Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Midnight387

Midnight387

Wyróżnione odpowiedzi

1. Nick na serwerze: Midnight387
2. Wiek: 17 lat (rocznikowo 18)
3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak
3a. Czy posiadasz Discord, jeżeli tak to podaj nazwę użytkownika: mmartyna
4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?: Prawie 2 lata z przerwami.
5. Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz, to wymień je tutaj: Nie grałam na innych nickach.
6. Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na:
- Serwer: 8-12 godzin
- TeamSpeak3: Tyle, ile będzie trzeba.
- Discord: Tyle, ile będzie trzeba.
- Forum: 3 godziny

7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? [/stats - dowód ss]: W momencie pisania podania tylko 8 godzin, co jest spowodowane dużą ilością nauki w ubiegłym tygodniu, jednak niebawem będę mieć znacznie więcej czasu wolnego.
image.png.24c78670eda04ee6f93ab468dc94f08d.png

8. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? [jeżeli tak, to prosimy o podanie powodów]: Nigdy nie byłam karana, nawet upomnieniem.
9. Parę zdań o sobie [minimum 8 zdań]: Cześć, mam na imię Martyna, mam 17 lat i pochodzę z województwa podkarpackiego. Od 3 lat chodzę do liceum ogólnokształcącego do klasy o profilu biologiczno-chemiczno-matematycznym, jednak nie mam jeszcze dokładnych planów na swoją przyszłość po skończeniu szkoły. Nauka nowych umiejętności oraz przyswajanie wiedzy nie sprawiają mi problemów, mogę nawet powiedzieć, że przynoszą mi pewnego rodzaju satysfakcję. W wolnym czasie czytam książki, głównie fantasy i science fiction, oraz zajmuję się roślinami, które hoduję w swoim pokoju. Bardzo lubię motocykle, ale posiadanie jednośladu jest dla mnie dość odległym marzeniem, oraz zwierzęta, nawet takie jak węże czy pająki, natomiast nie mam na ten moment żadnego pupila. Dobrze bawię się w grupie moich znajomych, ale czasami lubię po prostu posiedzieć w ciszy z kubkiem herbaty i dobrą książką. Na serwer trafiłam z inicjatywy przyjaciół, z którymi grałam na poprzednich edycjach, a obecnie czas na nim spędzam z rodzeństwem. Cenię u innych ludzi uczciwość, szczerość, empatię oraz cierpliwość i dążę do bycia osobą, która posiada te cechy. W swoim życiu trzymam się zasady mówiącej o tym, że obowiązki są ważniejsze od przyjemności, a wyznaczone mi zadania staram się wykonywać z największą dokładnością.
10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?: Jak już wcześniej wspomniałam, powierzone mi zadania są dla mnie bardzo ważne, dlatego przykładam się do ich wykonywania, a nauka nie sprawia mi kłopotów. Jestem w miarę dobrze zaznajomiona z serwerem i chciałabym dołożyć swoją cegiełkę do jego rozwoju. Ponadto uważam, że potrafię zachować spokój w wielu sytuacjach i poradzę sobie w roli mediatora wobec konfliktów pomiędzy graczami. Zależy mi także na tym, aby chat był przyjaznym miejscem dla wszystkich, wolnym od toksycznego zachowania i niestosownych wyrażeń.
11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe?: Jeżeli nadarzy się taka okazja, to prawdopodobnie skorzystałabym z niej.
12. Jakie jest Twoje doświadczenie? [nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie]: Niestety, nie posiadam doświadczenia w tym zakresie.
13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami?: Jestem raczej dobrze zaznajomiona z mechanikami serwera i na bieżąco śledzę nowości.
14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?: Polubiłam grę na serwerze, i tak jak już napisałam, chciałabym przyłożyć się do jego rozwoju, a także takie zajęcie byłoby dla mnie odskocznią od codziennych zajęć.
15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?: 9/10, uważam, że gramatyka języka polskiego nie sprawia mi większych kłopotów.
16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?: Nie, nie stwierdzono u mnie żadnych dysfunkcji.
17. Czy znasz regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? [tak/nie]: Tak.
18. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? [tak/niezupełnie]: Niezupełnie, ale szybko się uczę.
19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza?: Jestem osobą raczej spokojną i opanowaną, dlatego uważam, że raczej tak.  
20. Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft/TeamSpeak3/Discord/Forum? [tak/nie]: Nie, dołączenie do administracji Realcrafta byłoby moją pierwszą przygodą tego typu.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

• Superka 3
  • Like 1
  • Przytulas 1
  • Wow 1

KidMod

Super! Moim zdaniem podanie wyróżnia się bardzo na tle innych. Widziałem na serwerze, na plus brak jakiejkolwiek kary nawet przez automat. Nic dodać nic ująć. Wszystko to czego wymaga Administracja od kandydata zostało zawarte w tym podaniu. 

Masz moje poparcie, podanie oceniam POZYTYWNIE 

• Superka 2

Mod Forum

Jestem za przyjęciem podania. Bardzo przyjemny styl pisania, szczególnie że słyszałam parę dobrych słów od innych osób na twój temat. Można przymknąć oko na temat krótkiego stażu na aktualnej edycji, ponieważ pamiętam, że grałaś bardzo regularnie na poprzednich edycjach, plus jesteś w liceum i wiem jak wygląda sytuacja z ocenami pod koniec roku (z doświadczenia - biol-chem pozdrawia!). Super, że masz zainteresowania poza serwerem - warto mieć jakieś hobby, które przydaje się do regulacji codziennych emocji.

• Superka 2

giphy.gif