Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

MindLo0cK

Gość MindLo0cK

Wyróżnione odpowiedzi

Gość MindLo0cK

1. Nick na serwerze: MindLo0cK

2. Wiek:18

3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? (tak/nie): Tak

3a. Czy posiadasz Discord, jeżeli tak podaj nazwę użytkownika: MindLock.fuxus

4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?: grałem chwilę na poprzedniej edycji i zacząłem aktywnie grać na tej edycji

5. Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz to wymień je tutaj: 

6. Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na:

- Serwer: jestem w stanie poświęcić tyle czasu ile będzie trzeba wszystko jest zależne od dnia

- TeamSpeak3: conajmniej 3 dni w tygodniu będę w stanie być tam aktywny

- Discord: jestem aktywny praktycznie codziennie od godziny 8 do 21 (z wyjątkami)

- Forum: jestem w stanie spędzać większość dnia wszystko jest zależne od potrzeby

7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? (/stats - dowód ss):  7h 

8. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? (jeżeli tak, prosimy o podanie powodów): nie, nie byłem 

9. Parę zdań o sobie (minimum 8 zdań): Oto 8 zdań na podstawie podanych informacji:

Cześć, mam na imię Michał i mam 18 lat.

Uczęszczam do szkoły zawodowej.

Staram się rozwiązywać konflikty spokojnie i bez niepotrzebnych nerwów.

W razie problemów nie boję się poprosić o pomoc ani przyznać do błędu.

Gram w Minecrafta od 2013 roku, choć z przerwami, ale śledzę nowości.

Do swoich obowiązków podchodzę asertywnie i wykonuję je jak najlepiej potrafię.

Szybko się uczę i łatwo przyswajam nowe informacje.

Wystarczy mi dobre wytłumaczenie, a nie sprawiam

większych problemów.

10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?:  Wydaje mi się że mógłbym się dobrze wpasować w tą rolę poprzez moją szybką przyswajalność wiedzy i asertywności jednocześnie będąc przyjaźnie nastawiony dla innych

11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe?: wszystko w zależności jak będę się sprawdzał w tej randze ale wydaje mi się że gdzieś tam widzę możliwość 

12. Jakie jest twoje doświadczenie? (nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie):  Niestety nie posiadam żadnego doświadczenia na temat serwerów Minecraft (poza podstawowymi komendami które są na większości serwerach) lecz bardzo szybko się uczę i wierzę że właśnie tu mogę nabyć moje doświadczenie 

13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami?: swoją znajomość oceniam na mocno średnią z racji że przez dłuższy czas nie grałem w tego typu serwery, Tak jestem na bieżąco z informacjami z serwera

14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?: możliwość zdobycia doświadczenia jednocześnie możliwość bycia pomocnym dla tutejszego społeczeństwa 

15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?: jakbym miał ocenić w skali od 0 do 10 ocenił bym na 5,6 na 10 

16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?: Nie wiem byłem wielo krotnie badany na te schorzenia lecz każde kolejne badanie miało inny wynik końcowy 

17. Czy znasz Regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? (tak/nie): jeszcze nie lecz się z nim zapoznaję 

18. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? (tak/niezupełnie): nie 

19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza?: tak myślę że dałbym sobie radę 

20. Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft/TeamSpeak3/Discord/Forum? (tak/nie): nie

Screenshot_20250610-090155.jpg

Screenshot_20250610-090215.jpg

KidMod

Jestem na NIE. Nie widzialem Cie na serwerze, twoje podanie w większej części jest napisane przez ChatGPT

Brak odpowiedniego tematu do Podania.

1 godzinę temu, Gość MindLo0cK napisał:

9. Parę zdań o sobie (minimum 8 zdań): Oto 8 zdań na podstawie podanych informacji:

Edytowane przez _ZmK_

Mod Forum
5 godzin temu, Gość MindLo0cK napisał:

6. Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na:

- Serwer: jestem w stanie poświęcić tyle czasu ile będzie trzeba wszystko jest zależne od dnia

Bardzo ogólnie, wolelibyśmy jakbyś napisał ile godzin mógłbyś spędzić.

7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? (/stats - dowód ss):  7h 

Trochę mało czasu przegrane szczerze mówiąc.

Też lubię czasami skorzystać z chatu gpt, ale nie w taki sposób, że piszę w nim wszystko. Chyba tutaj zapomniałeś usunąć tego tam wyżej  zdania, które cię wkopało po całości (nie żeby coś ale bez tego zdania też byłoby widać, że użyłeś bota).

15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?: jakbym miał ocenić w skali od 0 do 10 ocenił bym na 5,6 na 10 

W administracji klasycznym 'must have' jest bardzo dobra znajomość interpunkcji oraz ortografii. Możliwe, że gdybyś częściej sam pisał, a nie korzystał i przeklejał tekst z chatu gpt to miałbyś lepszą, ale niestety to zmora dzisiejszych czasów.

16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?: Nie wiem byłem wielo krotnie badany na te schorzenia lecz każde kolejne badanie miało inny wynik końcowy 

To dziwne, ponieważ każde badanie psychologiczne, którego używa się w diagnostyce zaburzeń rozwojowych, nie ważne czy dla dzieci, czy młodzieży/dorosłych, ma określony wskaźnik rzetelności alfa Cronbacha oraz normy stenowe/potwierdzające diagnozę, a posługiwać się testami mogą tylko wykwalifikowani specjaliści. Dla mnie, jako osoby, która w tym siedzi dziwne jest, że miałeś diagnostykę wykonywaną wielokrotnie (?).

Podsumowując, jestem za odrzuceniem podania. Podanie zostało napisane przez ciebie niechlujnie, gdzie - przynajmniej dla mnie - błędem kardynalnym było użycie chatu gpt. Nawet jeżeli okazałoby się, że niżej wypisane 8 zdań o tobie jest twoim dziełem, to są to zdania bardzo ubogie w słownictwo, szczerze miałam wrażenie czytając, jakbym czytała podanie bardziej 15 niż 18 letniej, dorosłej osoby. Składając podanie powinieneś przynajmniej parę razy przeczytać taryfikator, co już by było bardziej dla ciebie korzystne. Niestety, ale widać, że jeżeli masz zaburzenie ze spektrum dysleksji, to jest ono nieopanowane, ale z tym nie będę się rozpisywać bo by esej wyszedł. Proponuję napisać podanie, ale za jakiś czas.

• Superka 2

giphy.gif

Moim zdaniem podanie jest napisane niedokładnie i do tego z błędami ortograficznymi.

Osobiście, w ogóle nie kojarzę cię z serwera i masz dość mało przegranych godzin na tej edycji. 

Jak już niektórzy wspomnieli wyżej, wkopałeś się pisząc podanie z użyciem chatu GPT, co jest dosyć słabe.

Masz też słabą ortografię, co jest sporym minusem.

Jestem za odrzuceniem podania.