Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kocham_plackiXD

Gość Kocham_plackiXD

Wyróżnione odpowiedzi

Gość Kocham_plackiXD

1. Nick na serwerze: Kocham_plackiXD
2. 
3. 
Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? (tak/nie): Tak posiadam

3a. Czy posiadasz Discord, jeżeli tak podaj nazwę użytkownika: TheBest
4. 
Ile grasz już na serwerze RealCraft?: Na serwerze RealCraft.pl gram już od kilku lat , dokładnie 5 lat

5. Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz to wymień je tutaj: Grałem jeszcze na innych nickach takich jak Nemeczek_1337.
6. 
Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na:
- Serwer: 8h
- TeamSpeak3: 8h

Discord: 8h
- Forum: 9h
7. 
Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? (/stats - dowód ss): Około 60 godzin, tylko niestety komputer się popsuł i nie pamiętam dokładnie czy miałem nick Kocham_plackiXD czy inny.
8. 
Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? (jeżeli tak, prosimy o podanie powodów): Tak, byłem za MK 2 lata temu i za obrazę administracji ale to też dawno.
9. 
Parę zdań o sobie (minimum 8 zdań): 

Mam na imię Ivo i trenuję na AWF, gdzie rozwijam swoją pasję do sportu i aktywności fizycznej. Lubię wyznaczać sobie ambitne cele i dążyć do ich realizacji, zarówno w życiu zawodowym, jak i osobistym. Oprócz sportu, moją pasją jest rysowanie, co pozwala mi na twórcze wyrażanie siebie i rozwijanie kreatywności.

Jestem osobą zorganizowaną, odpowiedzialną i otwartą na nowe wyzwania. Cenię sobie współpracę z innymi, ponieważ wierzę, że najlepsze rezultaty osiąga się w zespole. Moje doświadczenia zarówno w sporcie, jak i sztuce, nauczyły mnie cierpliwości i konsekwencji, które przekładają się na moją codzienną pracę. Chciałbym wykorzystać swoje umiejętności i pasje, by wnosić wartość do każdej organizacji, do której dołączę.

10. Dlaczego mamy wybrać właśnie ciebie? Wierzę, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko, ponieważ łączę pasję do pracy, doświadczenie w kluczowych umiejętnościach oraz zdolność do szybkiego adaptowania się do zmieniającego się środowiska. Zawsze stawiam na jakość i skuteczność w działaniu, a moje podejście do pracy charakteryzuje się proaktywnym rozwiązywaniem problemów, dbałością o detale i efektywną komunikacją z zespołem.

11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe?: Tak o ile się dostanę.
12. 
Jakie jest twoje doświadczenie? (nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie):  No to programowanie.

13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami?: Tak jestem na bieżąco.
14. 
Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?: Motywuje mnie chęć rozwoju i możliwości wpływania na organizację. Ranga w Administracji daje mi szansę na wzięcie odpowiedzialności za porządek i sprawne funkcjonowanie zespołu. Cenię sobie możliwość podejmowania decyzji i rozwiązywania problemów, a ta rola pozwala mi wykorzystywać moje umiejętności organizacyjne i komunikacyjne.
15. 
W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?: W dobrym.

16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?: Nie.
17.
 Czy znasz Regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? (tak/nie): Tak
18. 
Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? (tak/niezupełnie): Tak
19. 
Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza? Nie z każdym , ale z wieloma tak.
20. 
Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft/TeamSpeak3/Discord/Forum? (tak/nie): Nie , nie

posiadam.

KidMod

Witaj. Myślę, że połowa twoich wypowiedzi pochodzi z Chara GPT. Sprawdzałem różnymi programami. Co do tego to brak wklejenia /stats oraz to, że startujesz do Administracji bez sprawnego komputera. Nie napisales kiedy bedzie on dostepny a zajmowanie miejsca w Administracji na etapie rekrutacji to nie jest dobry pomysl.

Moja ocena tego podania to Negatywna

Tak jak napisał wyżej @ _ZmK_  - podanie napisane w chacie gpt, co wydaje się jeszcze większą ironią patrząc na to, że piszesz że twoją mocną cechą jest kreatywność. Tutaj tej kreatywności chyba zabrakło. Nie masz sprawnego komputera, nie piszesz kiedy on będzie sprawny, nawet nie pamiętasz dobrze swojego nicku. 

osobiście jestem na nie

❤️ Helpka ❤️ 

Po dogłębnej i wieloaspektowej analizie treści Twojego podania, zmuszona jestem wyrazić swoją jednoznaczną, aczkolwiek wysoce ugruntowaną negację wobec Twojej kandydatury. W mojej ocenie, mimo widocznego entuzjazmu oraz niekwestionowanej werbalizacji aspiracji, zabrakło tu synergii pomiędzy deklaratywnym potencjałem a realnym przełożeniem na kontekst funkcjonowania struktury administracyjnej serwera. W moim odczuciu, aplikacja – choć formalnie kompletna – charakteryzuje się nadreprezentacją ogólników i frazesów pozbawionych esencjonalnej głębi. Niestety, w tym przypadku nie dostrzegam kompatybilności między postulowanymi kompetencjami a faktycznym zakresem oczekiwań wobec osoby aplikującej na tak odpowiedzialne stanowisko. Doceniam próby zarysowania autorskiego wizerunku osoby zaangażowanej, ale zabrakło mi jednoznacznych i empirycznie weryfikowalnych dowodów na Twoje faktyczne sprawstwo w zakresie działań prospołecznych, koordynacyjnych bądź zarządczych w obrębie środowisk wirtualnych. Reasumując – mimo niewątpliwego zaangażowania, Twoja aplikacja nie rezonuje z aktualnym paradygmatem potrzeb administracyjnych. Zachęcam jednak do dalszego rozwoju kompetencji interpersonalnych, operacyjnych oraz narracyjnych – być może w przyszłości Twoja kandydatura zyska wymiar, którego obecnie niestety nie sposób dostrzec.

image.png.d35c2a18449ac49803689d72c46e1d8d.png

Pamiętam cię z poprzednich podań, które pisałeś i jestem niepewna czy nie kłamiesz w podawaniu wieku ponieważ nie raz pisałeś wiek inny tylko po to by napisać podanie adekwatne do wzoru. Dodatkowo widać po części udział czatu GPT. Jeszcze jak pamiętam z pomocy to często pomimo, że odpisywałam ci na pytanie to pisałeś je ponownie mimo wyjaśnienia twojego problemu. Na nie.

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up