19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza?: Tak, potrafię zachować spokój nawet w trudnych sytuacjach. Staram się podejść do każdej sprawy spokojnie i z dystansem. Wiem, że gracze bywają różni, ale jestem cierpliwa i potrafię rozmawiać z każdym, niezależnie od zachowania.
20. Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft/TeamSpeak3/Discord/Forum? [tak/nie]: Nie posiadam.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

image.png

Edytowane przez A_angel79
  • Superka 4

KidMod

Witaj! Bardzo ładnie rozpisane podanie. Masz naprawdę super aktywność! Widać, że jesteś otwarta na ludzi, społeczność. Myślę, że pisząc to podanie wiedziałaś no i nadal wiesz z czym mierzy się nasza Administracja. Twoje zaangażowanie w napisanie tego arcydzieła jest takie niesamowite widać, ze od serducha.  Uważam, że wlasnie takiej osoby potrzebujemy w nasze szeregi. Oczywiście podanie oceniam Pozytywnie

ps: @ Zqwrotniak też interesuje się muzyka 😅 na 100% byście się dogadały. 

• Superka 1