Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

VonVantomhide

KrzysztofRudzinski
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Koriksss,

Wyróżnione odpowiedzi

Wzór odwołania od blokady:

Nick zbanowanego: VonVantomhide
Nick Administratora, który banował: _ZmK_
Długość bana: jeszcze 5dni 21 godzin 5 minut i 15 sekund
Kiedy to się stało?: Nie pamiętam, tydzień temu? \w tym samym dniu kiedy pierwszy raz się odwoływałem
Opis sytuacji: no dostałem bana za cheaty i brak komunikacji kiedy byłem afk xd napisałem także w tej sprawie na dc (ticket 8701) ponieważ tam idzie się szybciej dogadać w formie czatu w realnym czasie, doceniłbym jakby komunikacja odbyła się za pośrednictwem tamtego medium
Screen banaimage.png.4104fd43b6941daec98bac091777926e.png

Informacje:

Wymagane jest dodanie odpowiednich tagów, tj. ODWOŁANIE lub ODWOŁANIE CHEATY, oraz dotyczącego miejsca, tj. MC, TS3, FORUM,DISCORD. ~check~

Format odwołania to TWÓJ NICK. ~check?~
 Nie można odwołać się od Statusu Wyrzucenia i BlackListy. ~check~
 Pamiętaj, że odwołanie od blokady to nie skarga na Administratora, który wydawał karę. Od tego jest inny dział (kliknij tutaj). ~check~

Od jednej blokady można odwołać się tylko raz. ~nie uznaje poprzedniego odwołania, odrzucone z automatu bo nie dodałem tagów~

Od blokady za MultiKonto można się odwołać, gdy jesteśmy pewni, że nie współdzielimy z kimś adresu IP. Od tego jest inny dział (kliknij tutaj). ~nie mój case~

Niezastosowanie się do wzoru i tematu wątku skutkuje nadaniem odpowiedniej kary dla autora wątku. Odwołanie bez wzoru może zostać odrzucone. ~dostosowałem się do wszystkiego, po prostu za pierwszym razem nie zwróciłem uwagi na tagi~

• Admin Forum
  • Decyzja
Admin Forum

Sprawa wyjaśniona na discordzie.

image-13.png

• Admin Forum
Admin Forum

zamknij_tutaj.png

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...