Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kr0weczka

kr0weczka

Wyróżnione odpowiedzi

1. Nick na serwerze: kr0weczka
2. Wiek: 18
3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak
3a. Czy posiadasz Discord, jeżeli tak to podaj nazwę użytkownika: kr0weczka
4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?: Kilka lat, bez zmian i dalej gram
5. Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz, to wymień je tutaj: możliwe nicki to lololaj, kokx123x
6. Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na:
- Serwer: myślę że 64h około
- TeamSpeak3: wtedy kiedy bym był potrzebny
- Discord: dostępny jestem cały czas
- Forum: wtedy kiedy by była potrzeba ale myślę ze cały czas
7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? [/stats - dowód ss]: 33h i 22min image.thumb.png.03178a71f96e670a90b49f23ec69b3e1.png
8. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? [jeżeli tak, to prosimy o podanie powodów]: nigdy, byłem raz karany z powodu kradzieży konta, moje konto było skradzione i były na nim pisane wulgaryzmy wiec administracja mnie zbanowała (teraz napisałem jaśniej)
9. Parę zdań o sobie [minimum 8 zdań]: Chłopak lat 18, osoba aktywna fizycznie . Jestem zapalonym graczem, gram w rozmaite gry w tym w minecrafta. Lubię gadać wieczorami  ze znajomymi oraz po prostu sobie pogawędzić. Lubię spędzać czas ze znajomymi żeby sobie odpocząć. Wieczorne wychodzenie ławeczka oraz spokój to mój klimat. Jestem typem intowertykiem który siedzi w domu i lepiej dogaduje się z osobami z internetu. Każdy dzień to dla  mnie nowa okazja, by po prostu być. Żyje z dnia na dzień oraz jestem osoba spontaniczną. Lubię też oglądać filmy oraz Anime. Łatwo przyswajam nowe informacje oraz wiedzę, i wydaje mi się że będę osobą odpowiednią na role ModChata
10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?: Jestem osobą ambitną i lubię czasami popisać się swoim zapałem to osiągnięcia swojego celu, Jestem osobą ze starszego community. Sataram sie szybko i jasno rozwiazywać problemy.
11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe?: Tak, chciałbym w przyszłosci awansowac wraz z czasem bycia ModChatem
12. Jakie jest Twoje doświadczenie? [nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie]: Mam swój server discord gdzie przesiaduje ze znajomymi i tworze minimalne community które się powiększa. mam różne media społecznościowe oraz jestem osobą aktywną w internecie.
13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami?: Bardzo dobre, Tak cały czas
14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?: Awans na kolejny szczebel, możliwość poznania lepiej serwera oraz ludzki z aktualnego community, gdyż osoby cały czas odchodzą i przychodzą.
15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?: Bardzo dobra
16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?: Nie
17. Czy znasz regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? [tak/nie]: Tak
18. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? [tak/niezupełnie]: Discord Tak/ TS3 niezupełnie
19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza?: Oczywiście że tak
20. Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft/TeamSpeak3/Discord/Forum? [tak/nie]: Posiadam rangę administracyjną na 4 serverach discord, jestem tylko moderatorem tych serverow wiec odpowiadam za ich funkcjonalność i nie trace czasu na głupoty, wiec nie poświęcam im praktycznie czasu. :3

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Edytowane przez kr0weczka
  • Superka 7

Na nie. Pamiętam cię z poprzednich podań i z tego co wiem (przedstawiał to chyba żaba) wyzwiska, groźby. W skrócie po prostu byłeś (może nadal jesteś, nie wiem) wulgarną osobą. Ale teraz przejdę do samego podania.

1. Zdania o tobie w mojej opinii są tam na siłę bo są napisane w sposób taki "od niechcenia".

2. Byłeś karany za kradzież konta, co mega mocno rzutuje w oczy.

3. Posiadasz rangę administracyjną na kilku innych serwerach, przez co może ci zbraknąć czasu na Realcrafta.

4. Podpunkt nr. 10 jest w mojej opinii niejasny.

Pomimo tych mankamentów jakie wymieniłem życzę ci powodzenia.

• Thinking 1

chipi chipi chapa chapa dubi dubi daba daba 

BOOM BOOM BOOM BOOM

chipi.jpg

3 godziny temu, WyspyKanaryjskie napisał:

Na nie. Pamiętam cię z poprzednich podań i z tego co wiem (przedstawiał to chyba żaba) wyzwiska, groźby. W skrócie po prostu byłeś (może nadal jesteś, nie wiem) wulgarną osobą. Ale teraz przejdę do samego podania.

1. Zdania o tobie w mojej opinii są tam na siłę bo są napisane w sposób taki "od niechcenia".

2. Byłeś karany za kradzież konta, co mega mocno rzutuje w oczy.

3. Posiadasz rangę administracyjną na kilku innych serwerach, przez co może ci zbraknąć czasu na Realcrafta.

4. Podpunkt nr. 10 jest w mojej opinii niejasny.

Pomimo tych mankamentów jakie wymieniłem życzę ci powodzenia.

tak miałem jedną nieprzyjemna sytuacje z graczem i to była jednorazowa sytuacja, podanie nie jest pisanie od niechcenia taki mam typ pisania i nic na to nie poradze ze lubie krotko zwiezle i na temat wazne ze nie z chatu gpt. nie byłem karany za kradziez konta tylko osoba ktora mi ukradła konto na nim była i poprosiłem administracje o chiwole mnie zbanowanie, range administracyjna posiadam tylko na serverach discord co sktkuje ze jestem moderatorem i tworze servery dc. a co do popunktu 10 po prostu darze do celu :3 miłego dnia :*

Edytowane przez kr0weczka
  • Idk 1

Jestem na tak , Znam kr0weczkę dłuższy czas , jest naprawdę zaznajomiony z tym serwerem bo spędził na nim trochę czasu. Zarazem zachęcił mnie do spędzania czasu w tym community  ,mam naprawdę fun spędzając tam czas.

ps.( odnośnie bana sam w sobie kr0weczka nic złego nie zrobił, ktoś mu się na konto wbił i zaczął wypisywać wulgaryzmy na  czacie a kr0weczka będąc trochę bezradny w tamtym momencie bo nie było go w domu przed komputerem   poprosił administrację o bana do czasu zmiany przez niego hasła do konta . )

• Superka 1

Jestem na tak ponieważ uważam że gracz Kr0weczka spełniałby świetnie role  moderatora chatu ponieważ ma duże doświadczenie z ludźmi oraz jest aktywnym graczem. Można z nim także miło spędzić czas nie tylko grając w minecrafta co nie koniecznie można zauważyć taką aktywność u innych osób pełniących funkcje administratora jeżeli będzie się taka aktywność utrzymywać to jestem na Tak.

Pozdrawiam serdecznie:

Awalertos

• Superka 1

Jestem na tak, jest to aktywny gracz który chętnie udzieli pomocnej ręki nawet takiej sierocie jak ja ;3, miło się z nim rozmawia i jest kontaktowy, mimo kilku sporów w przeszłości jest bardzo pomocny i nie chowa urazy a wydaje mi się, że jest to istotne jeśli chciałby zostać modchatem, życzę powodzenia kr0weczce i miłego dnia wszystkim co to czytają!

• Superka 1